- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Швидка доставка все відповідає опису товару
- Продавец CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Чудове обслуговування та швидка відправка. Якісний коврик, замовленням дуже задоволена.
- Достоинства:
- Коврик зручний та великий
- Продавец CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Всё супер , за такую цену очень хороший комплект для спорта дома
Доставка быстрая , все пришло целое- Продавец CHAMPS
- Евгения
Підкажіть, будь ласка, чи не сильно тонкий?
- Жуковская Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Отличный коврик, удобный, и гантели самое то, занимаюсь с удовольствием.)
- Достоинства:
- Все удобно.
- Недостатки:
- Не выявлены.
- Продавец CHAMPS
Юлия, дякуємо за відгук!) Продуктивних та приємних тренувань)
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Упаковано хорошо, все пришло без дефектов. Коврик плотный хорош в использовании. Гантели без дефектов.
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Коврик дуже сподобався - не ковзає, зручно займатися. Гантелі нормальні. Загалом набор сподобався
- Недостатки:
- Не має
- Продавец CHAMPS
- Екатерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Все відповідає опису. Коврик супер
- Лисица М***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Чесно кажучи, якби був час обрати інші - не забирала б з пошти, відправила назад! Коврик наче норм зовні, а гантелі це жах - таке відчуття що прислали бу! Фото прикріпляю! Нам на подарунок то ми дуже розчаровані якістю!
- Продавец CHAMPS
Приносимо наші щирі вибачення за незручності. На жаль, наш інтернет - магазин, як і будь-яка компанія не застрахований від людського фактора. Але, ми завжди враховуємо зауваження і побажання наших клієнтів. За Вашим зверненням, ми вживемо заходів для уникнення виникнення подібного випадку. Сподіваємось на Ваше розуміння і, що надалі покупки будуть приносити лише позитивні емоції.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS
Стан продукту лишається кращого, коврив в пилу а гантелі подряпані та в піску.
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що товар отримали в такому стані. Ми вже написали Вам у повідомлення та запросили фото товару для детального розгляду ситуації.Очікуємо зворотнього зв'язку від вас.