- Егор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Замовляв у минулому році за клавіатурою слідкував чистив я мовчу про те що через місяць використання почала погано зробатувати англійська E але це не все пройшло рівно 11місяців після покупки и полетіла плата котра почала сама нажимати усі кнопки підряд
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
- Продавец WOWS
Єгор, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
На жаль, нам не вдалося зв'язатись з вами задля вирішення цього питання. Будь ласка, зверніться напряму до нас або до авторизованого сервісного центру, щоб фахівці мали змогу провести ретельну діагностику пристрою та допомогти. Будемо чекати!
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Якщо ви берете її для постійної роботи - максимум рік. Далі клавіши починають залипати, переставати працювати взагалі. Сервісний центр ремонтує кнопки які не працюють і присилає клавіатуру в якій вже інші кнопки не працюють. І так по колу.
Якість низька.- Достоинства:
- Перші враження чудові
- Недостатки:
- Гарантійне обслуговування, якість матеріалів.
- Продавец WOWS
Євгеній, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні складнощі.
Дійсно, у разі, якщо у вас виникають сумніви в якості товару або складнощі в роботі клавіатури Hator Rockfall 2 Mecha TKL Orange Mint (HTK-723), ми радимо звертатись безпосередньо до сервісного центру продукції Hator на території України. Зокрема у випадках, якщо дефект не було усунуто після обслуговування.
Вдячні вам за розуміння!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Хорошая клавиатура, минусов не нашел за год использования
- Продавец WOWS
Юрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Еліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Як раз хотіла собі замовити іншу переферію хаторовську але після цього щось бажання взагалі нема. Дві зірочки за 4 з половиною місяців користування МАЙЖЕ без інцидентів і вибриків у додатку або клавіатури. В чому саме справа я не знаю але хотілось би щоб все просто працювало і не викаблучувалось
- Достоинства:
- Кольори, зручність,шнур приємний
- Недостатки:
- Перестав працювати додаток, не можу назначити іншу клавішу на іншу функцію яку мені треба. Таке траплялося і раніше але я просто її вимикала і вмикала заново і все було ок, зараз не можу налаштувати її під себе, клавіатурою користуюсь лише рік, 9 місяців з якого мене не було вдома і клавіатура тупо лежала собі в заводській коробці. Ну це виходить брак або шо я нз, але дуже не приємна ситуація
- Артём Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клава поламалась через 9 місяців використання, а друга така сама досі працює, пишу в підтримку hator.
- Достоинства:
- Якість збірки, матеріалів, шумоізоляції. Комплектація. Зовнішній вигляд. Перемикачі
- Недостатки:
- Чиста лоторея, можеш отримати брак, можеш отримати хорошу клавіатуру
- Артём Т***
PS: Клавіатура все ще працює але періодично вмирає і оживає після дня в ящику.
Я не знаю як це працює..
(-_-)~
- Захар І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Хороша клавіатура, прекрасний звук та хороші кейкапи.
- Достоинства:
- Кейкапи, звук, свічі
- Недостатки:
- Не знайшов
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Купувала сину, йому подобається, підходить для ігор
- Юлия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Купила в октябре 2023.Сегодня перестал работать нижний ряд.Очень огорчена,до этого работала и полностью устраивала
- Достоинства:
- Удобная
- Недостатки:
- Перестала нормально работать через 6 месяцев
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Купив у листопаді 23го, покупкою більш ніж задоволений. Чудовий звук, м'які клавіші, гарний колір, насичена підсвітка, зручна програма для налаштування, гарний матеріал корпусу, відсутність російської розкладки з коробки, веселі наліпки та надійний кабель.
- Достоинства:
- Звук, якість, ціна
- Недостатки:
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже гарна клавіатурая, особливо в повністю білому виконанні. Компактна, не займає багато місця на столі. Кабель білий, від'єднується. Спочатку не міг звикнути що ввімкнутий капслок просто підсвічується іншим, біло-рожевим (?) кольором, адже ніяких зайвих індикаторів клавіатура не має.
Підсвітка регулюється софтом, синхронізувати кольори з мишкою однією кнопкою нажаль не можна. Але то не є проблемою, мишка того ж бренду так само регулюється софтом і кольори підібрати доволі легко.
Порадувала збірка, клавіатура не відчувається дешевою, по столу не "катається". Клавіші приємно натискаються, відгук швидкий. Не надто гучна, стара мембранка була начебто навіть приблизно такою ж самою.
Через кілька місяців користування ніяких "цікавих" моментів не з'явилося, сподіваюся що і далі так буде.
Можливо такі гарні враження через те, що раніше користувався тільки мембранками. Але все одно вважаю гарним варіантом за свою ціну
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Дупленко Д*** СергеевичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Хорошая клавиатура,рад что приобрел именно эту модель
- Достоинства:
- Удобная в использовании,красивая на вид,много интересных функций
- Недостатки:
- В данный момент не могу назвать,и надеюсь не назову
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже гарна клавіатура. Кнопки натискаються легко і гарно спрацьовують. В комплекті сама клавіатура, змінні кейкапи, наліпки та інструмент для заміни кейкапів.
