Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Детский самокат биговел с сиденьем MoMi Kiuru 2в1 Розовый с LED подсветкой колес и платформы, трехколесный самокат с регулировкой руля для детей от 3 лет

Оценка пользователей 4.25/5
  • Отзывы про товар продавца Надійний
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Голубой с розовым

Все чудово, самокат хорошої якості, дитині 3 роки добре підходить! вдячна продавцю за швидке відправлення!

Достоинства:
    Хороша якість, чудово для 3х річної дитини
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що самокат Momi Kiuru підійшов вашій дитині і ви оцінили якість та швидке відправлення. Чекаємо вас знову в нашому магазині для нових покупок!

• Вікторія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Синий с голубым

Дитина задоволенна

Достоинства:
    Зручний, не важкий, гарні колеса
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Надійний

Дякуємо за відгук. Раді, що самокат біговел підійшов і дитині, і вам. Цінуємо вашу довіру до нашого магазину.

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Надійний. Цвет: Черный с золотистым

Легкий, зручний самокат, дитині зручно. Для поїздок десь взагалі топ бо легкий і компактно складається

• Продавец  Надійний

Наталія, дякуємо за відгук!
      Раді, що самокат виявився зручним і підходить для поїздок завдяки легкості та компактності. Бажаємо комфортних прогулянок!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Самокат поганої якості. Брали чорний, зовсім не такий як на фото: якість пластику жахлива, виглядає дешево, подряпини будуть після першого ж використання. До цього всього прийшов з багатьма дефектами: сильні подряпини, відклеєна наклейка логотипу, вмятини на малюнку ведмедя. Не розумію, як можна відправляти товар з такими дефектами. Давно так не розчаровувалась у покупках. Кермо дуже туго вставляється, гніздо під нього всередині вужче ніж ззовні. Сидіння хитається зі сторони в сторону.Загалом не вартує абсолютно своїх коштів

Достоинства:
    Підсвітка колес, компактно складаєтьсч
    Недостатки:
    Все інше вищеперераховане

Дякуємо за Ваш відгук.
      Нам прикро, що у Вас виникли незручності та негативні враження від користування самокатом.
      Скоріше за все, описані Вами дефекти (сильні подряпини, відклеєна наклейка логотипу, вм'ятини на малюнку ведмедя) виникли через транспортування. Щодо керма та сидіння - це є заводський брак. Таке вкрай рідко, але все ж трапляється. Даний випадок є гарантійним і ми з радістю обміняємо його на новий.
      Просимо вибачення за незручності та чекаємо на зворотню відповідь.