Отзывы покупателей о Мольберт-тринога DKArt & Craft 110 х 85 х 157 см алюмінієвий Чорний (6926586610393)
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Творец
Легкий в використанні, функцію свою виконує. Ціна чудова.
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Легкий, але при цьому міцний і стійкий. Легко регулюється по висоті, що зручно для роботи як сидячи, так і стоячи.
Мольберт підходить для різних видів живопису і швидко складається, що дуже зручно для транспортування. Рекомендую всім художникам або любителям малювання!- Достоинства:
- легкий, стійкий
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Саме те, що й хотілося. Все ідеально за такі кошти.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Чудовий мольберт
- Данил Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
все дуже чудово
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Досвіду малювання не маю, брав розфарбовувати картини по номерах.
Зручний.
Можливо для високих людей буде трішки занизький щоб малювати стоячи. Мені з моїми 175 було нормально.- Достоинства:
- зручний, компактно складається.
- Недостатки:
- відсутні.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Брав спеціально щоб можна було ставити на стіл. Дуже зручно. Цілком задоволений
- Достоинства:
- Компактний, розкладається
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Замовив дочці.Здивувала його компактність,все легко і швидко складається,розкладається,регулюється.Єдине,якщо використовувати стаціонарно і немає необхідності його переносити,то бажано брати щось більш массивніше,жорсткіше.
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Трішки не вистачає жорсткості
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Рекомендую!
- Достоинства:
- Всё хорошо, доставка вовремя, подарок понравился!
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дуже крутий мольберт, легко збирається, регулюється дуже зручний у користуванні
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дуже легкий, дуже компактний, стійкий, можна брати в дорогу. Потребує обережного поводження, фактично як і будь що. Приїхав надійно упакований і без пошкоджень.
- Достоинства:
- Все в описі
- МаринаПродавец: Творец
Замовляли через розетку(логічно, що відгук тут)
Проте, по QR коду від магазину, не змогла знайти товар з такою ціною) тому пишу коментар під товаром, який максимально подібний, до замовленого. Замовляли за 789 грн, виявилося, що це той самий товар, тільки вже ціна знижена(тепер 489 грн).Замовляв хлопець, за товар заплатила 789 грн.
Не сподобалося, що мольберт(тринога) не стійкий(а) всі деталі кріпляться нормально, проте, погана стійкість, що на ковровому покритті, що на ламінаті. Що для мене не окей.
Дякуємо, що написали вручну, що треба залишити відгук, та додали візитівку
Аби було правдиві відгуки, щодо стійкості, то не замовили б.- Достоинства:
- Кріплення не погане. Товар відповідає теперішній вартості(на момент написання відгуку це 489 грн) аж ніяк не 1199 грн(начебто початкова ціна товару) без знижки.
- Недостатки:
- Не стійка тринога.
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Гарне обслуговування, швидко доставили, дуе приємно було знайти литстівку з вдячністю за покупку.
- Достоинства:
- Міцний, надійний мальберт. Пійде до формату А 2. Компактний і ергономічний, підійде як для дому так і для пленеру.
- Саша Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Добре регулюється, легко збирається та дуже компактний. Може бути доволі високий, або наоборот низький, що дуже зручно. Вже користуюсь ним деякий час, та все дуже чудово.;)
- Недостатки:
- Не бачу
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Товар надіслали швидко. Саме те, шо я хотіла! Зручно, бо легко встановити, зібрати і транспортувати. Мольберт в чохлі.
Дякую продавцю!- Достоинства:
- Мобільність, легкість, легкість в установці, рухливі накінечники на ніжках
- Недостатки:
- Нема фіксації ніжок (Або я не знайшла), але все тримається добре.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дякую, якісна річ.
- Достоинства:
- Компактний, сумочка.
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Отправили в течении двух дней, все пришло в сохранности. В целом хорошее впечатление, компактный мобильный, достаточно устойчивый. Качество сборки правда требует аккуратного обращения, пластмассовые детали и сам метал выглядят не очень надёжно.
- ЕвгенияОтзыв от покупателя. Продавец: Творец
Хорошая штука, купила для рисования картин по номерам. Складывается-раскладывается без проблем, единственное что меня немного смущает - пластиковые фиксаторы, которые выглядят несколько хлипко.
