Отзывы покупателей о Дряпка-лежанка Grace XL 67x27x35 см Say Meow 105002

Оценка пользователей 4.79/5
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купуємо вже другу дряпку, першої вистачило приблизно на рік але її все ще можна використовувати як лежанку, все подобається

Достоинства:
    Коробка-будиночок
      Представник бренду

Вітаємо! Вдячні Вам за довіру до нас і відгук:) Ми дуже тішимось, що кігтеточка довго і гідно відслужила, адже багато уваги приділяємо саме якості продукції! Нехай котусик буде задоволений новинці та інтеративному будиночку, і користується в радість)

• Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Сама когтеточка чудова, велика, стійка. Гарно пахне. АЛЕ коробку, яка рекламується як "будинок для кота" мусила викинути, тому що її не загорнули ні целофан, ні в пакувальний папір, ні в плівку. І вона брудна і подряпана. Як відправник собі уявляє, я в квартирі на килим поставлю коробку, яку тягали й перевозили без обгортки?
    Подумайте про клієнтів і пакуйте хоча б в мішок для сміття. Для 1700 грн за товар сервіс такий собі.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук, ми раді чути, що Ви оцінили сам девайс і його переваги, адже ми стараємось, що хвостики отримували лише найкраще:)

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дряпка дуже гарна, для кота 10 кг саме те, що потрібно. Це його улюблене місце, і відпочивати, і драти кігті. Доставка без затримань, дякуємо.

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо Вам за залишений відгук) Ми дуже раді, що котусик оцінив усі функції девайсу, і тепер має власний куточок для котячих справ:) Дану модель спеціально розробляли для комфорту котиків великих порід, щоб їм було комфортно і зручно на власному троні! Тож, нехай Ваш красунчик користується із задоволенням і завжди має гарненькі кігтики!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже хороша кігтеточка, ми в захваті!
    Окрема дяка за будиночок-коробку, бо котику він так сподобався, що не можемо тепер викинути другий тиждень

Достоинства:
    Великий розмір (для котика 8 кг – ідеально, навіть може полазити на нижньому ярусі), якісний картон
      Представник бренду

Вітаємо! Вдячні Вам за відгук) Ми дуже раді, що Ви оцінили усе, про що ми так турбуємось - якість, комфорт котика та деталі, адже для нас важливо робити продукт, який дійсно дарує задоволення:) Тож нехай Ваш котусик отримує користь і радість від користування - впевненні, що тепер у нього багато котячих справ!

• Олена Л***

Відмінна якість. Котика дуже сподобалася. Замовляють вже другу

Представник бренду

Добрий день! Вдячні Вам за довіру до нашого бренду) Ми раді, що Ваші котики обирають наші девайси, тож нехай нова кігтеточка довго служить, а головне радує хвостиків по максимуму!)

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Ідеальна велика дряпка, якщо в домі є велика киця або декілька котиків.

Достоинства:
    Велика, широка, двоповерхова
    Недостатки:
    З моїми активними котиками вистачить десь на рік
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та чудові фото) Раді, що сам девайс та розмір чудово підійшли Вашій котородині і всі чудово розмістились на кото-апартаментах:) Дійсно, з часом кігтеточка втрачає свої властивості, особливо при використанні активними хвостиками, проте саме ця здатність картону рватись убезпечує кігтики котиків від надривів і травм. А у порівняні з більш дешевими аналогами термін служби нашого девайсу значно більший, адже використовуємо цупкий целюлозний картон) Нехай Ваші котусики користуються з задоволенням: і точать, і відпочивають, і проводять зібрання хвостиків - для нас їх радість буде найкращим компліментом!)

• Антон

Супер!

Представник бренду

Вітаємо! Вдячні за відгук та оцінку) Ми дуже раді, що наш продукт Вам так сподобався. Бажаємо Вашому пухнастику чудово проводити час у своїй котозоні і завжди бути з гарненьким лапікюром!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

С перших хвилин все зрозуміла і почала точити кігті, хоча до цього кігтеточок не було. Коробка також дуже корисна, використовує для сна та ігор.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук) Ми турбуємось про котиків та їх простір, тому коробку від упакування вирішили перетворити на таке місце, де котикам було б затишно:) Дуже приємно чути, що кицюня одразу все зрозуміла і почала займатись лапікюром! Бажаємо їй отримувати максимум задоволення і від дряпки, і від коробочки!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Просто бімба. Коти дуже задоволені. За три місяці не втратив вигляд.

Достоинства:
    Все
      Представник бренду

Вітаємо! вдячні Вам за відгук) Нам дуже приємно, що Ваші котусики оцінили наші девайси і залишись задоволеними:) Розуміємо, що ціна може здатись зависокою, проте завдяки тому, що ми багато уваги приділяємо якісній сировині та надійній склейці картону, наші кігтеточки служать довше більш дешевих аналогів! Також, наші кігтеточки використовуються тваринами не тільки як предмет точіння, а й місце для ігор і відпочинку. Тобто, це три в одному) Нехай нова дряпка довго Вам служить і дарує купу радості котикам, адже їх радість - головна задача наших виробів!

