Отзывы покупателей о Штатив для телефона селфи-палка трипод 3 в 1 Bluetooth с пультом и LED подсветкой U&P Черный

Оценка пользователей 4.57/5
  • AI аналіз відгуків
    43 відгуки:  85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних
    Загалом покупці позитивно оцінюють селфі-трипод. Відзначають його компактність, легкість, функціональність та відповідність ціни якості. Основними перевагами стали зручність використання, швидка доставка та наявність додаткових функцій (підсвітка, Bluetooth-пульт). Деякі користувачі відзначили недоліки: не завжди працює підсвітка та кнопка, легка конструкція вимагає акуратного використання, не всім підходить стійкість із важким телефоном. За співвідношенням ціна/якість товар отримав підтримку більшості користувачів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Все чудово. Перевірено часом.

• Олена К***

Я задоволена

• Григорий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Всё гениальное это простое. Просто очень хорошая селфи палка, подставка. На вес лёгкая на ошуп вызывает уверенность в качестве. Цена смешная.

Достоинства:
    Лёгкая, дистанционная кнопка

Доброго дня!
      Дякуємо вам за чудовий відгук про наш товар. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!
      Якщо у вас виникнуть питання або побажання — завжди раді допомогти. Гарного дня та вдалих покупок!

• Олег Т***

• Наталия Г***

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Отримали швидко. Товар дуже зручний у використанні.

• Володимир Л***

Зручно, компактно, недорого......

• Людмила Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Зручний розмір, легко розложується і працює.

Достоинства:
    Розмір
    Недостатки:
    Тримач телефон слабкий
    • Продавец  PARROT

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Мені немає з чим порівнювати, це моя перша така річ. Але фотографувати зручно, телефон фіксується добре, є підсвітка. Пульт на блютуз з'єднався, працює добре. Зауважень поки ніяких не маю

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Ще немає
    • Продавец  PARROT

• Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Прийшло швидко, все працює! Задоволені! Рекомендую!

• Марина Л***

Все добре, відправка швидка

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Товаром задоволені. Нарікань немає. Доставили вчасно.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Недовговічний
    • Продавец  PARROT

• Макар А***

Все добре

Достоинства:
    Все те що є те і є достоинство
    • Продавец  PARROT

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Краще б я ці гроші пропив

Достоинства:
    Недостатки:
    Хрупкий пластик, все болтається шатається. Якщо телефон поставити вертикально і нахилити, він падає разом з штативом. Якщо витягнути то стійкості взагалі нема.
    • Продавец  PARROT

Дуже дивно отримувати такі відгуки, оскільки в інших таких проблем немає. Може ви не затягнули гвинт кріплення телефону який відповідає за це?

• Максим А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Какая цена такое и качество.
    Для таких денег вполне нормальный товар

Достоинства:
    Удобно при съёмке фото видео
    Недостатки:
    Нет прочный пластик
    • Продавец  PARROT

• Юрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Не тримається телефон постійно хилиться вперед

• Продавец  PARROT

Доброго дня. Ви можете затягнути гвинт який фіксує "головну" частину, що з легкістю виправить вашу проблему. Дякую

• Яна

Хороший трипод

Достоинства:
    Без питань зконектився із Xiaomi, працює))
  • Наталя К***

Товар сподобався,відповідає опису.Покупкою задоволена

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

За свою ціну досить пристойно, все працює як вказано в описі. Конструкція не дуже міцна, але якщо акуратно думаю можно спокійно користуватися.

Достоинства:
    Ціна, яскрава підсвітка
    Недостатки:
    Не дуже міцна конструкція
  • Марина

Дуже швидко зламалася кнопка

Достоинства:
    Можливість дистанційно робити фото
    Недостатки:
    Якість пластику
  • Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Отличный штатив. Незаменимая вещь в поездках. Удобный, лёгкий понятный.
    Пульт на батарейке. Рекомендую.

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Товар сподобався, легкий, функціональний. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Не має
  • Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Чудовий трипод за свої гроші. Без заморочок. Мінімалюний функціонал, але легкий, робить свою роботу без нарікань. Про витрачені гроші не шкодую.

Достоинства:
    Легкий, дешевий, кнопки функціонують без залипань. Хороший варіант для новачків, які ще не розібрались, що конкретно їм потрібно.
    Недостатки:
    Завдяки його використанню стала краще розбиратись в темі освітлення і т.п. зараз купила б більш дорогу модель
  • Тамара К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Це мі перший штатив такого типу. Компактний легкий . Те, що і очікувала. Рекомендую

Достоинства:
    Чудовий трипод
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Нормальний товар за свою ціну

• Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Стосовно товару - все відповідає опису. Брався на подарунок - людина задоволена, все працює. Для аматорських роліків та фото підійде без проблем. Так це не манфрото але там бюджет зовсім інший. Збірка доволі якісна, відверто неочікувано за таку ціну.
    Продавцю окрема подяка за оперативність (чого останнім часом мало від кого можна добитись і особливо на розетці).
    Продавця та товар рекомендую - у мене лишились приємні враження від покупки

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Товар прийшов швидко. Все добре працює, я задоволена.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки нема
  • Михайло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

За свои деньги хороший, все функции выполняет,подсветка светит вполне хорошо!

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Одна ножка болтается, на работе не как не отражается!
  • Марта Б***

Багато функціональний трипод

• Віка Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Допоможіть розібратися будь-ласка,як вмикати підсвітку. Зарядила її,кнопку бачу,але вона не працює. Придбала даний прилад саме через додаткове освітлення,яке по факту в мене воно не працює

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Не працює підсвітка
    • Інна З***

На пісвідкі ззаду є кнопочка, якщо не включається то можливо потрібно зарядить

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Недорогий, якісний як за такі гроші, дружина задоволена))

Достоинства:
    Все працює, ціна
    Недостатки:
    Не помітив
  • Олександр М***

Чудовий селфі-трипод

• Екатерина Ф***

Все супер

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Все хорошо кроме одной вещи, кнопка фотографии не выполняет свою функцию, а увеличивает громкость или приближает камеру

Достоинства:
    Неплохое освещение
    Недостатки:
    Кнопка фотографии не выполняет свою функцию
  • Виктор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Хорошая и удобная в использовании селфи палка в комплекте идёт фонарик. Рекомендую

• Віка Ч***

Доброго дня. Скажіть будь-ласка,як Ви увімкнули підсвітку? В мене не працює

• Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT

Дуже зручний, компактний. Мінусів поки що не знайшла