Отзывы покупателей о Сухой корм для взрослых собак средних и крупных пород Экко-гранула с курицей, 10кг

Оценка пользователей 4.5/5
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Край. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Якісний корм. Собака їсть з задоволенням

Достоинства:
    Склад
    • Продавец  Край

Олено, дякуємо за відгук! Нехай ваш улюбленець смакує із задоволенням)

• Ксюша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Добрий день. Це жах за обслуговування. Видали товар собачій корм розірваний, куди дивились служби, які займаються приймання та видачею товару. І з якого дива я повинна була віддавати ксерокси та ще завірені паспорта та кода. Де це прописано. Адміністратор так цю інформацію не надав.

• Виктория Д***

Все хорошо, собака ест)

Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDM&S. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Вже не один рік мій німецький дог його куштує. Мені подобається його качество та ціна. Дуже схож на інший корм, котрий коштує понад два рази дорожче. Но питання даже не в ціні. Для мене мій "маленький" надважливий, його здоров'я та стан. Він в одмінній формі, та в нього дуже класно виглядає шерсть та складний породний окрас.

Достоинства:
    Ціна, качество
    Недостатки:
    То що декілька не зручно, що заздалегідь потрібно замовляти, а не має можливості купувати в зоомагазині
  • Христина Ш***

Корм чудовий собака їсть із задоволенням,замовляю вже 3 раз

Достоинства:
    Хороший корм та зістав
  • Тетяна

Собака їсть із задоволенням, але не може насититись цим кормом (з іншими таких проблем не було). І дуже псує повітря після нього)

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.

• Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDM&S. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Нашому вузастику дуже подобається і гарно підійшов

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має,поки що
  • Ольга Л***

Нравится качество

Достоинства:
    Сочетание цены и качества
    Недостатки:
    Срок поставки

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук! Вибачте за доставлені незручності з доставкою !

• Елена Е***

В мене бігль. Купила цей корм, бо написано, що для середніх порід підходить. Вчора дала перший раз ввечері і другий раз сьогодні вранці. Ближче до вечора собака виригала весь корм. Води пила багато. Зараз вся дрожить і їсти не просить

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
  • Сергей Ш***

Крутий в не дорогий, отримав за 2 дні після замовлення.

Достоинства:
    Не смердить, пес просить щє)
  • Віталій Ж***

Вівчарка їсть добре ,на запах приємний ( не смердить як інші бувають ) беру не перший раз

Достоинства:
    Преміум і не дорогий
    Недостатки:
    Не виявив
  • Сергей М***

Все добре

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Край. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

хороший корм по такій ціні