- Багныч И***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black-Red
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Дуже поганий звук. На нарадах людей ледве чутно, коли слухаю щось з ютуба, то фонить - перемикаюсь на старі навушники- все добре. В цих навушниках слова ледве розібратти можна
- Багныч И***
Доповнюю відгук.
Через 1,5 місяці перестали працювати - пропадає звук в навушниках
- Кобаль Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Замовляла дитині. Розумію, що це навушники не за 3000, але в цей час 400 гривень це також гроші. Було дуже прикро, коли він відкрив коробку, і виявилося що один навушник просто висить на одному дроті. Син засмутився, і я також, оскільки я далеко, і не могла нічого зробити. Дуже добре, що в цей день в гості прийшов племінник, і якось це заклеїв. Але через два дні відвалився навушник з лівої сторони. Якщо це навушники-конструктор, будь ласка вказуйте це в описанню товару. Або перевіряйте товар перед відправкою.
Я знаю за гарантію, вельми вдячна. Але я не збираюся оплачувати доставку в сервісний центр, оскільки не моя вина в тому, що ви продаєте неякісний товар.- Достоинства:
- Приїхали
- Недостатки:
- Розвалюються
- Продавец WOWS
Наталія, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна прикрість.
На жаль, нашим менеджерам не вдалося з вами зв'язатись для вирішення цього питання. Будь ласка, зверніться напряму до нашого магазину, де ми із задоволенням вам допоможемо. Будемо чекати!
- Константин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DSW Systems. Цвет: Black
там штекер для моб.тел. а не для компа
- Достоинства:
- НЕТ
- Продавец DSW Systems
Для подключения к ПК нужно использовать переходник 3.5мм 4pin - 2х3.5мм
ссылка
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: ВІХА. Цвет: White
Я так понял микро будет работать только на телефоне? Ну круто. Читайте внимательнее описание. Только вопрос: а кому вообще нужны наушники такого типа НА ТЕЛЕФОН? Это на не внимательность рассчитано?
- Достоинства:
- Нет. Скам
- Недостатки:
- 3.5 аух. ОДИН. Т.е. вы либо звук слушаете, либо микрофон используете.
- Лидия П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВІХА. Цвет: White
Купувала для роботи - для спілкування з колегами те що треба, мікрофон працює добре, все чути. Приємний дизайн.