Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Трехдиапазонный USB 3.0 Wi-Fi 6E 3000Mbps (AX) адаптер Fenvi 2.4G/5G/6Ghz + док станция (FU-AX3000Pro)

Отзыв от покупателя. Продавец: PCliX

У мене була проблема з підключенням до інтернету при завантажені системи та періодично адаптер то відключався, то підключався знову. Продавець зі мною швидко звʼязався та дуже детально розписав у чому може бути проблема, що адаптер в мене некоректно працює. Встановив драйвер за представленим посиланням, але проблема частого перезавантаження адаптеру залишилась. Як ще один спосіб вирішення, продавець порадив вимкнути підключення до 2.4ггц у налаштуваннях Windows, так як роутер у мене дводіапазоний, я це зробив і проблема вирішилась. Як пояснив мені продавець, не часто, але трапляється така проблема у деяких моделях роутерів. Дуже дякую за швидку відповідь та вирішення моєї проблеми! Після цього все стало добре працювати. Товар рекомендую, швидкість на висоті!!! Продавця також рекомендую бо сервіс на вищому рівні!!!

Достоинства:
    Швидкість підключення, швидкість інтернету, гарний продавець який швидко підкаже як правильно все підключити
    Недостатки:
    Були проблеми з підключенням до інтернету, але продавець допоміг все вирішити
  • Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PCliX

Самый ужасный адаптер, который у меня был. Подключается с задержкой, регулярно обрывается соединение.

Недостатки:
    Обрывается соединение с интернетом
    • Продавец  PCliX

Доброго дня, скоріше за все на вашому ПК не встановлені драйвери, котрі необхідні для коректної роботи адаптеру. Оскільки даний адаптер показує хороший стабільний зв'язок та високу швидкість.

Ми зв'яжемось з вами щоб допомогти виріши дану проблему.

• Олексій М***

Продавець зі мною швидко звʼязався та дуже детально розписав у чому може бути проблема, що адаптер в мене некоректно працює. Встановив драйвер за представленим посиланням, але проблема частого перезавантаження адаптеру залишилась. Як ще один спосіб вирішення, продавець порадив вимкнути підключення до 2.4ггц у налаштуваннях Windows, так як роутер у мене дводіапазоний, я це зробив і проблема вирішилась. Як пояснив мені продавець, не часто, але трапляється така проблема у деяких моделях роутерів. Дуже дякую за швидку відповідь та вирішення моєї проблеми! Після цього все стало добре працювати. Товар рекомендую!

• Павел О***

швидко під'єдналась, стабільно працює

Достоинства:
    швидко під'єдналась, стабільно працює
    Недостатки:
    не виявлено
  • Анастасія Л***

Мені все сподобалось. Швидко під'єднала

• Владимир И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PCliX

Дякую, замовлення прийшло на "Нову пошту" впродовж доби.
    Комплектація - повна.
    Док-станція - важкенька, що добре - тримається, не завалюється. Довжини кабелю USB вистачило, щоб розмістити сам адаптер на столі, при тому що системний блок під столом.

При першому під'єднанні з'явився новий диск (визначився як CD-ROM) - на якому є файл драйверу. Встановився, запросив перезавантаження Windows. Після перезавантаження побачив розташовані поряд роутри усіх сусідів. Далі все як треба - обрав свою SSID, пароль. Був якійсь незрозумілий момент, коли все пропало - ні доступніх мереж, нічого. в налаштування - цей новий адаптер чомусь вимкнен. Вмикаю - вимикаєтся... Вмикаю - вимикається... Ще раз перезавантажив комп. Вийняв адаптер, знов під'єднав... все з'явилось знов. Зараз працює вже майже годину. Не гарячий, але чутливо тепліше, ніж пальці.

Що до швидкості та протоколів. Адаптер побачив обидві мої SSID в двох діапазонах: 2.4 ГГц та 5 ГГц. Працює на обох. Залишив на 5 ГГц.
    Швидкість від провайдера моя = 75 Мбіт, тому на скрині це - максимум. Протокол - WiFi - 6. Сподіваюсь, буду позбавлен від колізій WiFi5. На старому адаптері швидкість була не більше 20 мбіт, та ще постійно "плавала" за рахунок впливу сусідів.

Достоинства:
    wifi-6, швидкість. USB-док станція с досить довгим кабелем.
    Недостатки:
    маленькі заморочкі при встановленні драйверів. сподіваюсь далі буде все гаразд.
    • Продавец  PCliX

Дякуємо вам за детальний відгук!