Отзывы покупателей о Массажер чесалка для спины телескопическая

Оценка пользователей 4.71/5
  • Ілля

Супер! Усім рекомендую!

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Руслан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F plus F

Незамінна річ. Дуже сподобалося!!

• Алексей Л***

Норм штука, бабушка довольна

• Александра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F plus F

Думала будет хрупкая , но нет вытягивается и держаться надежно. Чухает хорошо, как и когтями так и обратной стороной ребристой.
    Я довольна и даже не ожидала , что иногда это такая удобная и необходимая вещь в доме
    Отправили быстро и без каких либо проблем.
    Всем советую.

Достоинства:
    Выполняет свои функцию полностью, быстрая доставка
    Недостатки:
    Не найдены
  • Ольга П***

Товаром довольна.

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F plus F

Отличная чесалка. Хорошая ручка, не прокручивается в руке, сама чесалка выполнена очень хорошо. Одна беда, в течение дня разошлись трубочки в одном месте, попробуем как-то склепать, расстроена очень хорошая чесалка была.

Достоинства:
    Хорошая вещь, сделано как для себя
    Недостатки:
    Разошлись телескопические трубочки
    • Продавец  F plus F

Тетяно, дякуємо за відгук, але це перша подібна рекламація(. Товар продається на Розетка давно, у нас сотні задоволених покупців. Постачальника ми не змінювали, якість товару стабільно висока. Ми самі їм користуємось). Будь-яка телескопічна система має свої обмеження по навантаженню на вигин, тому треба розразовувати силу. Або треба дивитись в сторону монолітних чесалок. Шкодуємо що саме у вас сталась така аварія(

• Орлов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: F plus F

Прийшла, випробував. Зручна, дієва, "чухати" приємно, зубці в міру гострі, хоча й є певні сумніви, щодо того як довго прослужить механізм складання. Але поки що все дуже комфортно. У складеному стані дуже компактна, легко розмістити в будь-якій сумці чи кишеньці. А розкладеною легко дістатися будь-якої ділянки спини.
    В основі ручки є рухома "кулька" з металу, яка вільно обертається. Можна робити невеличкий масаж, що особисто мені дуже сподобалося.
    Рекомендую)

Достоинства:
    Легка, зручна для перенесення, комфортна, функціональна, з масажером
    Недостатки:
    Не певен скільки циклів "складання-розкладання" витримає