- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Пошкоджує меблі
Не купуйте !!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Пошкоджує меблі
- Продавец SAM groupe
Дякуємо за відгук.
Набір не має пошкоджувати меблі за умови правильного використання — ролики та підкладки створені саме для безпечного переміщення. Подібних звернень від інших покупців ми не отримували.
Пошкодження можуть виникнути лише у випадку неправильного встановлення або руху під кутом.
Ваш коментар передано на виробництво, щоб перевірити можливі нюанси.
- Стас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
речаг зігнеться при першому ж підході, бо зроблений з тонкого металу
можливо, цією штукою можна якусь невелику тумбу перемістити, і то, якщо попередньо з неї все вигрузити
шафу-купе я не ризикнув навіть пусту переміщати
ДАРЕМНО ПОТРАЧЕНІ ГРОШІ, та ще й ця фігня тепер місце в квартирі займає, бо викинути жалко, бо ж нове- Достоинства:
- та нема там переваг
- Недостатки:
- ніяку шафу ця штука не підніме
- Продавец SAM groupe
Добрий день
в описі товару від виробника вказано до 150 кг.
Для вашої шафи купе рекомендуємо найняти вантажників.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Twerly Shop
За ці кошти свою функцію виконує добре. Треба бути уважним при підйомі, лаштувати підставки, бо при великому куті ручка вискакує з під меблів.
- Достоинства:
- Можна рухати ліжка та шафи самому.
- Недостатки:
- Не вистачає підставки, щоб піднімати меблі на ніжках.
- Лосев С***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
- Продавец SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
тепер легко пересувати диван і не дряпаю підлогу
- Достоинства:
- невеликий розмір
- Продавец SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe
Чотири колісні деталі такі як на зображеннях. Але деталь, яка як ручка, призначена для підйому взагалі не зрозуміло звідки взята. Не відповідає вигляду на упаковці, не відповідає фото, заявленому в оголошенні. При оформленні замовлення жодного попередження не було, що отримаю я незрозуміло що а не те, що замовляла.
- Достоинства:
- Швидко звʼязалися для оформлення і відправили в обумовлені терміни
- Продавец SAM groupe
Вітаю
Не можемо зв'язатися з Вами для вирішення проблеми з товаром.
Зв'яжіться з нами та наші менеджери допоможуть Вам з поверненням та обміном товару.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Підійде для ідеально рівного полу.
- Продавец Beauty Sence
Добрий день, Руслан! Дякую за зворотній зв'язок. З повагою компанія Beauty Sence.
- Надежда Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Зломалися в перший же день використання, не рекомендую
- Продавец Beauty Sence
Добрий день, Надія! Напишіть, будь ласка, що у вас саме зламалося? З повагою компанія Beauty Sence.
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Відчувається, що велике навантаження не витримає і залазяка у комплекті мені не дуже сподобалась, але коліщатка свою функцію виконують нормально :))
- Достоинства:
- Зручність при пересуванні меблів до 150кг
- Недостатки:
- Залізяка мені не згодилась
- Продавец Beauty Sence
Добрий день, Михайло! Дякую за зворотній зв'язок. З повагою компанія Beauty Sence.
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Быстро связались,быстро доставили
- Достоинства:
- Хороший помощник в ремонте
- Продавец Beauty Sence
Благодарим Вас за оценку и выбор нашего товара!
- Коля А***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Барахло не стоящее этих денег.
- Достоинства:
- Некакие
- Недостатки:
- Слабое
- Продавец Beauty Sence
Добрый день, Николай! Напишите пожалуйста в чем недостатки данного товара? С уважением компания Beauty Sence.
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Думала цей набір допоможе мені впоратися з перестановкою меблів ,помилилася ,нічого у мене не вийшло .Підняти невдається ,бо неможливо його запхати під меблі , а якщо пощастило це зробити , то пристрій пошкоджує меблі і вискакує з~під меблів ,даремно викинуті гроші !
- Достоинства:
- Доставили швидко
- Недостатки:
- Підйомник безкорисний
- Продавец Beauty Sence
Доброго дня, Наталя! Дякую за залишений відгук. З повагою компанія Beauty Sence.
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Дякую даже добре, все прийшло вчасно
- Продавец Beauty Sence
Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
В цілому даним набором для переміщення меблів задоволений. Якщо з розумом то можна самому переміщати шафи та інші важкі меблі не "деручи" підлогу.
- Достоинства:
- Не дорогий. Простий в використанні. В міру міцний.
- Недостатки:
- Тверді пластикові колеса можуть залишити вм'ятини на дерев'янй підлозі.
- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Користуватись товаром дуже складно,постійно вискакує з під меблів.Домкрат теж поганий.Мені не сподобалось.
- Достоинства:
- Не бачу
- Недостатки:
- Не зручний у використанні
- Продавец Beauty Sence
Добрий день, Валентина! Дякуємо за відгук. Просимо вибачення, що при експлуатації виникли технічні проблеми з товаром. Протягом 14 днів Ви можете повернути товар на діагностику, після результату діагностики, якщо підтвердиться гарантійний випадок. Компанія зробить обмін товару на новий. З повагою компанія Beauty Sence.