Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Премиум Корм для Собак Мелких Пород со Свежим Мясом happyOne Premium Dog Small Breeds Fresh Meat 4 кг

Есть в наличии

5/5
  • Отзывы про товар продавца Food for Pets
  • Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Food for Pets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Быстро получили заказ, корм очень понравился. Наш питомец доволен. Рекомендую как продавца так и корм.

Дякуємо за відгук!

• Евгения Б***

Чудовий корм. Песик дуже задоволений.

• Продавец  Food for Pets

Дякуємо за відгук! Задоволені що Вашому улюбленцю сподобався happyOne.

• Татьяна С***

Очень хороший корм.Собака ест с удовольствием.

• Продавец  Food for Pets

Дякуємо за відгук! Задоволені що Вам та Вашому улюбленцю сподобався наш корм.

• Наталья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Дякую Вам за швидку відправку корму. Мій песик Айрон дуже любить і задоволенням їсть його. Рекомендую продавця.

Достоинства:
    Якісний корм.
    • Продавец  ЗооЛео

Наталіє, доброго дня! Щиро дякуємо вам за такий чудовий та теплий відгук!

Ми неймовірно раді, що ваш песик Айрон задоволений і їсть корм happyOne Premium із задоволенням. Для нас це найкраща нагорода та показник якості! Окреме дякуємо за рекомендацію нашого магазину.

Бажаємо Айрону міцного здоров’я, відмінного апетиту та завжди гарного настрою! Будемо раді бачити вас знову серед наших постійних покупців. З повагою, інтернет-магазин ЗООЛЕО

• Катерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Monkey. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг

Дякую за швидку відправку .Корм дійсно якісний, песика зацікавило як тільки відкрили коробку. Довго шукала корм який пес буде їсти, перепробували не один відомий бренд і все без толку (бігль відмовлявся їсти)

Достоинства:
    Чудовий склад
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Monkey

Дякуємо за відгук) Будемо чекати на Вас знову)

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Рекомендую. Швидка відправка. Якісний корм, собаці смакує. Щиро дякую за подарунок, смаколики. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Якісний товар
    • Продавец  MAO & K

Вдячні вам за відгук!
      Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Дуже чудовий корм!! Дякую продавцю!

• Дина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Собачки уже 2 г на корме хеппи ван,ком просто супер

Достоинства:
    Корм едят отлично,нет не каких проблем
    Недостатки:
  • Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWorld. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Очень хороший корм собачки поедают с аппетитом,быстро доставили, советую.

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWorld. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Гарний корм