Отзывы покупателей о Шампунь регенерирующий премиальный Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Premium 500 мл

Оценка пользователей 4.69/5
  • Сергій

Рекомендую

Достоинства:
    Краща ціна
  • Станіслав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шакалака. Объем: 500 мл

Беру часто для жены , она в восторге! По этому могу рекомендовать для подарка жены/мамы. Хотя опять же может подойти не всем , но взять на пробу всё равно рекомендую.
    Так же шикарный продавец , работает оперативно + еще подарок мне положил к заказу.

По этому 5/5 +++

Достоинства:
    Цена/Качество
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Дарья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шакалака. Объем: 500 мл

Для тих хто читає коментарі та шукають тут поради для якого волосся підійде цей чудовий шампунь. В мене жирне волосся при корнях, а на кінчиках сухе, це шампунь дуже добре очищає моє жирне коріння(я два дні не мила волосся і воно було вже достатньо жирненьке) дуже добре очищає, також має приємний запах наче квіткових парфумів, волосся чисте, гладеньке, шовковисте. У комбінації з кондиціонером з цієї ж лінійки взагалі неймовірно! Мені підійшло! Дуже дякую!!

Достоинства:
    Швидко зібрали товар і відправили, дуже швидка доставка, якісна продукція, гарний запах.
  • Сергій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Сказала купити дружина, я купив. Що сказати, голову миє. Волосся не спиться, але вона мені ще сказала пропити пігулки якість, може ще вони працюють. А так, як інженер можу відмітити дуже зручну пляшечку, скільки натиснув стільки дозатор і дав. Саме те для такого як я, що давив більше ніж треба з тих пляшок) Задовбався вже та шампуні купувати. Працює звісно і як гель для душу, ну без фанатізма звісно. Ще цей, тієї ж марки взяв цей... Як його.. кондиціонер для волосся) Сказала теж дружина, як шампунь, тільки треба потримати на голові хвилини 3, а потім змивати. Мабудь волосся перегрівається, то треба кондиціонер.
    Але глобально так, всім чоловікам рекомендую, а то будете лисі з тими дешевими шампунями) Пересадка волосся коштує точно дорожче. А цей гарно миє і волосся м'яке дуже після цих інструкцій. Я військовий, мені як сказали інструкцію, так і дію. Головне в нашій роботі що? Результат! Він є. Короче рекомендую, ціна нормальна раз мені дружина сказала купити тут. Короче беріть і нема що тут думати.
    5 не лисих чоловіків з 5ти

Достоинства:
    Миє голову, не за всі гроші світу
    Недостатки:
    Сказала дружина що прати речі їм не варто, то перу порошком) Але прати речі ним то дорого було б) Але думаю що якщо б ті ЗСУшні шкарпетки ними поправ, то судячи по волоссю були б шовкові) Зауважень 0
  • Леся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шакалака. Объем: 500 мл

Давно користуюся цим шампунем. Час від часу змінюю, але потім знову до нього повертаюся. Я фарбована у блонд, і цей шампунь повертає волоссю здоровʼя після фарбувань. Дякую за швидку доставку! Шампунь, і взагалі, ця лінійка , класна!

Достоинства:
    Якісний, надовго вистачає, волосся укріплює, оживляє
  • Лілія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шакалака. Объем: 500 мл

Шампунь ще не використовувала. Товар гарно упакований. Але хочу виразити вдячність за швидку відправку, переклад та подарунок.

Недостатки:
    Не знайшла.
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Дуже чудовий шампунь після першого прийому е результат все сподобалось купила бальзам і маску ціеї серіїї я в захваті розетці велика подяка за швидку відправку

Достоинства:
    Підійшов чудово
  • Павло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Чудовий шампунь, дуже приємний запах

Достоинства:
    Підходить для всіх
  • Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Прийшло дуже швидко, ще не користувалася, заказувала шампунь і бальзам

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Руса Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Шампунь хороший, але він прийшов зі збитим носиком. Я на пошті відкрила коробку, впевнилась, що це той товар, але не помітила дефекту-шампунь був в стречі і це було не помітно. Можна звісно сказати, що це нова пошта винувата, але я вважаю винувата розетка, бо щампунь такої вартості, можна було краще запакувати! Будьте пильні перевіряйте замовлення-дивіться з усіх боків.

Недостатки:
    Погане пакування, прийшов з дефектом

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Дуже приємний аромат, добре піниться і робить волосся свіжим та об’ємним. Після використання волосся м’яке й блискуче, виглядає більш живим.

