- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Вес 1 шт: 2 кг
Все як і замовляла)
- Достоинства:
- Хороший корм, підійшов котику
- Недостатки:
- Жодних
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Вес 1 шт: 2 кг
!!!
- Достоинства:
- Якісний корм. Киця їсть з задоволенням.
- Кравец О***Отзыв от покупателя. Продавец: Nextzooshop. Вес 1 шт: 2 кг
Їсть тільки це
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Nextzooshop. Вес 1 шт: 8 кг
Дуже розчарована взяла корм 8 кг ,мішок без спайки як хочеш так его і пакуй,корм як наче з олійниці ,кошеня навіть не їсть ,хоча купляли на вагу їли з задоволенням. Тож приймайте рішення сто разів а тоді купуйте.
- Недостатки:
- Одні недоліки
- Ганна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 2 кг
Вітаю) Наші обидва котики біжать на звук пачки зі швидкістю вітру.
- Достоинства:
- Смачний
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2.6 кг
Представник постачальникаДякуємо за ваш вибір! Раціони Savory для кошенят створені з урахуванням потреб у період активного росту та розвитку маленьких гурманів. Нехай смакує!
- Лілія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Вес 1 шт: 2 кг
Гарна ціна, швидко прийшов
- Алена П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis
Я замовила корм (2 упаковки), мені прислали просто незрозумілий корм в прозорому пакеті. Звідки я знаю, це о це за корм.
Я написала в вайбері повідомлення. Ніхто не відповів.- Недостатки:
- Прислали незрозумілий кор без пакування просто в прозорому пакеті
- Литвинов Б***
Доброго дня!
Нам дуже прикро, що виникло непорозуміння. У картці товару зазначено, що корм продається на вагу, тому він фасується у прозорий пакет перед відправкою. Саме тому він не має заводської упаковки.
Ми працюємо тільки з оригінальними кормами та відкриваємо нові мішки перед фасуванням, тому ви отримали саме той корм, який замовляли.
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 2 кг
Швидко прийшов, хороший состав за свою ціну
- Кирило А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 2 кг
Хороший состав, и очень нравиться котенку 5/5
- Достоинства:
- быстрая доставка, цена
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: lick&bark. Вес 1 шт: 2.6 кг
Дуже дякую, доставка бистра, товар відповідає опису
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявила
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 2 кг
Все норма
На отлично - ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Вес 1 шт: 2 кг
Хороший корм- котенок все съедает. Никаких нареканий
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Вес 1 шт: 2 кг
Хороший корм, кошенята добре їдять, алергії немає
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Вес 1 шт: 400 г
Хороший корм) тваринці подобається і почуває він себе добре
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Вес 1 шт: 2 кг
- Достоинства:
- Жере
- Недостатки:
- Дорого
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
ОК
Представник постачальникаУ кожній порції Savory Kitten — гармонія смаку й турботи, щоб маленький хвостик зростав здоровим і щасливим. Дякуємо, за ваш вибір!
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Накінець кошеня почало їсти сухий корм. Пробували РОЯЛЬ, ДЖОСЕНУ,ОПТІМЕЛЬ і їсти не хотіла. А цей корм навіть сита почала наминати
- Достоинства:
- Гарний запах і кошеня їсть залюбки
Представник постачальникаДякуємо, що поділились своїм досвідом! Раді чути, що саме Savory Kitten припав до смаку маленькому гурману. Ми дбаємо про те, щоб кожна гранула була не лише корисною, а й по-справжньому апетитною.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Найкращий корм
Представник постачальникаДякуємо, що обрали Savory! Смачно, корисно і з безмежною любов’ю до кожного хвостика!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Суппер
Представник постачальникаДякуємо за довіру! Раціони Savory Kitten сповнені любові та турботи в кожній порції, аби маленькі хвостики росли здоровими та щасливими.
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Маємо вже доросле кошеня 8 місяців. Ветеринар радив годувати "дитячим" кормом до 1 року. Хрумтить із задоволенням! Також радимо і вологий корм цієї марки.