• Ольга С***

Розкішна величезна дряпка-лежак!
    Розмір підходить і для великих вгодованих котиків.
    Якість відмінна.
    Загорнуто у м'який матеріал і вкладено в міцну картонну коробку. Все прийшло без найменших вм'ятин на коробці і відповідно на дряпці. Не важка.
    Сама коробка - то окрема пісня! Вона за кілька хвилин на прорізання намічених виробником отворів перетворюється в улюблену котичкову забавку коробку-будиночок. Котик в захваті!

Достоинства:
    Велика якісна з коробкою-будиночком
      Представник бренду

Вітаємо! Ми вдячні Вам за те, що Ви поділились враженнями та емоціями) Тепер Ваш красунчик може користуватись з максимальним задоволенням як інтерактивною коробочкою, так і девайсом для точіння - зараз у нього є багато власного простору для усіх котячих забаганок:) Дуже приємно, що Ви оцінили якість девайсу, ми багато уваги приділяємо якісній сировині та надійній склейці картону, щоб дряпки служили якнайдовше! Тож, нехай новий продукт довго Вам служить і дарує купу задоволення котику, адже його радість - головна задача наших виробів)

• Ігор

Просто бомба. Коти у захваті

Достоинства:
    Класний. Сама упаковка - як будка
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо Вам за залишений відгук та фото) Ми дуже раді, що Ваші пухнасті одразу закохались у девайс і знайшли йому застосування:) Розуміємо, що ціна може здатись зависокою, проте кігтеточки зроблені з гофрокартону на основі целюлози. Висока щільність і опірність такого картону гарантує міцність і довший термін служби виробу, ніж у дешевших аналогів!
      До того ж, наші кігтеточки використовуються тваринами не тільки як предмет точіння, а й місце для ігор і відпочинку. Тобто купуючи один девайс, Ви отримуєте 3в1)

• Іван І***

Дуже гарна кігтеточка! Британо-Шотландцю зайшло

Достоинства:
    Якість та дизайн
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук) Раді, що Ви оцінили дизайн та якість нашого продукту. А найголовніше, що котик також оцінив і функціональність девайсу:) Тож, нехай нова дряпка довго Вам служить і дарує купу задоволення красунчику, адже його радість - головна задача наших виробів)

• Юлия Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже дуже сподобалося йому, дякую вам, мирного неба над головою Процвітання і благополуччя

Достоинства:
    Якість,удобство, комфорт
      Представник бренду

Вітаємо! Ми вдячні Вам за відгук і дуже раді, що котику зацінив кігтеточку - тепер у нього повно місця і для ігор, точіння кігтів, і для відпочинку:) Нехай кігтеточка служить довго і приносить багато задоволення!

• Світлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купили для нової киці, якій подобається і кігтики точити і всередині гратися. Старшинька киця теж не відстає дряпати дряпку.)

• Володимир Ш***

Крута, кіт одразу звик

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук та зворотний зв'язок) Ми раді, що котик одразу оцінив наш девайс для точіння - він у Вас розумничок:) Нехай користується з задоволенням, а меблі та дивани будуть у безпеці!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Кігтеточка моїй кішечці сподобалась в перший день уже на ній відпочивала,коробка теж сподобалась,прикольна,це будиночок для неї.

Недостатки:
    недоліків не знайшли.
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за те, що поділились своїми враженнями та залишили відгук)
      Нам дуже приємно, що Ви оцінили усі деталі, адже ми робимо наш продукт з любов'ю і турботою про Вас та Вашого хвостика:) Раді, що киця одразу ж облюбувала кігтеточку-лежанку! Нехай вона користується з задоволенням і дряпкою, і інтерактивною коробочкою - тепер це її власна котозона для веселощів і задовлення!

• Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже вдала річ! Мої три котики у захваті.

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за відгук) Дуже раді, що усі три хвостики у повному зборі оцінили кігтеточку - тепер у них є місце для зібрань котородини і лапікюру:) Нехай пухнастики користуються з задоволенням !

• Надія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Коту дуже подобається, він там кігті точить, грається, спить і звідти вилазить тільки поїсти
    Також сподобалося, що вона велика і кіт може спати всередині

Представник бренду

Вітаємо! Дуже дякуємо за такий приємний відгук з фото) Ми раді, що Вашому красеню усе сподобалось і він на повну використовує цей котопростір - і грає, і точить кігтики, і відпочиває:) Нехай у цього мінілеопарда завжди буде чим зайнятись на кігтеточці і де зробити лапікюр!

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

У мене дві киці, але Соня просто світиться від щастя)) Зрозуміла, що це їм))

Достоинства:
    Каці щасливі
      Представник бренду

Вітаємо! Дуже дякуємо Вам за те, що поділились своїми позитивними емоціями) Ми дуже раді, що Ваші красуні оцінили новий девайс для гарного лапікюру:) Тепер в них є і будиночок, і кігтеточка-лежанка - тож нехай вони користуються із задоволенням!

