Отзывы покупателей о Ультрафіолетова лампа від комарів - Mosquito killer lamp

Оценка пользователей 3.63/5
  • Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Очень маленький и слабый.Максимум для одноместной палатки

• Продавец  Join Point

Доброго дня! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Товар гарної якості за бюджетною ціною. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою команда JOIN POINТ

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil

Користуюсь кожен день, супер

• Продавец  Sattil

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що антимоскітна лампа щодня вам у користуванні та добре справляється зі своєю задачею.

Бажаємо комфортного використання і надалі!

• Олександра К***

Не рекомендую! Не робочій , мотлох

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Дуже рада, що придбала цю лампу ще влітку. Здебільшого знищує маленьких мушок, але траплялися і комарі. Також використовую як ліхтарик під час відключень світла. Дуже зручно, що лампу можна заряджати від мережі. Заряду вистачає на декілька годин, точніше сказати не можу, але всю ніч працювати не буде. За свою ціну хороша функціональна річ, також має петельку для підвішування.

Достоинства:
    Знищує комах, працює як ліхтар
    Недостатки:
    Звук розряду доволі гучний
    • Продавец  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT

• Софія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling

Товар не працює, навіть не такий як на фото

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

Добре справляється з своїми завданнями. Жоден комар і жодна муза не виживають.

• Годунько Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

Перестала працювати від акумулятора в перший день, також кабель прийшов одразу пошкоджений

Достоинства:
    Вбиває мошок
    Недостатки:
    Не працює від акумулятора
  • Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET

Працює норм за добу впіймав одну комаху

Достоинства:
    Недостатки:
    Не дуже привабливий для комах
  • Сергій Ч***

викинуті гроші

Достоинства:
    розмір
    Недостатки:
    не виконує свої функції
  • Леся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Комарі не дуже ведуться на цю пастку.

• Продавец  Join Point

Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Товар гарної якості за бюджетною ціною. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron

Не працює, мушка літає навколо і сміється з даного пристрою

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Не працює взагалі, просто світить фіолетовим і мушка сміється з даного пристрою
  • Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP

Красивый ночник. Не работает, комары как летали так и летают даже не приближаются к нему.

Достоинства:
    Красивый ночник, или подсветка в палатку
    Недостатки:
    Не справляется с поставленной задачей
  • Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

Неплохая вещь. От внешнего источника питания может работать всю ночь.
    Заметно снижает количество кровососущих насекомых. Правда, против крупных комаров и мух не эффективна, т.к. они не могут пролететь. в мелкие ячейки лампы.

• Лариса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET

Нічого не знищує зовсім. Працює лише при вмиканні у розетку, при цьому дротик у комплекті коротенький десь 7-10 см. Пробували вмикати у павербанк, але всеодно не зручно. Кнопки вмикання немає.Тому висновок: конструкція не зрозуміла, абсолютно безтолкова. Викинуті кошти.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Суцільний недолік.
  • Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

Очень классная вещь, но для маленькой комнаты. Мне очень помогла.

Достоинства:
    Описание верное, он со своими функциями справляется на все 100%
    Недостатки:
    Ненадежный кабель зарядки, уже через месяц использования ломается. Заряжать можно, но осадочек остался. Нужно перематывать чем-то, и закреплять.
  • Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome

Не відповідає опису. Працює від usb, 220v не присутнє.

Достоинства:
    Ціна, розмір, працює тихо.
    Недостатки:
    Працює від usb, короткий шнур живлення.
  • Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Лампа клас, комарів немає

• Продавец  StarLight

• Максим П***

Вона просто працює!

• Продавец  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.

• Роман З***

Гарний нічник-ловушка.

• Продавец  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Лариса Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Очень довольна лампой, справляется со своими функциями, не шумный, подсветка не мешает ночью спать, так как лампа маленькая думала только будет ловить одних комаров а нет и бабочки попавшие на нее не выживают. Рекомендую.

Достоинства:
    Не шумит, не выделяет токсичных запахов, безопасный.
    Недостатки:
    Длительность заряда лампы не хватает на всю ночь, на ночь включаю в розетку.
    • Продавец  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та 5 зірочок. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.