Представник постачальникаДякуємо за відгук і смачну рекомендацію Savory! Дійсно, у перший рік життя кошенята мають особливі харчові потреби, тож вибір відповідного раціону — це запорука здорового росту та розвитку.
- Павло І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
кіт дуже полюбляє з дитинства
- Віра Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Дуже гарний корм. Котам смакує
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Корм норм, но был брак упаковки. Зип-застежка запаяна на одну сторону и пакет, соответственно, не закрывается
- Вадим О***
Упаковку потрібно відкривати відриваючи спеціальну стрічку. На упаковці є "надрізи".
Тоді зіп працює так як треба. Ми перші рази теж просто відрізали верх і думали, що то брак упаковки
Представник постачальникаДякуємо за коментар і за те, що ділитесь досвідом! Не зрізайте верх паковання ножицями, адже це блокує роботу зіп-застібки!
Щоб зіп-застібка працювала належним чином, важливо відкривати пакунок з кормом правильно. З лівого боку, на рівні застібки, є спеціальний язичок — акуратно потягніть за нього зліва направо, щоб розкрити доступ до застібки. Після цього пакунок з кормом можна багаторазово відкривати та закривати.
- Вера Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Дуже гарний корм. Кошеня їсть х задоволенням.
- Достоинства:
- Склад
- Ангеліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Самий найкращий та корисний корм для котика! Зручна упаковка 2кг, вистачає приблизно на місяць, має хороший запах
- Достоинства:
- Запах, користь
- Альона А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Мій котик обожнює цей корм
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Кошеня не хоче його їсти(, а він недешевий і купила 2 кг
Прийшлось покуштувати - гіркий, і на вигляд і на смак - перепалений, дуже різкий запах(((- Достоинства:
- Не знайшла, бо кошеня не їсть
- Недостатки:
- Гіркуватий, з різким запахом
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Перейшли на цей корм майже одразу, як забрали кошеня з притулку- його він почав їсти з апетитом, йому сподобався. Проблем із туалетом не виникло, і це для кошенят, мабуть, найголовніше. Гарний склад, зручний пакет, що дозволяє зберігати аромат корму і перешкоджає потраплянню вологи. Кошеня задоволено
- Достоинства:
- Гарний склад. Котик їсть із задоволенням.
- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Молода киця-мама дуже задоволена цим кормом. Він дійсно гарної якості, свіжий по строкам. Склад цього корму ідеальний. Моя порада тим, у кого є котики, не годуйте дешевим не якісним кормом. Краще трохи дороще, зате котик буде завжди здоровий та щасливий!!
- Достоинства:
- Свіжий якісний корм
- леся к***
підтримую!
Представник постачальникаВдячні за довіру і рекомендацію Savory! Гармонія користі, смаку та турботи про улюбленців у кожній порції.
- Вадим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Кіт їсть задоволенням.
- Евгения М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Корм хороший, але прийшла не запаяна упаковка
- Достоинства:
- кошеня їсть гарно
- Недостатки:
- не запаяна упаковка
- Олена
Треба відривати так, як показано)
Представник постачальникаДякуємо за коментар і за те, що ділитеся досвідом!
Не обрізайте пакет зверху ножицями — це може пошкодити механізм застібки. З лівого боку, на рівні застібки, є спеціальний язичок: потрібно акуратно потягнути за нього зліва направо — і застібка відкриється як слід. Після цього пакунок з кормом можна багаторазово відкривати й щільно закривати.- Володимир
Так хто ж так корм відкриває?))))) Там же застібка одростороння!
- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 8 кг
Бюджетненький, котам подобається. Гранули трохи малуваті.
- Владислава У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Купую вже вдруге, дуже приємний має запах, не було розладів за цей час з травленням, котик в захваті, дуже любимо цей корм. Дякую!
- Достоинства:
- Якість+ціна
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг
Корм має хороший склад, що забезпечує здоров'я, розкішну шерстку та хорошу активність моєму котику.
- Достоинства:
- Можна годувати з 3-х тижневого віку.
- Недостатки:
- Немає.
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Вес 1 шт: 2 кг
Дякую йому сподобалося дуже, мирного неба над головой и процвітання
- Достоинства:
- Шаріки м'ясні маленькі