Отзывы покупателей о Підгузники-трусики Libero Touch Pants 5-9 кг Розмір 3 36 шт (7322541739472)
- Галина Я***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Дуже маломірять! На 5 кг якраз на 6 і більше будуть малі
Представник постачальникаГалино, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір підгузків-трусиків Libero Touch. Підгузки ТМ Libero дійсно можуть маломірити в середньому на 2 кг. Ми радимо орієнтуватися на нижню межу діапазону ваги, зазначеному на упаковці. Також варто зазначити, що діапазони ваги, зазначені на упаковці, є більше загальними рекомендаціями, і ми визнаємо, що кожна дитина унікальна та зі своїми індивідуальними параметрами. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Гарні підгузки але маломірять дуже, на дитину 6 кг - в притик
- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
- Маломірять
Представник постачальникаІрино, вітаємо!
- Юлія Я***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Підгузки суперові. Так маломірять трішки, але тянуться супер і не передавлюють нічого. Це найкращі підгузки, я їх обожнюю.
- Достоинства:
- Супер поглинання та не протікають, тягнуться.
- Недостатки:
- До 7 кг
Представник постачальникаЮлія, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку та вибір підгузків-трусиків ТМ Libero. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Підгузки дуже класні , не протікають подразнень немає , сидять зручно , але дійсно як і підмічено в інших коментарях вони не відповідають вказаному розміру , на дитину 5,5 вони сіли один в один тобто після 6 кг не знаю як в них влазити
- Достоинства:
- Не протікають, не викликають подразнень , зручні
- Недостатки:
- Невідповідність вказаним розмірам
Представник постачальникаВікторіє, вітаємо!
Дякуємо за високу оцінку та вибір підгузків-трусиків ТМ Libero. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Загалом підгузки непогані, сильно від більш відомих виробників не відрізняються.
Проте є суттєвий обман від виробника по ваговій категорії: підгузки заявлені від 5 до 9 кг - проте на дитину в 6 кг вони ВЖЕ ЛЕДЬ НАЛАЗЯТЬ. Резинки на ногах аж сліди залишають. Абсолютно не зрозумілий підхід виробника в даному випадку.- Достоинства:
- Звичайні підгузки
- Недостатки:
- Дуже сильно маломірять
Представник постачальникаВітаємо! Дуже шкода, що вам не підійшов розмір. Дітки всі дуже різні за своїми параметрами. Будь ласка, напишіть нам на [email protected], щось придумаємо.
- Елла Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
перейшли на ці підгузки з хагіс, малюк не пріє в них, тримають усю ніч спокійно, одним словом дуже задоволені
- Достоинства:
- дихають, не протікають, приємні на дотик, багато витримують, ціна
- Недостатки:
- не виявила
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Илона И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Досить хороші тонкі підгузники, трохи маломірять. На 7 кг підгузники третього розміру були тіснуваті, хоча мали б бути саме те. Четвертий розмір сів добре
- Достоинства:
- Тонкі, добре поглинають
- Недостатки:
- Маломірять
Представник постачальникаІлона, вітаємо,
Нам важлива ваша думка, дякуємо, що поділились. Комфортного використання малюку!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Топ, 10 из 10
- Достоинства:
- Ультра тонкие, дышащие, классно сидят и не протекают
Представник постачальникаАнастасіє, вітаємо,
Дякуємо за високу оцінку продукції ТМ Libero. Приємного використання малюку!
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Доволі непогані підгузки
- Кристина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Одни из лучших памперсов которые могут быть,мягкие и надежные,спокойно выдерживают всю ночь,не протекают,используем вместе с huggies elite soft,но даже в чем то huggies проигрывают либеро
- Достоинства:
- очень мягенькие и надежные,не протекают,по качеству ничем не уступают финским либеро,хорошо держат влагу и попа остаеться сухой даже после 10часов,хорошая наполняемость,хватает на всю ночь спокойно
- Недостатки:
- Нет таковых
- Олена П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Таке враження що ми і коментатори користуємося різними підгузками️ протікають ще гірше ніж найдешевші підгузки. Хоча купувала спеціалтно на ніч, а в результаті і в день протікають. Дитина дечь 7,5 кг. Може не по розміру? Коли наповнюються мають неприємний запах. Що це таке? Дуже розчарувалася( ще й взяла 2 пачки...
- Марта Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Наші улюблені підгузники
Дуже легенькі , не протікають , акуратні )
Кароче , я в них влюбилась- Достоинства:
- Одні плюси
- Недостатки:
- Немає!!
- Галя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
- Галя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Хороші підгузники!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Ще не користувались, тому що дата виготовлення 2017 рік, а термін 3 роки, тобто вони протерміноваті?
- Алла
17 - это число, год здесь 20. Здесь дата указана в формате гг.мм.дд
- Алла
Зрозуміла. Сумнівалась на рахунок цього, дякую що пояснили)
- Аліна Г***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Дуже хороші підгузки. Тільки такими і користуємось. Не протікають і попа після ночі суха. Супер!
- Достоинства:
- Не протікають, витримують ніч
- Недостатки:
- Порівняно з бюджетними варіантами ціна висока
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Чудові м'які підгузки. Маломірні - дитині 4,7 кг підходять ідеально, не тиснуть, не протікають. Мають індикатор вологості, на відміну від трусиків серії up&go. Спробували їх після звичайних Touch та Newborn.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Лише маленька упаковка
- Надя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Гарні, м'які, добре облягають по ніжках та на талії, але нам 6міс та 7кг(жопка невелика) і вже надавлюють, залишаються сліди. Не протікають навіть в ночі.
- Достоинства:
- М'які, не протікають, добре впитують, без запаху.
- Недостатки:
- Маломірки.
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
япервый раз заказывалапришли хорошие, Нидерланды импорт, 2 раз Россея, ну блин неразачаровывайте Розетка!!!! Они ужасны
- Достоинства:
- никаких ,минусы
- Недостатки:
- протекают, за ночь сменила 4 шт, Розетка смотрите что присылаете!!!!!!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Не протекают,хорошо садиться
- Достоинства:
- не протекают
- Недостатки:
- не выявила
- Марина К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Трусики супер, качество как всегда на высоте,но маломерки)
- Достоинства:
- Очень мягкие
- Недостатки:
- Маломерки
- ИльяПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 38
Пользуясь то ими! Цена - качество выше похвал! Не протекают, без запаха, легко застегиваются, приятный рисунок.
- Достоинства:
- Не протекают, без запаха, легко застегиваются, приятный рисунок.
- Недостатки:
- При выборе размера нужно учитывать, что Н много маломерят