- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group. Цвет: Коричневый
Хорошая когтеточка, кот оценил и активно пользуется
- Продавец Friendly Group
Олено, раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Заходьте до нас ще!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group. Цвет: Коричневый
Гарна дряпалка для хвостатих: із задоволеням роблять свій манікюр, а потім відпочивають на ній.Добре, що ціна адекватна картону, а не покриттю злітно-посадкової смуги. Якось придбала дорогу дряпалку, але сенсу це не мало: псується швидко, як і дешева. Тому рекомендую цю .
- Достоинства:
- Котам подобається: деруть із задоволенням, використовують як спальне місце.
- Недостатки:
- Швидко псується.
- Продавец Friendly Group
Ірино, дякуємо за вибір нашого магазину і високу оцінку. Обов'язково заходьте до нас ще.
- Абдрахманова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group. Цвет: Коричневый
Покупала подобную когтеточку. Очень понравилась кошке- и когти точила и даже кусала. Любит спать на ней. Даже через несколько месяцев использования, кошка ею пользуется с удовольствием.
- Продавец Friendly Group
Нелю, дякуємо за Вашу увагу та високу оцінку. Раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами. Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Зручна.
Легко прибирати. Увесь пил і шматочки картону просипаються під когтеточку. Майже не розносяться по дому.
Не габаритна, але розмір достатній, щоб наш котик і кігтики точив і відпочивав на ній.
Беру не вперше. Попередні були "протерті" чи "прошкрябані" майже до підлоги.
У нас є й інші когтеточки, але ця найулюбленіша у нашого котика.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за такий детальний відгук. Раді, що кігтеточка стала улюбленим місцем для вашого котика та виявилась зручною у використанні й догляді. Особливо приємно, що ви обираєте її вже не вперше. Нехай і надалі тішить вашого улюбленця!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Котики задоволені
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що кігтеточка сподобалась вашим котикам. Нехай і надалі приносить їм задоволення!
- Святлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Непогана дряпалка. Протрималась цілий рік.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що кігтеточка добре служила вашому улюбленцю та прослужила цілий рік. Нехай і надалі приносить користь і радує вашого котика!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Взяв кігтеточку в тестовому режимі бо навіть не сподівався, що коту це сподобається. Котик з першого разу обнюхав її,а потім почав точити свої кігтики. Тепер це його улюблена справа. Він поглядом веде мене до кігтеточки, підходить до неї, точить кігті , сідає і чекає похвали. Раджу усім придбати таку річ для улюбленців і ви перестанете хвилюватись за подерті крісла та дивани.
- Достоинства:
- Прийняв з першого разу, вистачає на довго
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий чудовий і детальний відгук! Дуже раді, що кігтеточка одразу сподобалася котику та стала його улюбленим заняттям. Приємно знати, що вона допомагає зберегти меблі цілими. Нехай улюбленець користується із задоволенням!
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Дуже гарна річ.
Коту сподобалася одразу!
... дякую,за кошачу м'яту,що йшла бонусом до кігтєточки.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що кігтеточка одразу сподобалася котику, а бонус у вигляді котячої м’яти став приємною несподіванкою. Нехай улюбленець користується із задоволенням!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Хороша якість, але наш котик більше любить на ній просто полежати, а не точити кігтики)
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Раді, що якість кігтеточки вам сподобалась. Коти — великі індивідуалісти: для когось це ідеальна кігтеточка, а для когось ще й улюблене місце для відпочинку.
Нехай котику буде зручно та затишно!
- Олексій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Коти щасливі, деруть хвилю щоденно
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук. Дуже раді, що кігтеточка припала до душі вашим котикам і використовується щодня. Нехай улюбленці й надалі із задоволенням нею користуються
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Вже вдруге купую цю кігтеточку, кішці вистачає на два місяці. Ні на які дряпкм не реагувала, але ці картонні просто супер!
- Достоинства:
- Не займає багато місця, кішці подобається, хороша ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо вам за повторну покупку та такий приємний відгук! Раді чути, що кігтеточка справді сподобалася вашій кішці та стала улюбленою. Дякуємо, що відзначили компактність і ціну — для нас це дуже важливо. Нехай улюблениця й надалі із задоволенням користується!
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Не сподобалась моїм котикам,кігтеточка,а в мене їх аж п'ять і жодний не проявив зацікавленості,нажаль.
