Отзывы покупателей о Фляга с гравировкой Вышиванка с лейкой для папы, брата, мужа, друга (8-1250)

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кукумбер

Гарна фляга. Продавець зразу відповідав на питання, запропонував ще варіанти фляг. Швидко відправив.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Гліб Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кукумбер

Дуже сподобалася фляга з гравіюіанням

Достоинства:
    Компактна, красива, не протікає
    Недостатки:
    Трохи незручна лійка, треба дуже обережно наливати
    • Продавец  Кукумбер

Дякуємо за Вашу оцінку!

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Кукумбер

Чудова фляга, але об'єм не відповідає тому, який заявлений у характеристиках.
    В мене мірний стакан показав рівно 250 мл.

Достоинства:
    Форма, дизайн, гравіювання
    Недостатки:
    Об'єм
    • Продавец  Кукумбер

Добрий день! Характеристики ми виставляємо з заяв виробника. Але ми обов'язково перевіримо характеристики товару. Дякуємо за відгук.

• Юрий П***
    Продавец: Кукумбер

В додатку Розетка написано, що є можливість виконати оплату при отриманні, тобто накладений платіж. По факту хочуть передоплату в розмірі 100%. Це неприпустимо. Вводять покупця в оману.

Добрий день, Юрій.
      Згідно Умов оплати нашого магазину, товари дорожчі за одну тисячу гривень, відвантажуються за умови передплати 300 грн, або після 100% оплати. Товари, вартість яких менше за 1000 грн, відвантажуються по повній передплаті.
      Ви можете скористатися послугами оплати Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Оплата карткою Visa/MasterCard (RozetkaPay), Apple Pay, якщо Вас не влаштовує оплата під час отримання.