Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Ранфорс Двуспальный Гарри Поттер 175х210 см Белый

Код:  393952035
  • Альфия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 155 x 215. Спальный размер: Полуторные

Безумовно рекомендую до покупки

Достоинства:
    Дуже гарний малюнок, тканина натуральна. Чудово запаковано! Дякую за таку красу! Ціна чудова!
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Анна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 200 x 220. Спальный размер: Евро

Мрія поттеромана

Достоинства:
    Натуральна тканина, приємна на дотик, якість пошиву
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Анна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Егорова И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер пододеяльника: 143 x 210. Спальный размер: Полуторные

Дитина задоволена, гарне пакування.

Достоинства:
    Комплект відповідає опису, тканина прочна, пошив відмінний, малюнок виразний
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго вечора ,шановна Ірина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Дарья П***

швидко відправили, красиво упаковано, гарна якість

Достоинства:
    приємна на дотик, добра якість, гарно запаковано - можна відразу дарувати
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго вечора ,шановна Дарина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)