Картка Rozetka

Оценка пользователей 3.25/5
  • Отзывы про товар продавца Sound for Life
  • Віталія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sound for Life. Цвет: Black

Пропадает звук в левом наушнике переодически(

Отзыв от покупателя. Продавец: Sound for Life. Цвет: Black

Людина з сервісу швидко зв'язалася та допомогла вирішити мою проблему. Велике спасибі! Виявилося, що в всьому винувата сітка, після зняття все стало в норму.
    Вот тільки коли я її зняв, то клейка речовина залишилась частично на корпусі, і поставити після чистки на місце я не зміг. Так як на зло я її ще і загубив, і не знаю що робити, старих навушників у мене нема. А замовляти сітку — це таке рішення, та і не знаю я, якого розміру потрібно замовляти, 4 мм чи 4,2 мм (діаметром).
    З другого навушника все знялось та поставилось так як і потрібно.

Отзыв от покупателя. Продавец: Sound for Life. Цвет: Black

Навушники приїхали цілі, нові, тільки заводська плівка на коробці була уже розпакована. Не знаю, чи продавець, чи на пошті це зробили, але проблем ніяких нема.
    На вухах сидять доволі зручно, але завушини на кабелі не підходять до мого вуха (не знаю як пояснити, не заходять повністю за вухо, стирчать так би мовити). Але даже з цими проблемами самі навушники сидять доволі міцно в вусі, не випадають, дискомфорту не приносять. Звук чудовий, і окреме спасибі, що помістили силіконові амбішури з засічками в комплект, це дуже потішило.

Достоинства:
    Звук, металевий корпус, вигляд, силіконові амбішури.
    Недостатки:
    Комплектний кабель
    • Андрій П***

І, ось, після шести днів експлуатації, правий навушник став тихіше грати в один момент (буквально у мене в вусі, ні з того ні з сього).

• Андрій П***

Окей, вибачаюсь, але це дуже дивно. Правий навушник став на деякий час тихіше, але потім все нормалізувалось. Дуже дивно, в мене такого ніколи не було.

• Иван З***

Не зручно сидять бо кабель не повинен йти за вухо. В мене теж була така помилка. Кабель потрібно розташувати по внутрішній верхній канавці вуха і так він буде добре сидіти і триматися

• Кирилл Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Moby. Цвет: Silver

приехали наушники в отличном состоянии, коробка совсем чуть чуть помята, я даже сразу не заметил, вообще незначительно. наушники топ, как первые ием/вакуумные очень хороши. качество звука хорошее, сцена средняя. очень сильно удивили в комплекте 3 пары пенных амбюшур за эту цену. кабель дешевенький, что типично для кз, но сьемный, что очень удобно.

Достоинства:
    цена/качество, пенные амбюшуры
    Недостатки:
    качество кабеля(претензия не к продавцу)
  • Валентин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopyy. Цвет: Black

Доброго вечора. Придбав ці навушники в липні 2024р. Звучання у них супер, настроїв під себе еквалайзер у плеєрі, насолоджувався рівно пів року. 1. Тепер після 30 хвилин прослуховування просто ледь чути правий навушник... Не лікується вийманням штекера, перезавантаженням телефона, нічим. Підключаю інші навушники-все працює. 2. При зніманні навушника гумовий вкладиш залишається у вусі. 3. Може це у мене анатомія вуха така, але ходити в них та слухати можливо лише декілька кроків, потім вони випадають. Можливо через те, що металеві і важкуваті. Лежачи слухати можна, але перші 30 хвилин. Як на мене, то утримувачі на вухах не дуже зручні. От таке моє враження про них. Повторюю-по звучанню у мене наріканій немає. Думайте. Всім добра.

Достоинства:
    Якість звука.
    Недостатки:
    Незручність конструкції.
    • Продавец  Shopyy

Вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      З приводу 30 хвилин, можливо, попався брак. Але фірма KZ випускає вкрай якісні навушники. Термін гарантійного обслуговування, на жаль, закінчився, тому не можемо зробити ні повернення, ні обмін.