- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Чудово!
- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 1.5 кг
Завжди беру цей корм, кішка його обрала
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Все прекрасно, як завжди. Замовляю не вперше.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Доволен данным кормом. Качество высочайшее.
- Достоинства:
- Помогает животному избавится от песка в мочевом пузыре, от боли в мочевом пузыре.
- Недостатки:
- Однообразие вкусов, высокая цена.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Нам цей корм вже давно призначив лікар, внаслідок хвороби, корм підходить, все чудово
- Ганна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Я мінімум на цьому кормі кішка не риг@є (прошу вибачення, за пікантні подробиці), тож 5 з 5
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Майже з дитинства вживає спеціальні корми
- Достоинства:
- Допомагає під час загострень
- Недостатки:
- нема
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 350 г
Швидко відправили! Все круто ! Як у описі товару! Кішка у захваті!
- Литвиненко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Багато років кіт на цьому кормі. Нарікань немає.
- Достоинства:
- Гарний склад
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Мугівара. Вес 1 шт: 1.5 кг
Гарний корм, кішці подобається
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5 кг
Кошки в восторге!!!
- Віта Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Можливо корм і не поганий,але мій котик,щось відмовляється його їсти,перший день,ще пробував,трохи жував..а потім тільки декілька бубочок і все...
Представник постачальникаДобрий день, Віто!
Нам шкода, що Ваш котик не вподобав даний корм.
Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше котиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Гарний корм, допоміг в лікуванні. Каменьців більше немає
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Кошки корм едят с удовольствием, о лечебном эффекте пока судить рано, на постоянной основе кормить дороговато, к сожалению.
- Достоинства:
- Гранулы достаточно мелкие, не твердые, корм пахнет хорошо
- Недостатки:
- Дороговато, но это диета…
- Мілена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Улюблений корм мого кота. Нажаль, він хворіє як і більшість котиків цієї породи на сечокам'яну хворобу, але вже майже 9 років тільки його і їсть. Дякую Розетці за акційну ціну.
- Достоинства:
- Відносно недорогий
- Недостатки:
- Не одразу хотів їсти, приходилося мішати з іншим
- Вероника Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Кот не стал есть. Даже не притронулся к нему, покупали другой лечебный корм и тот ему понравился. Возможно этот корм слишком кислый
- Недостатки:
- Кот не захотел пробовать
Представник постачальникаДобрий день, Вероніко! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.
- Красножон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Корм для котов с мочекаменной болезнью
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Не выявлено
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
К качеству корма претензий нет. Доставка в течение 2 дней. Благодарю, Розетка!
- Достоинства:
- Хорошая цена даже с учетом платы за доставку с пункт выдачи и за обналичивание денег.
- Недостатки:
- Завышенная величина суммы заказа, при которой доставка покупки в пункт выдачи бесплатная.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5 кг
Якісний лікувальний корм
- Достоинства:
- Хороший корм
Найвигіднійшв ціна
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Uniqzoo. Вес 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм для котиків
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Постійно купляю цей корм, нарікань не виникало, кішка їсть без проблем.
- Достоинства:
- нарікань не виникало
- Недостатки:
- не виявлено
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 350 г
Постійно купляю цей корм. Кішка їсть із задоволенням.
- Достоинства:
- Їсть із задоволенням
- Недостатки:
- не виявлено
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 5 кг
Добрий лікувальний засіб
- Достоинства:
- Добре лікує
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Магазин работает очень быстро и системно сопровождает товар.
- Достоинства:
- Качество самого корма стандартное. Хорошая цена даже с учетом дополнительных оплат в пункте выдачи товара.
- Недостатки:
- Увеличение стоимости почти на 50 грн. за счет дополнительных оплат.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5 кг
весь час беру цей корм для своєї кішки, вона його обожнює
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Останній раз я купила цей корм. Краще брати роял канін. Там якість і запах завжди стабільні а у про план через раз. Через раз коти просто відмовляються його їсти. І це не про смакові уподобання. А про те що в одній пачці нормальний корм а в іншій неякісний. А представник бренду не хоче розбиратися. Може це підробка. Може умови зберігання порушені до продажу чи пакування. Може питання до інгредієнтів чи їх замінників. 3 роки купувала проплан. Більше не купуватиму.
Представник постачальникаДобрий день, Анастасіє! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!- Маріана К***
тоже отказалась есть кошка этот корм , а у нее диета , +7 про план ест хорошо , деньги на ветер
Представник постачальникаДобрий день, Маріано! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте.
Компанія Nestlé піклується про те, щоб продукція Purina була високої якості, смачною для улюбленців та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Для того, аби детально розібратися у даній ситуації, просимо Вас звернутися до нас за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50, щоб наш представник зміг зв'язатися з Вами. Дякуємо!
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Порадив лікар. Даю вже тиждень. Ще не зрозуміла добре чи погано. Кровотеча пройшла, це добре, але не налагодилося травлення.. запах хороший, дорожчі корми пахнуть приємніше ніж дешеві. Але це не корм, а ветеринарна дієта
- Достоинства:
- Ціна, це лікувальний корм, а не постійний
- Джонні М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5 кг
Найкраще, що ість мій котик. Але на постійну основу звичайно ж не можна, тому міксував з іншою Пуріною.
- Достоинства:
- смак, запах, якість
- Недостатки:
- упаковка не дуже щільно закривається
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Petsplay
В черговий раз купляю в цього продавця корм для своїх хвостиків - і в чергове отримую якісний корм та швидке обслуговування! Дякую)
- Достоинства:
- Лікувальний корм
- Недостатки:
- Немає.
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Спасибо Розетке за своевременную доставку!Моей кошке 2.5 года.Стерилизована.Линейка Pro plan у нас в рационе с рождения.Кошка с удовольствием кушает этот корм.Летом у кошки начались приступы эпилепсии на фоне н/о головного мозга.В Одессе клиника"Веткоин"была успешно сделана операция на головном мозге.В анализе мочи обнаружили значительное количество солей/песка.Доктор порекомендовал этот корм.Купили сухой и влажный.Уже через неделю приема, анализ мочи стал в норме.Кстати,я была приятно удивлена, что в стационаре этой клиники корм-Proplan для животных.
- Достоинства:
- Качество
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Дуже крутий корм, замовляємо постійно!!! Кіт у захваті)))
- Достоинства:
- Приємний запах, у котика гарний апетит лише до цього корму)
- Недостатки:
- Не знайшла
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Назва товару відповідає на всі 100%,вже постійно купую а Розетці,коли хворіє мій улюбленець котик,тому рекомендую в по ціні тільки упаковка а не розсип в магазинах
- Достоинства:
- Бистро і без затримок
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Швидка доставка. Корм — не скаржиться , їсть)
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Я не знаю що не так з цією партією але мої коти відмовляються їсти цей корм. Дуже дивно.
Представник постачальникаДобрий день, Анастасіє! Нам шкода, що Ваші коти не вподобала даний корм.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Представники компанії відповідають всім стандартно... пишуть про вподобання котика.
Але я ще раз повторюсь, ми купуємо цей корм на протязі двох років.
Але в ці рази понюхає і відходить.
Тому стосовно якості є питання.
Зверніть на це увагу,корм не дешевий, та Щей лікувальний!!!!- Недостатки:
- Підробка
Представник постачальникаДобрий день, Юліє! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Кіт відмовився їсти.
Завжди купували цей корм,кіт їв залюбки,але в цей раз кіт відмовився їсти.
НЕ якісний- Недостатки:
- Підробка
Представник постачальникаДобрий день, Юліє!
Нам шкода, що Ваш котик не вподобав даний корм.
Дякуємо!