- Достоинства:
- Красива, приємна на дотик, форм фактор, ціна
- Недостатки:
- Не має
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Хороша клавіатура
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Дуже легко натискається
У разі виникнення питань, на офіційному сайті HATOR діє розділ "FAQ" із корисною інформацією та рекомендаціями по догляду та експлуатації нашої продукції.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
в цілому все гарно
- Достоинства:
- Дуже світла підсвітка та приємні перемикачі
- Недостатки:
- Поки немає
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
Хороша клавіатура
- Достоинства:
- Дуже приємний звук, хороша шумоізоляція
- Недостатки:
- Занадто велика чутливість нажимань
- Продавец WOWS
Михайло, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Замовляли сину на подарунок.
Тільки позитивні відгуки, підсвітку можна настроїти по різному.
Ще й консультанти сказали, що це український виробник
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура за свої гроші дуже хороша, рекомендую!
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура топ за свої гроші! Дуже задоволений. Мінус тільки один- немає хотсвапу(
- Достоинства:
- Сподобались світчі (orange)
Pbt кейкапи
Ціна - Недостатки:
- Якщо трохи шумна
Можна додати окремо резинки
- Продавец WOWS
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук, приємного користування!
- Корнієнко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Barberry. Цвет: Мятный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange
Респект продавцю за дбайливівість
- Достоинства:
- На справді чудова клавіатура, доречі пишу з неї... Працює добре, повний комплект в коробці.
- Недостатки:
- Немає.
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже класна клавіатура, приємна на дотик, працює ідеально, швидка доставка у відділення розетки. Мені все подобається
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Ігорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
За ці гроші це топ!
У разі виникнення питань на офіційному сайті HATOR діє розділ "FAQ" із корисною інформацією та рекомендаціями по догляду та експлуатації нашої продукції.
Гарна клавіатура за свої гроші, підсвітку можна регулювати на свій смак.
- Достоинства:
- Якість кабелю, та загалом клавіатури
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо Вам приємного користування й підкорення нових горизонтів геймінгу!
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Все супер дуже класна тиха
- Недостатки:
- Саша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
ціна-якість
- Достоинства:
- звук, якість пластику, пробіл, софт.
- Недостатки:
- зайві кейкапи з російськими літерами
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції HATOR :)
- Николай О***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS
клавіатура просто ідеальна для своєї ціни
- Продавец WOWS
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
ідеальна за свої гроші, як і вся продукція Hator
- Достоинства:
- звук, натискання, якість матеріалів
- Недостатки:
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
За 3 дні користування клавіатури помітив, що світч кнопки "End" погано змащений та створює звук "тертя". Тепер не знаю чим змазтити.
- Достоинства:
- Безшумна клавіатура, приятна на дотик, яскрава підсвітка
- Недостатки:
- не знайшов
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже приємний звук. Відчуття як після ручного змащування світчів. Важкенька. В білий пк взагалі топ.
- Достоинства:
- Якість збірки, ціна, стоять одразу українські клавіші але є змінні
- Недостатки:
- Не виявив
- демян п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Хороша бюджетна клава повністю довольний
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавиатура супер за свои деньги.
- Достоинства:
- Много режимов подсветки, наклейки в подарок, ключ(для снятия кей капов) в комплекте, красивый дизайн.
- Недостатки:
- Клавиши легко прожимаются.
- Юрченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Сиреневый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Хорошая клава
- Недостатки:
- Слишком легко нажимаются кнопки,невозможно держать пальцы на кнопке без нажатия.
- Юрченко В***
Лёгкость в нажатии клавиш перечёркивает все плюсы.Если бы знал что настолько легко нажимаются то скорее всего не покупал бы
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Користуюсь декілька днів, поки все чудово!
- Достоинства:
- Звук, RGB, гарна збірка та наліпки
- Недостатки:
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Просто бомба а не клавиатура, звук шикарен и не только.
- Достоинства:
- За свою цену просто бомба
- Недостатки:
- В на некоторых клавишь не очень яркая подсветка хотя она стоить на макс яркости(на фотках не так сильно видно но в реальности иногда обращаешьвнимание). А так просто бомба
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Ещё полноценно нею не пользовался , но по состоянию приезда уже радует своими бесшумными клавишами
- Достоинства:
- Тишина, подсветка с разными режимами, ТП разъем
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Це моя перша TKL клава, і дякую Hator бо клава прям зайшла, шкода що немає HotSwap на але і відповідно ціна булаб трохи іншою)
- Достоинства:
- Добре зібрана, підсвічування української, софт, ціна
- Недостатки:
- не знайшов