Отзывы покупателей о Мольберт-тринога DKArt & Craft 110 х 85 х 157 см алюмінієвий Чорний (6926586610393)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Легкий в використанні, функцію свою виконує. Ціна чудова.

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Легкий, але при цьому міцний і стійкий. Легко регулюється по висоті, що зручно для роботи як сидячи, так і стоячи.
    Мольберт підходить для різних видів живопису і швидко складається, що дуже зручно для транспортування. Рекомендую всім художникам або любителям малювання!

Достоинства:
    легкий, стійкий
  • Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Саме те, що й хотілося. Все ідеально за такі кошти.

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Максим Б***

Чудовий мольберт

• Данил Ж***

все дуже чудово

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Досвіду малювання не маю, брав розфарбовувати картини по номерах.
    Зручний.
    Можливо для високих людей буде трішки занизький щоб малювати стоячи. Мені з моїми 175 було нормально.

Достоинства:
    зручний, компактно складається.
    Недостатки:
    відсутні.
  • Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Брав спеціально щоб можна було ставити на стіл. Дуже зручно. Цілком задоволений

Достоинства:
    Компактний, розкладається
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
  • Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Замовив дочці.Здивувала його компактність,все легко і швидко складається,розкладається,регулюється.Єдине,якщо використовувати стаціонарно і немає необхідності його переносити,то бажано брати щось більш массивніше,жорсткіше.

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Трішки не вистачає жорсткості
  • Николай П***

Рекомендую!

Достоинства:
    Всё хорошо, доставка вовремя, подарок понравился!
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Дуже крутий мольберт, легко збирається, регулюється дуже зручний у користуванні

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Дуже легкий, дуже компактний, стійкий, можна брати в дорогу. Потребує обережного поводження, фактично як і будь що. Приїхав надійно упакований і без пошкоджень.

Достоинства:
    Все в описі
  • Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Гарне обслуговування, швидко доставили, дуе приємно було знайти литстівку з вдячністю за покупку.

Достоинства:
    Міцний, надійний мальберт. Пійде до формату А 2. Компактний і ергономічний, підійде як для дому так і для пленеру.
  • Саша Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Добре регулюється, легко збирається та дуже компактний. Може бути доволі високий, або наоборот низький, що дуже зручно. Вже користуюсь ним деякий час, та все дуже чудово.;)

Недостатки:
    Не бачу
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Товар надіслали швидко. Саме те, шо я хотіла! Зручно, бо легко встановити, зібрати і транспортувати. Мольберт в чохлі.
    Дякую продавцю!

Достоинства:
    Мобільність, легкість, легкість в установці, рухливі накінечники на ніжках
    Недостатки:
    Нема фіксації ніжок (Або я не знайшла), але все тримається добре.
  • Татьяна П***

Дякую, якісна річ.

Достоинства:
    Компактний, сумочка.
  • Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Отправили в течении двух дней, все пришло в сохранности. В целом хорошее впечатление, компактный мобильный, достаточно устойчивый. Качество сборки правда требует аккуратного обращения, пластмассовые детали и сам метал выглядят не очень надёжно.

• Евгения
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Хорошая штука, купила для рисования картин по номерам. Складывается-раскладывается без проблем, единственное что меня немного смущает - пластиковые фиксаторы, которые выглядят несколько хлипко.

Достоинства:
    Складной, есть чехол
    Недостатки:
    платстиковые фиксаторы выглядят хлипко
  • Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Дякую. Мольберт чудовий. Склали на 10 секунд)

Достоинства:
    Мобільний, має чехол. Легко складається і не займає багато місця.
  • Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Дякую за швидку доставку та якісний товар ❤️

Достоинства:
    Компактний, регулюється висота, легкий в використані, дуже задоволена товаром
  • Олексій К***

Супер!

• Ілля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Замовив декілька днів тому мольберт і мені написали, що мають чи не в той же день відправити, а також попросили у мене передплату у зв'язку із "військовим станом". Так як проблем із розеткою ніколи не було, я заплатив наперед. Я питав кожного дня коли надішлють його все-таки, і кожен раз мені казали, що сьогодні або завтра. Тепер мені написали, що його відправили, але за вказаним ТТН було написано, що товар не був принесений на пошту для відправки... Я замовляв на день народження і тепер не знаю що робити, чи чекати чи повертати гроші

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Не знаю
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Дякую, все сподобалось, мольберт супер і обслуговування також! Однозначно рекомендую продавця)

Достоинства:
    Гарний мольберт за свої кошти
  • Екатерина Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Отримала мольберт, дуже задоволена!!! Легка, але дуже стійка конструкція і дуже просто зібрати)))

• Мар'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Неймовірно задоволена як мольбетом, так і продавцем. Дякую за посмішку Рідко залишаю коментарі, але листівка від руки за позитивом у вкладенні просто не дала шансіів пройти повз

Достоинства:
    Зручний, маневрений, компакний, стійкий, підходить під різні розміри картин.
    Недостатки:
    не помітила
  • Юрий Б***

Проблема решена

Все добре

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Отличный товар. Отличный продавец. Спасибо за презент. Ребенок доволен. Хороших Вам клиентов))))

Достоинства:
    Качественный мольберт
  • Саша Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Дуже класний мольберт! Обирала між дерев'яним та залізним, однозначно друге! Передзвонили підтвердили замовлення, одразу відправили, і як для воєнного часу прийшло швидко! Я дуже задоволена

Достоинства:
    Його можна скласти, регулюється висота, на ніжках має силіконові вставки щоб не ковзав по підлозі, збирається дуже легко та швидко, ніяких інструментів для цього не потрібно
  • голобородько н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Сьогодні отримала мольберт,все як на фото,збирається дуже швидко,ножки регулюються ,тобто обираєте потрібну висоту під себе.Продавець зв'язався одразу після замовлення,відправили наступного дня.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Поки не бачу
  • Екатерина М***

Мольберт хороший, удобный! Благодарю

• Продавец  Творец

Дякуємо за ваш відгук, Катерино! Ми дуже цінуємо зворотній зв'язок від клієнтів.

• Александра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Очень рекомендую магазин. Персонал внимательно обработал заказ, мольберт прислали качественный, без дефектов и с небольшим бонусом. В дальнейшем обязательно буду делать заказы в данном магазине.

Достоинства:
    Устойчивый, компактный.
    • Продавец  Творец

Дякуємо за ваш відгук, Олександра!

• Артем А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Покупал девушке для рисования картин по номерам, продавец связался через 10 минут после покупки, пришёл быстро.

Достоинства:
    Быстрый в сборке, компактный для переноски, регулировка высоты позволяет рисовать как сидя, так и стоя
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Все отлично, и товар, и обслуживание. Бесплатная доставка через Укрпочту, легкость в сборке.

• ВАЛЕНТИНА Ж***

Зручний

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Не має
  • Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Дякую за своєчасну доставку, чудовий сервіс. Супер мольберт, з ним зручно. Сумка-чохол круте доповнення. Дякую

Достоинства:
    Якість, ціна, швидка доставка
    Недостатки:
    Невеличка інструкція не була б зайвою
    • Продавец  Творец

Дякуємо за Ваш відгук!

• Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Легкий удобный мольберт. Вообще не занимает места для хранения. Очень рекомендую.

Достоинства:
    Удобный, легкий, очень просто собирается.
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  Творец

Дякуємо за Ваш відгук!

• Ілона Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Творец

Мольберт чудовий, упакований у чохол. Відправили відразу після оплати.

Достоинства:
    Наявний чохол

Дякуємо за відгук!