Картка Rozetka

Оценка пользователей 4.8/5
  • Юлия О***

Дякую, отримала)

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210

Все прийшло вчасно, чудове пакування. Все як на картинці

Достоинства:
    Якість, прикольна тканина
    Недостатки:
    Жодних
    • Продавец  Gentle sleep

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210

Белье понравилось, и дизайн, и качество

Достоинства:
    Дизайн, качество

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210

Тканина якісна, прикольне забарвлення, гарне пакування. Але! Підковдра, на жаль, виявилась із браком та плямами, які я побачила вже вдома, коли розгорнула повністю пакунок. А другий замовлений комплект не відповідає промо-фото (геть інша парна тканина), про що навіть не попередили. І це також було можливо побачити лише вдома, коли повністю розгорнула, адже було складено іншою тканиною всередину, вирогідно, спеціально. Тому, в цілому, від замовлення залишились дуже подвійні відчуття: ніби і непогано, але при не найбюджетнішій ціні все ж хотілося б отримувати саме те, що замовив і в належному стані.

Достоинства:
    Гарне пакування
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Наталія!

Просимо вибачання за ситуацію, що склалася (
      Це просто недопустимо і ми це розуміємо.
      В якості компенсації просимо обрати підковдру в якості подарунку. Наш менеджер надіслав Вам на вайбер принти що є в наявності. Оберіть, будь ласка, що Вам більше до вдодоби.

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210

Півковдра супер. Дитина дуже задоволена. Все швидко відправили. Дуже гарно запаковано,можна на подарунок замовляти.

Достоинства:
    Якість,швидкість,дуже ввічливо відповідають
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Ганна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Людмила Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210

Чудова постіль,дитинка і я дуже задоволенні.Буду замовляти ще

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Людмила! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210

Замовила. Прийшло швидко. Раскрила- розплакалась.. Разчулило пакування с фіолетової стричкой))
    Дякую, все якісно и по українські))

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Оксана! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210

Якісна постільна білизна. Швидка доставка.

Достоинства:
    Якість, ціна

• Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 175 x 210

Підковдра дуже гарної якості із застібкою блискавка. Сподобалася.

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Галина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 145 x 210

Дякую дітям дуже сподобався малюнок

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Юлія! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220

Заказала полный комплект. Он такой красивый!!! Новый жестковатый, я его прополоскала в детском ополаскивателе и отлично. Форму и цвет не потерял, стал мягче. Очень довольна.
    Отдельно хочу отметить доставку. Наверно еще никогда я так быстро не получала товар!!! Спасибо.

Достоинства:
    Качество товара, доставка
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Тетяна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Роман Б***

чудовий товар

Достоинства:
    дуже гарно виглядає, приємний матеріал та доступна ціна.
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго вечора, шановний Роман! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Александр П***

Дуже класний!

Достоинства:
    Ціна,брали по акції,вид
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня ,шановний Олександр! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Виктор Г***

приятная цена , отличное качество

Достоинства:
    качество
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановний Віктор!

Дякуємо за Ваший відгук!

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 200 x 220

Дуже класна якість виробу, підковдра по розмірам підійшла ідеально, принт супер!! Дякую!)

Достоинства:
    Гарний яскравий колір, якість
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Аліна!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді що Вам сподобалось!)