Отзывы покупателей о Пододеяльник Детский Бязь Африка Джунгли 110*140 Серый

Оценка пользователей 4.8/5
  • Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Серый. Популярные размеры: 110x140

Дитина задоволена!

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Світлана Б***

Чудова якість постільної білизни, досить цупка і приємна на дотик. Дякую за якість і гарне пакування

Достоинства:
    Якість, пакування, швидкість відправки
    • Продавец  Gentle sleep

• Ніна З***

Гарна якість за прийнятну ціну

• Олександра Ж***
    Достоинства:
    По якості, на перший погляд хороша підковдра. Доставили навіть швидше трішки, гарно упаковано, приємно відкривати.
    Недостатки:
    Колір відрізняється від очікуваного, в мене сіра підковдра
  • Олена З***

Постіль дуже гарної якості.Пошито акуратно,з запасом.Не линяє.

Достоинства:
    Якість тканини
    Недостатки: