- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер простыни: 60 x 120 + 10
Дуже класне, якість крута, сину сподобалось)
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер простыни: 80 x 160
Дуже приємний матеріал! Задоволена
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец Gentle sleep
- Ніна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер простыни: 80 x 160
Гарна якість за прийнятну ціну
- Продавец Gentle sleep
- Жанна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер простыни: 60 x 120 + 10
Заказала желтую!!!! Не смотрела предварительно и пришла на белом фоне.
- Достоинства:
- Ткань качемтвенная
- Недостатки:
- Разочарована. Ждала на жёлтом фоне как написано в продаже. Ибо первый комплект тоже также пришел на белом фоне а не на жёлтом или молочном.
- Дар'я В***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер простыни: 80 x 160
Отличная простынь!
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня ,шановна Дарина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)