Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подгузники для взрослых Flexi Life Plus XL (120-170 см) 30 шт.

Оценка пользователей 4.45/5
  • Таня Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Беру не вперше. Підходять

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук.

• Ніна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

Підгузки не погані.Не протікають.

Достоинства:
    Доступна ціна.
    Недостатки:
    Не виявила.
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви задоволені якістю нашого товару.

• Алена М***

Підгузки хороші липучки добре тримають

• Алена М***

Підгузки норм,не протікають тримають 8-10 годин

• Татяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Дуже судові памперси цієї фврми

Достоинства:
    Не промокаютб і дихаючі
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук. Ми раді, що Вам підійшов наш товар.

• Тетяна У***

Товаром задоволена. Прийшов вчасно, як і було заявлено продавцем. Підгузки гарно тримають вологу цілу ніч,хоча на перший погляд виглядають затонкі. Замовлялось для лежачого чоловіка.

Достоинства:
    На даний час ціна,якість.
    Недостатки:
    Нема.
    • Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що наш товар Вам підійшов. Бережіть себе.

• Яна С***

Качество ужасное промокают насквозь .На ночь не хватает .

• Представник бренду

Доброго дня. Нам дуже шкода, що у Вас стався негативний досвід використання нашого товару. В такій ситуації можемо порадити перевірити правильність підібраного розміру.
      Розмір М: 85-115 см обхват талії
      Розмір L: 100-150 см
      Розмір XL: 120-170 см

• Аліна

Нам сподобалися, беремо їх постійно для лежачої людини. Якісні, гарно тримають вологу, не протікають, розмір співпадає. Товаром задоволені.

Достоинства:
    Якість, ціна.
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді. що наш товар задовільняє Ваші потреби.

• Володимир К***

Прекрасні підгузки, добра якість - надійно тримають сечу і запах 5-7 годин, великий розмір, добре підходять для великих людей. Гарна акційна ціна.

• Представник бренду

Дорого дня. Дуже дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви високо оцінюєте якість нашого товару.

• Катерина Ч***

Нарешті знайшли гарні підгузки для нашої бабусі.Гарно вбирають,не протікають.
    Рекомендую.
    Брали саме цей розмір!

Достоинства:
    Не протікають
    • Представник бренду

Доброго дня. Дуже дякуємо Вам за відгук.
      І здоров'я Вашим близьким!

• Анна Я***

Чудово одягаються і тримають

• Представник бренду

Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Дякуємо за відгук.

• Алла П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Не протікають за ніч,але запах сечі після них стоїть нестерпний.

Дякуємо за відгук.

• Калерия К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Цих підгузків хватає на пару годин, не раджу для лежачої людини

Достоинства:
    Недостатки:
    Не тримають вологу