- Альфия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 155 x 215. Спальный размер: Полуторные
Безумовно рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Дуже гарний малюнок, тканина натуральна. Чудово запаковано! Дякую за таку красу! Ціна чудова!
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 200 x 220. Спальный размер: Евро
Мрія поттеромана
- Достоинства:
- Натуральна тканина, приємна на дотик, якість пошиву
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня, шановна Анна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Егорова И***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 143 x 210. Спальный размер: Полуторные
Дитина задоволена, гарне пакування.
- Достоинства:
- Комплект відповідає опису, тканина прочна, пошив відмінний, малюнок виразний
- Недостатки:
- не має
- Продавец Gentle sleep
Доброго вечора ,шановна Ірина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Дарья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 143 x 210. Спальный размер: Полуторные
швидко відправили, красиво упаковано, гарна якість
- Достоинства:
- приємна на дотик, добра якість, гарно запаковано - можна відразу дарувати
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец Gentle sleep
Доброго вечора ,шановна Дарина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)