- Достоинства:
- Складной, есть чехол
- Недостатки:
- платстиковые фиксаторы выглядят хлипко
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дякую. Мольберт чудовий. Склали на 10 секунд)
- Достоинства:
- Мобільний, має чехол. Легко складається і не займає багато місця.
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дякую за швидку доставку та якісний товар ❤️
- Достоинства:
- Компактний, регулюється висота, легкий в використані, дуже задоволена товаром
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Супер!
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Замовив декілька днів тому мольберт і мені написали, що мають чи не в той же день відправити, а також попросили у мене передплату у зв'язку із "військовим станом". Так як проблем із розеткою ніколи не було, я заплатив наперед. Я питав кожного дня коли надішлють його все-таки, і кожен раз мені казали, що сьогодні або завтра. Тепер мені написали, що його відправили, але за вказаним ТТН було написано, що товар не був принесений на пошту для відправки... Я замовляв на день народження і тепер не знаю що робити, чи чекати чи повертати гроші
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не знаю
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дякую, все сподобалось, мольберт супер і обслуговування також! Однозначно рекомендую продавця)
- Достоинства:
- Гарний мольберт за свої кошти
- Екатерина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Отримала мольберт, дуже задоволена!!! Легка, але дуже стійка конструкція і дуже просто зібрати)))
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Творец
Неймовірно задоволена як мольбетом, так і продавцем. Дякую за посмішку Рідко залишаю коментарі, але листівка від руки за позитивом у вкладенні просто не дала шансіів пройти повз
- Достоинства:
- Зручний, маневрений, компакний, стійкий, підходить під різні розміри картин.
- Недостатки:
- не помітила
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Проблема решена
Все добре
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Отличный товар. Отличный продавец. Спасибо за презент. Ребенок доволен. Хороших Вам клиентов))))
- Достоинства:
- Качественный мольберт
- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дуже класний мольберт! Обирала між дерев'яним та залізним, однозначно друге! Передзвонили підтвердили замовлення, одразу відправили, і як для воєнного часу прийшло швидко! Я дуже задоволена
- Достоинства:
- Його можна скласти, регулюється висота, на ніжках має силіконові вставки щоб не ковзав по підлозі, збирається дуже легко та швидко, ніяких інструментів для цього не потрібно
- голобородько н***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Сьогодні отримала мольберт,все як на фото,збирається дуже швидко,ножки регулюються ,тобто обираєте потрібну висоту під себе.Продавець зв'язався одразу після замовлення,відправили наступного дня.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Мольберт хороший, удобный! Благодарю
- Продавец Творец
Дякуємо за ваш відгук, Катерино! Ми дуже цінуємо зворотній зв'язок від клієнтів.
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Очень рекомендую магазин. Персонал внимательно обработал заказ, мольберт прислали качественный, без дефектов и с небольшим бонусом. В дальнейшем обязательно буду делать заказы в данном магазине.
- Достоинства:
- Устойчивый, компактный.
- Продавец Творец
Дякуємо за ваш відгук, Олександра!
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Покупал девушке для рисования картин по номерам, продавец связался через 10 минут после покупки, пришёл быстро.
- Достоинства:
- Быстрый в сборке, компактный для переноски, регулировка высоты позволяет рисовать как сидя, так и стоя
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Творец
Все отлично, и товар, и обслуживание. Бесплатная доставка через Укрпочту, легкость в сборке.
- Валентина Б***Продавец: Творец
Продавец заинтересовал большим выбором товаров. В выборе очень помогли отзывы покупателей. Мольберт быстр и прост в сборке. Очень компактный в хранении. Быстрый и качественный сервис.
- Достоинства:
- Компактный, устойчивый
- ВАЛЕНТИНА Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Зручний
- Достоинства:
- Зручно
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Творец
Дякую за своєчасну доставку, чудовий сервіс. Супер мольберт, з ним зручно. Сумка-чохол круте доповнення. Дякую
- Достоинства:
- Якість, ціна, швидка доставка
- Недостатки:
- Невеличка інструкція не була б зайвою
- Продавец Творец
Дякуємо за Ваш відгук!