Представник постачальникаШкода, що вашим пухнастикам кігтеточка не сподобалася.
Дякуємо, що поділилися враженнями — ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити вибір.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Хорошая штучка за эту цену
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Дуже сподобалась когтеточка! Нашим котикам одразу сподобалась — активно користуються, точать кігтики і навіть відпочивають на ній
- Лілія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
У нас два котики. Один вирішив, що це саме його дряпалка, дряпає лежачи на ній, стоячи поряд, спить на ній як на ліжку (ледь вміщується), або як на подушці. Інший не часто використовує. Так, картон не може довго витримати таке "знущання", котики 5 та 6 кг і шматочки доводиться часто прибирати, але котикам подобається та й ціна не захмарна, можна часто замінювати.
- Достоинства:
- якість, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно чути, що ваші котики активно користуються дряпалкою й навіть влаштували на ній свої «апартаменти»
Так, картон має свої особливості, але ми раді, що ви знайшли у ньому баланс між зручністю, ціною та користю для улюбленців.
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Уже вторая по счету. Довольна и с удовольствием пользуется кошка.
- Достоинства:
- Хорошая
- Недостатки:
- Не нашли
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Гарна, яскрава, компактна, форма цікава, кіт у захваті
- Достоинства:
- Легка, компактна, для транспортування зручна м'ята - задоволення для вусатих
- Недостатки:
- На жаль, використання не надовго, багато шматків картону після "тренувань", треба постійно прибирати
- Илья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Не сразу, но у кошки получилось
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Снежана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Кошке нравится)
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Котам дуже сподобалось
- юлія м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Дякую за товар
- Достоинства:
- Не великого розміру,ціна
- Гир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Моєму коту не знайшло
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Можливо пізніше сподобається.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Котики в захваті, сподобалася дуже, розідрали правда за тиждень, але їм було весело)
- Сильвестрович С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Відмінно
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Кицька дуже щаслива
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Нормуль, кот оставил в покое диван, теперь и спит на ней и шкрябает
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Нарешті знайшла царапку яка повністю задовольняє кицю. Замовила вже вдруге таку саму. Перепробувала вже різні види царапок і все було не те, шпалери на стінах киці більше подобались ніж те що купували або робили. Але саме ця царапка врятувала мої шпалери, кицька жодного разу не намагалась їх шкрябати з того часу як купили цю царапку. Тому поки для мене це супер знахідка і всі задоволені. Додаю фото старої і нової
- Достоинства:
- Царапка легка, подобається киці, можна ставити як завгодно і де завгодно. Дешева і практична. Шпалери врятовані. Всі задоволені.
- Недостатки:
- Не можу сказати що це недолік, так як це картон і іншого не може бути але приготуйтесь до того що кусочки картону будуть всюди де ходить абе лежить котик . Але шпалери або дивани будуть врятовані!
- Ульяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Котикам дуже сподобалось. Особливо котяча мʼята )
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Олександр В*** ТарантарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Дуже гарне
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Краще купляти звичайний в коробці. Щоб меньше сміття було
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Котику подобається. Підходить, зверху сідає та шкребе. Недолік в тому, що не закріплюється, не можна використати вертикально ( котам так звичніше).
- Достоинства:
- Відповідність акційної ціни якості "хвилі".
- Недостатки:
- Не закріплюється.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Ідеальна для кошенят
- Достоинства:
- Малогабаритна
- Недостатки:
- Трішки ковзає по ламінатній підлозі
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.
- Светлана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Гарна,але для великої киці,малувата)
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Когтеточка хорошая, полностью соответствует описанию, заказом довольна. Да, это не та вещь, которая будет служить годами, такие дряпки нужно время от времени заменять, но для тех, у кого котик не воспринимает вертикальные когтеточки такая будет в самый раз. Нашему очень нравится грызть и драть картонные поверхности, поэтому он был счастлив. Отдельное спасибо за кошачью мяту! Котик доволен
Представник постачальникаДякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою.
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Котику сподобалось. На довготривалий термін не вистачить, з першого разу від кігтів яма.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Легка котику не зручно дряпати
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-желтый
Котику дуже сподобалась. Спочатку понюхав, покачався, а потім поточив кігтики.
- Достоинства:
- Гарно
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту.