- AI аналіз відгуків30 відгуків: Позитивно: 88%, Нейтрально: 7%, Негативно: 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Лидия К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
все чудово, дякую!
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарно тримають, дякую!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Аккуратные качественные крепкие зажимы, спасибо!
- Степан П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую! Мені підходить. Те, що я шукав.
- Римма С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відсутня інформація на яку товщину кільця для штори вдягається цей затискач. Ці затискачі взагалі не підходять до кільця.
- Недостатки:
- Затискачі взагалі не вдягаються на кільця для штор.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую, прийшли швидко, затискачі для штор тримають добре, самі невеликі, акуратні
- Достоинства:
- Добре тримають
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар відповідає заявленим характеристикам, доставка швидка.
- Достоинства:
- Тримають добре та не псують штори.
- Продавец StarLight
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую . Товар отримала. Доставили швидко. Покупкою задоволена.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар прийшов швидко, упаковано гарно.
Все добре- Достоинства:
- Дуже гарні затискачі, міцно тримають
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовила, через день отримала. Рекомендую продавця і товар.Затискачі класні. Добре тримають. Рекомендую.
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарні прищіпки,тримають міцно.Все чудово,дуже задоволена,що вчасно придбала цей товар.Дякую за надану можливість!
- Достоинства:
- Гарно тримають
- Недостатки:
- Не має
- Продавец StarLight
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Класні крючки, подобаються, все як очікувала)
- ТамілаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую за вчасну доставку і якісний товар! Все сподобалося, вже повісила штори на зажими. Сервіс і обслуговування на вищому рівні!)
- Катерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар хорошої якості, швидка доставка
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарної якості затискачі
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороші защіпки за свою ціну. Замовлення виконано швидко, дякую )
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидко. Якісно.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарний товар за свою ціну. Функції виконує.
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарні та зручні кріплення, швидка доставка
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороші затискачі, виглядають добре і міцно тримають штори. Відправили швидко, на наступний день після замовлення товар вже чекав у пункті видачі.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хорошие зажимы, без брака. Размер - на фото.
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нормальные зажимы, но 2 штуки не доложили.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Вибачаємось за незручності через неповний комплект.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороші затискачі, тримають міцно, ні одного бракованого.
- Достоинства:
- Ціна, простота, надійність
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісні затискачі, штори тримають добре. Матеріал хороший, за таку ціну дуже вдала покупка!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
нарешті моя тупорильська штора не падає, ці клешні тримають дай боже їм здоров’я
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Затискачі нормальні, тримають штори добре (1,5 кг штора).
Два тижні користування - ніяких недоліків не виявив.
Якщо прикинути, що вони прослужать багато років, то 140 грн - не така й велика ціна.- Достоинства:
- Швидка відправка товару
- Недостатки:
- Ціна завищена
- Продавец StarLight
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Затискачі жахливі ! Кріплення що тримає пружину постійно вискакує, самі затискачі поганої якості! НЕ рекомендую!
- Продавец StarLight
Дуже прикро, що дані затискачі Вам не підійшли та не сподобалися. В будь-якому випадку дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Анжеліка А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хоч живу в місті, але такі затискачі не знайшла. Заказала на Розетці. Товар відповідає своєму призначенню та гарної якості.
- Достоинства:
- Все підійшло. Безкоштовна доставка до пункту видачі Розетки.
- Продавец StarLight
Анжеліка, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Илья К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отличный товар и надёжный продавец.
Спасибо.- Продавец StarLight
Ілля, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Кристина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже добрі зажими. Все чудово підійшло
Покупкою задоволенні- Достоинства:
- Добре тримають
- Продавец StarLight
Христино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Добре тримають. Все без затримок і проблем.
- Достоинства:
- зручність, колір, розмір
- Недостатки:
- ні
- Продавец StarLight
Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Кріплення надійне, прослужить довго. Добре тримають штори.
- Продавец StarLight
Павло, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!