Достоинства:
    Гарна якість, після миття відчуття легкості й свіжості зберігається надовго. Шампунь економний у використанні, добре очищає шкіру голови.
  • ІРИНА Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

В мене кучеряве , сухе волосся. Мені шампунь не підійшов, хоч і склад дуже гарний

Достоинства:
    Склад
    Недостатки:
    Волосся після нього дуже жорстке
  • Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Дуже сподобався цей продукт , користуюся вже пів року і волосся не випадає і почало дуже активно рости

• Танюша Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Класний шампунь. Пахучий.Волосся менш жирніє.

• Вабищевич А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Усім привіт! Повелася я на знижку і на відгуки, та вирішила спробувати цей шампунь. Одразу зазначу, що волосся у мене саме по собі хороше, довге, гладеньке. Тому особливих запитів до шампуню не було, просто щоб мив нормально. Так ось, скажу одразу, що гірше шампуню я не пам'ятаю. Хіба що одноразові шампуні у готелях. Теперь по черзі:
    1. Стан волосся після шапмпуню жахливий. Я не уявляла, що моє волосся здатне бути таким сухим. Кінчики за тиждень просто наче солома.

2. Без кондиціонера волосся просто не можливо буде розчісати, тому так, запасіться якоюсь маскою чи кондиціонером.

3. Волосся не блищить (що мене взагалі здивувало, тому що моє волосся блищить навіть після бабусиного шапмпуня з кропивою)

Теперь із позитивного:

1. Аромат. Спочатку шампунь пах мені секонд-хендом))) Але! Коли волосся висихає і проходить десь година, аромат дійсно розкривається і залишається дорогим і приємним. Головне - цю першу годину переходити)

2. Шампунь погано милиться. З одного боку це не можна віднести до "позитивного", але десь я чула, що це показник натуральності. Якщо це так, то шампунь ну дуже натуральний, бо доводиться брати вдвічі більше, ніж зазвичай.

Для коректності відгуку напишу, що до нього використовувала звичайнісінький ельсев з гіалуроновою кислотою (той, що у бузковій пляшці), так от, це корейське диво у порівнянні з ельсев, як москвич проти мерседеса. Порівняти не можна. Словом - я знову купила свій звичний шампунь, а цей стоїть на чорний день)

Достоинства:
    Аромат, багато натуральних компонентів у складі.
    Недостатки:
    ДУЖЕ сушить волосся. Волосся не блищить. Без кондиціонеру неможливо розчисатися.
  • Марина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Очень хороший шампунь, промывает волосы небольшим количеством. Запах на любителя, но на волосах не остаётся.

• Ірина Ш***

Дуже подобається.

• Кобякова К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Шампунь дуже сподобався! Гарно піниться, добре вимиває шкіру голови, а саме головне не сушить волосся. Після миття волосся м'яке і гладеньке, не пушиться, легко розчісується. Використовую разом з кондиціонером цієї ж лінії.

Достоинства:
    Зволожує волосся, добре очищає, волосся стає гладеньким.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Шампунь сподобався. Добре вимиває, ненав'язливий аромат. Придбала й кондиціонер до нього. Волосся добре розчісується, не сплутується. І на мою стрижку вистачить надовго

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не помітила
  • Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Цей шампунь моя любов. Шикарний!!!!

• Єлізавета Т***

Всім рекомендую. Просто вау

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Гарно піниться,вимиває волосся до скрипу,навіть не потрібно наносити маску та кондиціонер,але все це індивідульно)

• Анастасия Б***

Все добре, дякую.

Достоинства:
    Натуральність
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Обожнюю цей шампунь за його запах, а також якість волосся. В ідеалі кондиціонер маска.

Доставка від розетки неймовірно швидка

Достоинства:
    Запах
  • Кудра к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Волосся мяке і блискуче і не жирніє таа швидко

• Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Чудовий шампунь.Для тонких безобємних-саме те.Запах трохи незвичний, як аптечний.

Достоинства:
    Оживив моє волосся
    Недостатки:
    Вартість
  • Інна

не підійшло .чешеться голова ,зʼявилась лупа

Достоинства:
    Недостатки:
    ніяких
  • Ірина Б***

Чудовий шампунь
    Волосся гарне, здорове, довго чисте

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Придбали в Розетці. Дуже гарний шампунь. Рекомендую до покупки.

Недостатки:
    відсутні
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Дуже гарний шампунь, запах бомбезний. Не пересушує волосся, дає відчуття свіжості і чистоти. Зручний дозатор

Достоинства:
    Гарний шампунь
  • Вячеслав Ш***

Хороший

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Отримала шампунь.Все гарно виглядає.Запах насичений травами-не критично, коричневого кольору.
    Дякую продавцеві.

Достоинства:
    Все добре
  • Юрій Л***

Дуже сподобався!

• Ольга И***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Брала не тут. Дуже сподобався.