- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидко прийшло. Не дорого.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар належної якості, все норм.
- ярошук о***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Безпечне пальне
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все ок
- С.Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар хороший, можно брать!
- Достоинства:
- Горит как надо, время горении стандартное для таких таблеток
- Продавец StarLight
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все прийшло швидко і відповідає заявленому. Дякую продавцю.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Горить добре. Ставлю жирний плюс за колбу для зберігання. Дуже зручно носити у рюкзаку не боячись що таблетки подавляться.
- Достоинства:
- Тубус
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Поки не виикористовувала. Доставка вчасна, пакування добре. Продавця можу рекомендувати.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец StarLight
- Женя В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовлення прийшло швидко, дякую. Горить добре.
- Продавец StarLight
Євгене, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!