• Олександра А***

Симпатичний дизайн. Мух вбиває

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Italy at your home

Зі своїми функціями справляється. Акумулятора вистачає на одну ніч

• Барбаш Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Хоч і продавець зазначав, що все залежить від регіону, є мошки, які сприйнятливі до ультрафіолету, а є не сприйнятливі. Але принаймні домашні мошки у Запоріжжі(Лівий берег) дуже слабо на нього реагують. По суті це лотерея, як пощастить. Для мене була марною тратою грошей.

Достоинства:
    Лише декілька мошок зловив.
    Недостатки:
    Зовсім не працює, навіть впритул мошки не реагують.
    • Продавец  Join Point

Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.

• Богдан О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPK

Брав для того, щоб позбутися мух. Однак мухи до цього світла байдужі, хоча, коли яка туди залетить - то підсмажиться. Акамулятора вистарчає на 4-6 годин роботи. Може бути як оригінальний нічник. Раз було, що коли пішов був спати, то комар влаштував мені "концерт". Коли мені це надоїло, то ввімкнув лампу і "концерт" припинився ;)

Достоинства:
    Легкий, компактний. Літаючу живність знищує на ура. Приємна несподіванка - акамуляторний і заряджається від USB.
    Недостатки:
    Для мух не "цікавий", хоча зальотних знищує. Неприємна несподіванка - без заряднього і кабель короткий.
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: VPK

Це найгірша покупка яка могла бути, просто красива лампочка, комар навіть не думав до неї летіти.

• Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KalushVV

Комарики падають як пшениця в полі)

• Продавец  KalushVV

Дякуємо Вам Руслан за позитивний відгук.

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Ловит уйму дрозофил и один раз поймал большого клопа и пару комаров и моль. Комары как кусали так и кусают. Держу постоянно в сети так как на ночь не хватает аккумулятора. Пытался раскрутить, чтоб заменить на более емкий аккум, но там все сложно.

Достоинства:
    НЕ дорогой
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

Работает. Сон стал спокойным.

Достоинства:
    Эффективно борется с комарами и мошками.
    Недостатки:
    Малый объём аккумулятора, только его на всю ночь не хватает.
  • Владимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Комаров и мошек убивають но очень слаба батарея есть смысл включать только на зарядке

Достоинства:
    Насекомых убивает
    Недостатки:
    Быстро садится
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Не працює від комарів зовсім

• Продавец  Join Point

Доброго дня! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRONIX

Дуже задоволенні лампою, працює ефективно, рекомендую

• Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Shop24

За 290 гривень... - звісно, дива не сталося.
    Тим не менше - лампа таки працює.
    Якщо у кімнаті 20 мух, то до ранку у лампу потрапить штуки 2 або максимум 3. За 3 дні - десяток.
    Світло приємне. Як нічник - чудово.
    Якщо поставити у кімнаті в якесь затінене місце, то іноді (нечасто!) спіймає навіть вдень.
    Комарів ловить (але у нас їх мало).
    Коли спрацьовує - то це справді гучно. Електричний розряд добряче чути (навіть мені, яка має проблеми зі слухом).
    Чи можу порадити? - навіть складно сказати. Але... подумаю, і може візьму ще парочку таких самих - в інші кімнати. :)

Достоинства:
    Ловить комарів, мух, мошок. Симпатична
    Недостатки:
    Мухи не сильно лізуть в лампу.
  • Елена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UKV-Mart

Товар виглядає по якості нормально може підійти як фонарик, але зовсім не є пристроїм для борьби з комарами вони літають поруч спокійно.

• Вероника М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EuHub

Очень хорошо работает

• Алина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro

Марна трата коштів вони навіть не реагують на неї

• Дар'я Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Навіть мошку не спіймало, краще б купиля ляпачку.

Достоинства:
    нормальний нічник
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Дар'я! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені товаром. Сподіваємось наступні покупки залишать тільки приємні враження. Лампа має не великі розміри та розрахована на невеликий об'єм приміщення. З повагою команда JOIN POINT