- AI аналіз відгуків42 відгуки: Позитивний: 97%, Нейтральний: 3%, Негативний: 0%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 76 мл
Гарний крем для дуже сухих рук. Має довгий ефект
- Надежда Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 76 мл
Функції виконує, покращення помітне, навіть при не дуже регулярному виконанні
- Достоинства:
- Працює
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Чудовий крем! Це перша зима, протягом якої руки залишались в гарному стані, враховуючи те, які були морози. Кожну зиму страждала від алергії на холод, ніякі креми не рятували. Та цей впорався на 200%. Крем жирний, але швидко всмоктується, залишається плівкою на шкірі. Наносила тільки на ніч і цього було достатньо. Крем дієвий, рекомендую
- Грижюк Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 76 мл
Крем помітно допомагає відновити шкіру рук.
- Достоинства:
- Добре відновлює шкіру рук.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Хороший засіб. Загоює мікротріщинки і ранки. Вистачає на довго. Для тих, хто працює руками, на городі, в майстернях, і господиням рекомендую.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Чудовий крем,дуже ефективний,для сухої шкіри,добре затягуються малі порізи і тріщини,купляю не вперше,рекомендую.
- Дарина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
чудовий крем, дійсно заживляє та захищає)
- Достоинства:
- ефективний, швидко поглинається
- Недостатки:
- трохи кусає ціна, але за цю якість норм
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Дуже дієвий крем
- Достоинства:
- Бистро заживляє рани на руках.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
З потрісканою сухою шкірою крем справляється чудово, краще, ніж розпіарений Le Roche. Вистачає надовго. Продавця також рекомендую, ніякої лишньої комунікації, замовив, відправили, отримав.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Це найкращий крем, для людей з діабетом рекомендую! Жирний та живильний, шкіра мʼяка
- Достоинства:
- Відновлення шкіри за швидкий час
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Замовляла крем прочитавши відгуки і він повністю виправдав мої очикування. Крем дуже гарно зволожив мою суху шкіру рук, достатньо швидко вбирається. На ранок шкіра більш ніжна і м'яка. Крем також швидко загоює ранки на руках і має заспокійливу дію. Мені дуже сподобався! Рекомендую
- Достоинства:
- Гарний крем, дуже гарно зволожує шкіру
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Почитала відгуки і вирішила купити цей крем. Ну прям дуже класний
Швидко поглинається шкірою, поживний.
Буду замовляти ще.
Дякую магазину за швидку доставку) - Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
У мене була давно проблема з сухістю шкіри рук. Багато різних кремів перепробувала , нічого не допомогало. Цей крем виявився спасінням для моїх ручок. Дуже гарний крем Рекомендую!!! Дякую магазину Розетка, за швидку доставку )))
- Достоинства:
- Дуже гарний крем
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Єдиний крем, який зміг відновити мої сухі руки!
- Достоинства:
- Все чудово
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Рекомендую тим у кого є АД. Жоден із дорогих розпіарених кремів не спасає від атопічного дерматиту, лише цей.
Це просто знахідка
Дякуючи цьому крему у дитини зникли атопічні плями. - Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Дякую за хорошу роботу. Крем прийшов вчасно і гарно запакований.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
10000000 звезд. Ван лав
- Надежда Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Дуже класна продукція та продавець, оперативна відправка та комунікація. Обовʼязково буду повертатись до вас
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Класичний крем для людей що працюють руками. Рагоює рани, обвітрення та сухість.
- Достоинства:
- Загоює рани, немає сильного запаху
- Георгий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Гарний зволожуючий крем. Допомагає при появі лущення шкіри, а також при надмірно сухій шкірі. Окреме дякую за невеликий «презент». Оперативна доставка та гарний продавець!
- Достоинства:
- Ефективний, зволожуючий
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Крем просто бомба!!!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Крем супер! Брала його, як лікувальний для стоп.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Дуже класний крем!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Чудовий крем для дуже сухої шкіри рук. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Лікує глибокі тріщини
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Чудовий крем. Купує не першій раз. Один завжди на дачі спасає та допомагає. Зараз купила на зиму. Він дуже пом'якшує шкіру. Легко наноситься. Результат ніжних рук відчувається одразу.
- Достоинства:
- Дієвий засіб. Задачу виконує на 100%. Зручна, велика упаковка
- РоксоланаОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Купувала в якості подарунку хлопцю. Це щось неймовірне: крем за одне використання значно зменшив сухість рук та почервоніння, відновив пружність шкіри, сприяв загоєнню ран. Рекомендую!
- Достоинства:
- Виконує свою функцію на всі 100%, має нейтральний запах, справді допомагає від сухості, ран і почервонінь, економний, зручне пакування, був приємний бонус-пробник у подарунок :)
- Недостатки:
- Немає (хіба що трішки кусається ціна), але за такий крем не шкода віддати кошти
- Дар'я М***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Бомбовий крем для рук. Раніше ніколи не мала проблем із сухістю, однак постійний контакт з водою дає свій відбиток. Крема потрібно менше горошини. Наноситься чудово, приємний нейтральний аромат, ручки ніби шовковисті після нанесення. Рекомендую від душі! Замовила ще один на подарунок подрузі. Вистачить упаковки точно більш ніж на півроку) дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Дієвий засіб
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Найкращий крем для зимового періоду який я тільки використовував.
Достатньо наносити 2 рази на день і шкіра не суха і виглядає як влітку, реально швидко загоює тріщини.- Достоинства:
- Дієвий
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Через псоріаз маю постійні тріщини на шкірі долонь і пальців. За декілька днів користування шкіра загоюється і не свербить
- Достоинства:
- Допомагає при тріщинах на шкірі
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Все ОК.
- лілія с***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Такий крем для рук це ліки від ран і зашарілостей
- Достоинства:
- Цей крем знахідка для подразненої шкіри рук.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Гарний крем який працює)
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Швидко,якісно!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Крем майже без запаха, дуже приємний для рук. Рекомендую. Окремо дякую за маленький бонус)
- Достоинства:
- Крем супер. Доставка швидка
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Чудо крем, просто бомба!!!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Deva outlet. Объем: 96 мл
Якісний крем, швидка доставка.
- Достоинства:
- Крем який дійсно рятує шкіру рук. Довгий ефект, після використання руки не так швидко знову потребують допомоги.