Отзывы покупателей о Ошейник для собак светящийся регулируемый водонепроницаемый BRS Blue

• Борис Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Регулюється по довжині, підійшов ідеально. Застібка надійна, не розстібається. Рекомендую!

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Не рекомендую даний товар - ледь світиться навіть після повної зарядки, замовляв синій - зателефонували що нема синього, запропонували фіолетовий. По факту прийшов рожевий з червоним світлодіодом (світиться червоним). Роз'єм для заряджання - MicroUSB. З плюсів - стильно виглядає та наявність в комплекті кабелю для заряджання. Коли вибирав - на Розетці бачив подібні, але по 130 грн. за комплект. Співвідношення ціна\якість - погане, не рекомендую.

Достоинства:
    Стильний, регульована довжина
    Недостатки:
    Погано світить, замовляв синій - отримав рожевий
    • Продавец  StarLight

Доброго дня.

Дякуємо за відгук.

Щодо кольору: перед відправкою вас було проінформовано про відсутність синього варіанту та запропоновано альтернативу. Відправка здійснюється лише після погодження з клієнтом.

Щодо яскравості: подібні LED-нашийники мають індикаторний тип підсвітки, який призначений для позначення тварини в темний час доби, а не для освітлення, тому рівень яскравості може відрізнятися від очікувань.

Також звертаємо увагу, що у Вас була можливість скористатися поверненням або обміном протягом 14 днів, якщо товар не відповідав Вашим очікуванням, однак звернення з цього приводу не надходило.

Порівняння з іншими пропозиціями може бути некоректним, оскільки різні товари можуть відрізнятися якістю матеріалів, акумулятора та загальним виконанням.

Якщо у виробі є фактична несправність — зверніться до нас, будь ласка, для перевірки та вирішення питання в рамках гарантії.

• Дарья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Міцний, легкий у догляді та безпечний завдяки яскравому кольору. Рекомендую власникам собак, які проводять багато часу на вулиці.

• Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Стильный ошейник, выглядит круто) Спасибо!

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Чудовий нашийник для повсякденного використання! Міцний нейлоновий матеріал зі спеціальним покриттям дійсно не промокає

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Таке відчуття що кинули ну те що було заказував зелений прийшло не то жовте не то помаранчевий короткі.

Достоинства:
    Недостатки:
    Короткі
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.

• Єлизавета

Крутий! Гарно світить

• Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Нашийник хороший, але замовив зелений, а а получив оранжевий

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Павло! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо свої вибачення за пересорт товару на складі за кольором. На цей товар в Вас є право на повернення, тож якщо Ви хочете повернути товар в зазначені терміни, то Ви можете звернутись до нас та ми будемо раді вирішити це питання!

• Николай Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Товар відповідає опису. Хороша якість. Все сподобалось. Дякую!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Замовляла синій,а прийшов жовтий,якого навіть не було в переліку кольорів. Оцінити поки не можу,тільки отримали. Але поки не бачу якихось переваг по відношенню до дешевших ошийників. Фурнітура виглядає дёшево.

Достоинства:
    Поки не знайшла
    Недостатки:
    Прийшов зовсім інший колір. На вигляд не надійний за свої кошти.
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Ми ще раз приносимо свої вибачення за пересорт товару на складі. Питання було вирішено шляхом часткової компенсаії грошей по замовленн. Обов'язково повертайтесь - будемо Вам раді.