• Дмитро

Рекомендую.
    Якість дряпки та упаковки на вищому рівні

Достоинства:
    Якість, упаковка
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Вітаємо! Дуже дякуємо за відгук та зворотній зв'язок) Ми раді чути, що Ви залишились задоволені, це мотивує нас ставати ще кращими для Вас:)

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Цвет: Белый

Когтеточка нравится коту. Уже вторая по счету этого производителя.

Достоинства:
    Качественно сделана, упаковка домик.
    Недостатки:
    Ставлю 4 звёзды из - за высокой цены.
  • Віталий

Котики оцінили

Достоинства:
    На вигляд досить якісно
      Представник бренду

Вітаємо) Дуже дякуємо за відгук і зворотній зв'язок! Раді, що Вашим котикам кігтеточка припала до душі:)

• Рєзніченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Це просто буря емоцій.Наш котик мега задоволений цілий день тільки або у будиночку або на дряпалці.Розмір саме для великих котиків бо зручно лежати зверху достатньо місця.Навіть вмощується в середину дряпки як нірка для нього. По підлозі не ковзає.

Достоинства:
    Дякуємо за знижку від Розетки
    Недостатки:
    Їх немає .Можливо хотілось би меншу вартість))
      Представник бренду

Вітаємо, дуже дякуємо за зворотній зв'язок!
      Раді, що котик відразу проявив інтерес до кігтеточки) І тепер у нього є і кігтеточка, і будиночок:)

• Вікторія Я***

Чудовий аксесуар для кішечки

Достоинства:
    Дуже зручна
      Представник бренду

Добрий день! Ми безмежно щасливі, що кігтеточка прийшлася котику до душі. Бажаємо приємного використання)

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Когтеточка очень понравилась, Мурчик в восторге.

Достоинства:
    Удобная, наш кот любит лежать на ней, отдельное спасибо за игровую коробку
    Недостатки:
    Не обнаружено
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо! Нам дуже приємно отримувати такі відгуки від наших клієнтів :) Дуже раді, що Вам все сподобалося! Будемо намагатися стати ще кращими для Вас!

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Котам дуже подобається така лежанка, в нас їх дві, постійно зайняті котами.

Достоинства:
    Велика, містка, може вмістити 2-х котів, стильний дизайн. Вистачає більше, ніж на рік.
    Недостатки:
    Після того, як кіт поточить кігті, можуть розсипатися дрібні шматки картону навколо, така особливість будь-якої картонної кігтеточки. Якщо на килимі ставити, трохи важко буде замітати.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо! Нам дуже приємно отримувати такі відгуки від наших клієнтів :) Дуже раді, що Вам все сподобалося! Так, дійсно, незначні шматочки можуть з'являтися з часом. Ми навмисно вибрали матеріал, який тварина зможе проривати при використанні, так як саме ця властивість картону прориватися дозволяє повністю виключити ризик зацепів і надривів кігтя при точінні, гарантуючи повну безпеку використання наших кігтеточек. Будемо намагатися стати ще кращими для Вас!

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купую третій раз перші дві кошкам прям зайшли))))

Представник бренду

Дякуємо! Нам дуже приємно отримувати такі відгуки від наших клієнтів. Дуже раді, що вже втретє обираєте нас! Будемо намагатися стати ще кращими для Вас:)

• Ілля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Після декількох днів як кішка почала точити кігтики у неї почалась блювота, в ветеринарній клініці інших патологій не побачили. Можливо картон щось має у собі (та після того як точила облизувала лапки). Поки що забрав. Якщо пройде, то усе "зрозуміло" як звичайно з нашим виробництвом.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не 100% безпечно
    • Олена

Важливо, щоб ви доповнили відгук після таких заяв

Вітаємо!
      Відгук був нами випадково пропущений минулого року, дякуємо, що вказали на нього, ми згодні з Вами - варто надати відповідь відповідно до цієї ситуації!

Наші кігтеточки - виготовляються з екологічного матеріалу - картону на основі австрійської целюлози. Клей, який ми використовуємо для скріплення листів картону - на основі лише води та крохмалю. Додаткові просочення, котяча м'ята - відсутні, так як котики можуть мати різну реакцію на такі речовини!
      Звичайно, що навіть на такий компонент, як крохмаль, котик може мати алергію, проте з такими випадками на даний момент жодного разу не стикались.
      Для нас важлива безпека котиків, тож ми враховуємо це при виготовленні кігтеточок! Часто, клієнти залишають відгуки про те, що їх котик може навіть погризти кігтеточку, і знову ж таки - після таких відгуків не стикались з жодними отруєннями тваринок.

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже сподобалась дряпка, купуємо вже вдруге.
    Окремо хочеться подякувати за цікаву ігрову коробку.

Достоинства:
    Велика , міцна.
      Представник бренду

Доброго дня! Супер)) Дуже дякуємо за зворотній зв'язок!

Раді, що котик проявив інтерес до кігтеточки)) І тепер у нього є і кігтеточка, і будиночок)