- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Очень и очень достойно! Звучание - оригинал. Уровень звука - чуть ниже, ну это и понятно. Подключено по мини-джеку к активным колонкам для работы с планшетом под Android12. Кнопки работают, флеши USB3.1 - не обнаруживаются, USB2.0 - читаются без проблем, USB3.0 - не пробовал.
Чтобы не было помех - не пихайте питание в многопортовые хабы, почти с 100% вероятностью получите земляную петлю! Хотя тут ещё можно поиграться расположением проводов, но самый быстрый и качественный вариант - хорошее зарядное устройство от телефона. А вполне доволен устройством.- Достоинства:
- Цена, качество звучания, всеядность ОС, функциональность, отсутствие аккумулятора
- Недостатки:
- Вообще нет!
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Загалом бомба за свої гроші, підключив до старого музичного центру за використаннч зарядки від телефону самсунг - 5В, 1 А, і фонового гулу, як тут пишуть, немає! Хоча кабель RCA у комплекті дуже посередній і гул може бути через нього або поганий контакт на клемах! Бажано докупити інший кабель. Також функціонально переплутані кнопки і -, і збивається виставлений рівень гучності після відключення від мережі, але це усе дрібниці! Перебоїв чи тормозів звуку за 5 м від пристрою немає!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
А за свої гроші працює нормально
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Товар жахливий фонить дуже сильно ніби як дозимтр
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Всьо
- Продавец PARROT
Доброго дня. Нам дуже шкода, що ваша покупка була невдалою. Рекомендується перевірити налаштування та порядок підключення, оскільки за сотні продажів цього пристрою ми не фіксували подібні проблеми. Якщо пристрій не влаштовує вас, ви можете провести його повернення. Дякую.
- Ігор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Якість відповідає опису.
- Достоинства:
- Все працює
- Валентин О***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює добре свої функції виконує
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Неприсутні
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Перетворювач працює, це єдиний його плюс. Але звук, він просто жахливий+є посторонній фон.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тихий звук+ присутній фон.
- Продавец PARROT
Добрий день. Пристрій може передавати звук трохи тихіше за основний пристрій — і це нормально. Що стосується шуму, проблему потрібно шукати у ваших пристроях і підключенні, а також місце, у якому ви розмістили сам пристрій, може впливати на нього. У більшості випадків наші клієнти повністю задоволені товаром та його роботою, про що свідчать відгуки на сайті.
- Віктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Бомба все работает . Звук хороший
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Все добре,працює !
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Підключив до музичного центру. Якість звуку через aux добре. блютуз працює добре. звук тихіше ніж видає сам центр, але цілком хватає.Задоволений покупкою. Слухаю з телефона.
Доброго дня!
Дякуємо вам за чудовий відгук про наш товар. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!
Якщо у вас виникнуть питання або побажання — завжди раді допомогти. Гарного дня та вдалих покупок!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Підключив до аудио колонок старого покоління через Jeck 3,5, телевізор Самсунг відразу знайшов пристрий по блютуз, все працює норм
- Достоинства:
- Звук передає нормально, ціна-якість, на цю ціну довольно таки крута штука
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец PARROT
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює все добре, звязується по блутуз швидко, дещо низька гучність, але це без проблем вирішується буститером гучності на проекторі.
Недолік звісно умовний, я просто думав що за таку ціну буде ще акумулятор. А загалом це приймач працює гарно. Задоволений.- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- відсутність вбудованого акумулятора
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
усе гуд
- Достоинства:
- робе
- Недостатки:
- поки нема
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Все работает. Быстро отправили. Комплект, как в описании.
- Достоинства:
- Все работает
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Комплектация с тремя шнурами
Компактный
Легко подключился и связался с телефоном
Хороший звук- Достоинства:
- Цена и качество
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Брали батькам, все працює, оптимально з точки зору ціна/якість.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Якість заявленого товару відповідає всім нормам! Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісний товар
- олег г***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Звук слабый не четкий
- Достоинства:
- Недостатки:
- Звук слабый не четкий
- Продавец PARROT
- Зименко О***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Чудовий приймач
- Достоинства:
- Все чудово
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Все Ок!
- Достоинства:
- Так
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Досить добре.
- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Підʼєднав до підсилювача, працює чудово.
Смартфон бачить як зовнішню колонку.
Якість звуку на диво хороша, і більше залежить від джерела- Достоинства:
- ціна, якість передачі
- Михайло Х***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Швидко доставили, задоволений
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
За таку ціну шикарно на те що очікував .
- Достоинства:
- Працює норм шумів переривів не замітив ,виходи під штекери нормальні,
- олександрОтзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Швидко доставили
- Достоинства:
- Чудово працює
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює добре
- Достоинства:
- Швидко підключається.
- Нестеренко И***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працюючий пристрій,
- Достоинства:
- Працює без шумів
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
гарна рич працюе без нарикань
- Достоинства:
- якисный товар
- Недостатки:
- не знайшов
- Цыбенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: PARROT
Працює без зауважень.
- Достоинства:
- Швидко підключається.
- Продавец PARROT
Добрий день. Дуже дякуємо за відгук.