Отзывы покупателей о Простынь на резинке Бязь Крутой кот Голубой с рисунком 160*190 высота 25 см

Оценка пользователей 4.93/5
на основе 31 отзыв
  • Віта Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Чудове простирадло яскравий колір якісна тканина Рекомендую

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 120 x 190

Очень красиво и оригинально

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Изнашивается как и все белье
    • Продавец  Gentle sleep

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 200 x 220

Другий раз вже купую простирадло на резинці, і це супер якість. дякую за гарне приємне пакування. отримання від вас посилки це завжди свято! ще повернусь

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість

• Марина К***

Хорошее качество

• Анна Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 100 x 200

Класна простинь.Гарна якість,добре тягнеться.

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 160 x 200

Дуже гарне і якісне. Щильна бязь. Резинки тримают добре!

• Сергій К***

Малюнок розміщений впоперек.

Недостатки:
    Малюнок розміщений впоперек.
    • Продавец  Gentle sleep

Дякуємо вам за відгук
      Звертаємо увагу, що залежно від розміру виробу крій тканини може відрізнятися, тому на малих чи великих розмірах малюнок може бути розташований у іншу сторону.
      Це не є браком, а особливість розкрою під час пошиття.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 100 x 200

Спасибо! Все отлично! Особенно это презентация товара! Прекрасно упаковали, удачи вам и процветания!!!

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 140 x 200

Рекомендую к покупке.
    Качественая и очень удобная

Достоинства:
    Сплошные

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 160 x 200

Простирадло гарної якості, кольори яскраві. Все як на фото

• Ганна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 90 x 200

Матеріал щільний, якісний, малюнок чіткий. Після прання простирадло не потмяніло і не поліняло

• Яна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 180 x 200

Дуже гарне пакування,якість супер!

• Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 200 x 220

Класна якість) не електризуеться і довжина що треба. Приємна до тіла.

Достоинства:
    Все гуд

• Гоменюк Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Поки в користуванні не була, але ззовні дуже непогана якість.

Прийшло в гарному пакуванні.

Достоинства:
    Щільна тканина гарний малюнок
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  Gentle sleep

• Сабатовская Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Гарне пакування, можна одразу купувати на подарунок. Якість добра. Розмір підійшов ідеально. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Ціна, якість, пакування

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Охайні, приємні на дотик, ДУЖЕ красиво упаковані - приємно брати до рук. Ідеально підійшли за розміром

Достоинства:
    Все чудово
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго вечора, шановна Ольга! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Наталья Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Все чудово. Гарна якість, яскравий малюнок.

Достоинства:
    Все влаштовує
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Наталья! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Альона Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 90 x 190

Залишилася задоволена товаром та співпрацею. Хто шукає постіль на пошив за інд. замірами сміливо можете звертатися. Першого разу я замовила дитячий комплект з того, що було на сайті. А потім вирішила поцікавитися чи не шиють вони на замовлення. В них своє виробництво. Тож другий комплект був вже ідеального розміру

Достоинства:
    Мають власний пошив
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Альона! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Дитині дуже сподобалося. Якість хороша. Гарно запаковано, наче подарунок)Швидко відправили.

Достоинства:
    Якість,швидкість
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Ганна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Дякую за оперативність, колір яскравий, пошиття якісне. Наскільки циклів прання витримає покаже час!

Достоинства:
    гарне пошиття
    Недостатки:
    небачу
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Лариса! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 160 x 200

Очень хорошая простынь. Немного сначала жосткая но я думаю пару стирок помогут. Шикарно сидит на матрасе, некуда не сьезжает не скатываеться не сползает. Идеально доя тех кто ворочаеться и бесконечно все поправляет. Рекомендую

Достоинства:
    Шикарно сидит на матрасе
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Оксана! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Кристина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 160 x 200

Швидка доставка, якісні простирадла .

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Кристина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Виктория А***

Добротне якісне простирадло

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Вікторія! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Ирина К***

Дякую Я задоволена

Достоинства:
    Гарно запаковане прийшло.Якість хороша
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Ірина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 90 x 190

Простирадло якісне і малюнок гарний. Дитина задоволена, мама теж) Вже прали декілька разів, форма і колір не псуються

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Марина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 180 x 200

все підійшло ідеально . дякую. якісна тканина

Достоинства:
    відправили одразу по НП. прийшло за день. якісна тканина
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановний Дмитро! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Валентина Б***

Відмінний

• Продавец  Gentle sleep

Доброго вечора, шановна Валентина! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Гарна якість, яскравий колір, якісний пошив.

• Олександра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Класна білизна,класний матеріал,приємна на дотик)))

• Продавец  Gentle sleep

Доброго вечора, шановна Олександра! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Любов П***

Гарна якість .
    Ідеально підійшла на розмір.
    Дуже задоволені.
    Гарних і вдячних покупців.
    Миру і здоров'я вам і вашим родинам.

• Продавец  Gentle sleep

Доброго вечора, шановна Любов! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190

Дуже круте простирадло, якість тканини на рівні, колір яскравий, малюнок цікавий, дитині подобається роздивлятися)

Достоинства:
    Якість тканини, кольори
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго вечора ,шановна Вікторія! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)