Отзывы покупателей о Подушка АЛЕКССОН "Цілюща" гречане лушпиння 50х70
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Це краще за будьяку ортопедичну подушку
- Достоинства:
- дуже зручно
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Дійсно, класна подушка) повністю приймає положення шиї, голови, можна вмостити комфортну конструкцію з нею для сну. Приємно шарудить, добре пошита.
- Продавец Юзон
Дякуємо за довіру! Раді, що все сподобалося.
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Подушки сподобались, нам порадив саме їх масажист. Гарно тримають форму, трохи незвично спочатку, бо доволі важкі і тверді, але після сну на них дійсно не болить шия.
- Продавец Юзон
Вітаємо! Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені своїм замовленням!
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Якісна тканина та наповнювач.
Рекомендую продавця.
Купувала чоловіку, не підійшла, дуже жорстка. Кому такий варіант підходить, то можна брати.
Претензій до продавця і товару не має. Все супер.- Достоинства:
- Підійде тим хто може спати на жорсткому
- Недостатки:
- Немає ( для кожного свій комфорт, хтось обирає м'яку, хтось жорстку)
- Продавец Юзон
Добрий день.! Щиро дякуємо за розгорнутий відгук та високу оцінку. У нас ще є інші подушки) Приходьте ще!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Дуже якісна подушка. Приемно здивована.
Важкувата , біля 4 кг ( для мене це плюс, але кому забагато, можна самому відрегулювати -зменшити кількість наповнювача ) , зручний евро розмір 50*70 см, але вона дуууже зручна, для тих хто любить тактильні відчуття та сенсорні ковдри. Приемно шурудить лушпинням.
Також дуже гарне виконання пошиву , якісні матеріали- змійка, тканина, наповнювач - натуральне лушпиння гречки , чисте, його можливо побачити, розстибнув чохла.
Відмінне пакування, якщо на подарунок - ідеально !
Відсутні сторонні запахи, спати комфортно, нічого не заважає та не відволікає, в мене іх дві, використовую одну у якості валика- опори під спину, гарно розвантажує після робочого дня.
Я повністю задоволена товаром, якість, опис та фото відповідає на 100 відсотків.
Виробнику великий респект за гарний та корисний товар.
Подяка швеям за якість!)
Рекомендую шіро, якщо любите натуральне та природне)- Достоинства:
- Якісна, зручна, функціонал 100 відсотків
- Продавец Юзон
Добрий день! Щиро вдячні за такий чудовий та розгорнутий відгук. Ваш досвід використання товаром може згодитись іншим покупцям. Дуже раді, що Ваше замовлення залишило позитивні враження.