Отзывы покупателей о Замок-блокіратор для шафи-купе MBM kids 2 шт. BS-19 білий (BS-19 WHITE)
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Отличный замок
Представник брендуДякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Валерій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Супер тримач для шафи купе! Нарешті кіт не відкриває))) рекомендую 100%
Представник брендуДуже дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Найкращий блокуючий елемент для шаф купе
Представник брендуДуже дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви задоволені цим замком.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Кіт образився - не може більше залізти до шафи
- Достоинства:
- Виконує свою функцію, добре тримається
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник брендуДякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Ми раді, що товар виправдав очікування. А котику бажаємо швидкої адаптації :)
- Татьяна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНОВ. Цвет: Белый
Якісний товар. Задоволена покупкою. Доставили швидко. Відповідає опису та фото
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Товар хороший, замовлення прийшло швидко.
Представник брендуДуже дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Якість товару перевершила очікування. Кріпиться легко, тримається добре (коти не змогли відкрити дверцята), виглядає акуратно.
Представник брендуДякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Це шедевр.
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Функціонально цікаві, але на склі не тримаються зовсім
- Достоинства:
- Гарні, легко встановлюються
- Недостатки:
- Не тримаються на склі, кіт вільно відчиняє щафу
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися враженнями! Ми цінуємо зворотний зв'язок, ваші відгуки допомагають нам ставати кращими.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Замок чудовий! Тепер пес не може відкрити шафу-купе.
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купувала більше року тому, одна з найкращих речей яка витримала і виконує свої функції суперово, всі інші малий повиламував а ці тримаються
- Достоинства:
- Речі в шафі залишаються складеними і дитина не може відкрити шафу щоб все витягти і там заховатись, краще їх чіпляти трохи вище бо були спроби підставити стілець і відкривати
- Недостатки:
Представник постачальникаМи дуже вдячні, що Ви поділилися досвідом користування. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Кішка відкривала шафу. Тепер не відкриває :)
Раджу брати 2 комплекти, якщо двері великі та важкі (у мене вони з трьох частин, кожна висотою 2.5 метри і по 2 штуки на середні двері з кожного боку ідеально тримають двері закритими.
Також раджу знежирити поверхню спиртом перед поклейкою.- Достоинства:
- Працює!
- Недостатки:
- Немає!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задовлені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Михаил О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Працюють добре
- Недостатки:
- Коротковаті
Представник постачальникаДякуємо за відгук та високу оцінку!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Великолепный замок! В отличие от многих, со временем ничего не расшаталось, работает очень эффективно, открывается-закрывается быстро, что тоже важно.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені нашим товаром.
- Бирюкова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все добре,працює.
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Я не задоволена покупкою,від відкривання дверей дитиною двух років, не спасає!
- Достоинства:
- від котів допоможе, але не від дитини!
- Недостатки:
- поганий клей
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що товар не виправдав очікувань.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Нормальна штука від кота, працює
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися досвідом користування! Ми раді, що Вам подобається)
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Чудова річ, особливо якщо у вас є дуже розумний котик, який навчився відкривати шафу . Дуже простий у монтажі.
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми раді, що Ви задоволені покупкою.
- Олеся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Це просто знахідка для власників пухнастих)) тепер наші речі будуть без шерсті) ураааа! В неї не вийшло потрапити всередину і ми щасливі)))
- Достоинства:
- Супер девайс
- Недостатки:
Представник постачальникаМи дуже дякуємо Вам за відгук та фото! Раді, що Ви задоволені покупкою.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Супер, свої функції виконує. Кіт досі не може зрозуміти, чому шафа не відчиняється)
- Достоинства:
- Свої функції виконує на 5
- Недостатки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук та фото! Це чудово, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Олеся Т***
Дякую за Ваш комент! Він допоміг мені визначитись з покупкою) і я безмежно рада!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Шкаф надійно зачинений
Представник постачальникаДякуємо за відгук та високу оцінку!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все добре.
- Достоинства:
- Добре
- Недостатки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Наталия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Якщо у вас є маленькі діти це вам дуже-дуже потрібно ,все тримає ні дитина нічого не дістане
- Достоинства:
- Міцні
- Недостатки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Це просто ідеальна і проста штука для вирішення багатьох проблем)) брала щоб вберегти шафу від собаки (постійно відкривав і викидав все до чого дотягувався, нерідко і псуючи речі) і воно працює!!)я дуже задоволена) міцно прилипає, не зʼїжджає нікуди і не злітає) я дуже задоволена!! І речі залишаються у шафі)
- Достоинства:
- Виконує свою функцію на всі 100%
- Недостатки:
- Немає)
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Покупкою задоволена, працює.
- Достоинства:
- Обмежує відкривання шафи-купе.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Хороший механізм
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Христина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
На дзеркальних дверцятах шафи купе дуже міцно тримаються , в коридорі на 1 полотно наклеїла 2 блокіратора , в кімнаті по одному . В коридорі 1 блокиратор не витримав, в мене бігль , так хотіла відчинити шафу , що блокиратор розсипався на частини на другий день , клейка стрічка залишилась міцно триматись на шафі )))) тому раджу , якщо у вас собака , по 2-3 на 1 двері встановлювати . Взагалі зручно , легко зачинити і відчинити , під сірі двері чудово підходить , а в кімнату під венге не дуже , знайшла інші коричневі
- Достоинства:
- Міцно тримаються на дзеркальній поверхні , легко зачинити і відчинити
- Недостатки:
- Не дуже міцний механізм , один розсипався на другий день
Представник постачальникаДуже дякуємо, що поділилися враженнями та досвідом користування! Для нас це важливо.
- Дарина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купила блокиратор, потому что кошка лазит в шкаф , идеальное решение такой проблемы )
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук та високу оцінку!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Гарний блокувальники. Кішка не може відкрити шафу купе)
- Алина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Супер, брала, щоб коти не лазили в гардеробну з дверцятами купе. Ідеальне рішення
Представник постачальникаДуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Отримала швидко, дякую продавцеві. Дуже легко встановлюються, кіт тепер не має доступу до шафи. На 3 дверей потрібно 2 штуки, на 2 дверей - 1
- Достоинства:
- Легко встановлюються, зручні у використанні
- Недостатки:
- Поки не помітила
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою!
- Егор М***Отзыв от покупателя. Продавец: IDei. Цвет: Белый
Действительно рабочая штуковина. Раздвижные двери блокируются очень качественно, если правильно вымерять место установки. Клейкая основа держит уже месяц, но даже если отклеится что то придумаю. Зазор между дверями нужен в миллиметра 4 минимум.
- Достоинства:
- Быстро решают вопрос.
- Продавец IDei
Доброго дня. Егор, дякуємо за відгук. Та високу оцінку!
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купував від котів. Кицька почала шкаф-купе відкривати, і лізти на самий верх, по дорозі все зкидаючи і царапаючи. Спочатку замінив пружинний фіксатор під двері знизу-допомогло на місяць. Потім поставив два-теж на місяць. Але кицька теж розумна, і виробила стратегію відкривання - запихаючи мордочку з розгону. Тепер купив дві пачки цих. І о диво, кицька вже не може їх відкрити. Купив зразу два набора, з розрахунку на нову стратегію киці, але і одного вистачило. Було б добре, аби що кольору магії-венге були такі (шоколадні).
- Достоинства:
- Захист від котів добрий
- Недостатки:
- Хотів би такі кольору магії-венге
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук та за цікаву історію про Вашу кицю. Дійсно, іноді домашні улюбленці можуть бути дуже винахідливими. Раді чути, що наш продукт допоміг вирішити проблему з відкриванням. Наш асортимент постійно розширюється, тому можливо в майбутньому з'являться нові кольори даного замка. Бажаємо приємного користування!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку!
- Анастасия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Зручна штука, якісна.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Олянюк І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все супер!
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!