Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Поилка - фонтан для кошек и собак NPET WF210 1.5 л нержавеющая сталь и подсветка (00996)

Оценка пользователей 4.72/5
  • Отзывы про товар продавца PetLife Store
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

пройшов майже рік, як користуюсь цим фонтанчиком. він став підтікати внизу, там де ото віконечко. дуже шкода

• Продавец  PetLife Store

На жаль, дуже рідко але такі випадки трапляються, хоч виробник намагався максимально удосконалити конструкцію.
      Новий резервуар вже в дорозі до Вас.
      Також ми збільшили термін гарантії до 1 року, щоб такі випадки потрапляли під гарантійну заміну.

• Олена Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Почала сильно гудіти після двух неділь роботи. Кіт більше до неї не підходить

• Продавец  PetLife Store

Насос не зламаний і не дефектний, інколи таке трапляється після миття фонтану або зміни води, в середину насоса потрапило повітря, яке потрібно витиснути.
      Долийте воду до максимуму, якщо шум не зникне, вимкніть фонтан на хвилину. Якщо знову не зник, розберіть насос і промийте жолоб де встановлена крильчатка.
      Також, як варіант перевірте чи насос добре зафіксований до корпусу, щоб не було вібрації.

• Максим К***

котам сподобалося,
    та і людям норм, хоча б впевнений що вода чистенька.
    дяка!

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Котики пʼють із задоволенням!

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  PetLife Store

Дякуємо, що приділили час і залишили відгук!

• Лідія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Загалом, фонтан - це чудовий прилад для вашого улюбленця.
    За рекомендацією ветеринара купила і для свого кота.
    Щодо даного товару: загалом працював добре. Ніби як була повністю задоволена. Але рівно через 11 місяців почав сильно протікати в місці де знаходиться пластикова прозора пластина. Добре, що помітила, і підлога не почала набухати від тривалого контакту з водою, бо фонтан вже стояв кілька годин в калюжі. З однієї сторони, наявність такої пластинки є зручно, бо бачиш, скільки води лишається, але з іншої - будь готовим, що доведеться викинути і замінювати даний пристрій. Спробую, звісно обережно відремонтувати, але треба обережно, щоб клей не взаємодіяв з водою (отруєння нікому не потрібні). Можливо просто заміню на інший. Мила фонтан дві на місяць, обережно. Можливо мені бракований товар трапився. Коли купувала, сподівалась, що прослужить довше, хоча б років 3-5. Загалом, продавець прислав доволі швидко товар. До нього претензій немає. Але буду шукати більш ретельніше, враховуючи досвід використання. Класно те, що фонтан зроблений з металу, а не з пластику. Це було важливим для мене, під час вибору, на початку ще. Також з досвіду можу сказати, що в період тривалого вимкнення електрики фонтан теж не буде працювати (що логічно), тому, певно буду шукати щось на на заміну з детекторами руху. І також орієнтуватися на відгуки інших.
    Але загалом - річ дуже корисна для ваших улюбленців

• Продавец  PetLife Store

Дякуємо за детальний відгук! Нам прикро, що фонтан почав протікати. Виробник уже декілька разів вносив зміни у конструкцію, щоб досягти максимальної надійності, і таких випадків уже давно не було, але на вашому прикладі бачимо, що все-таки протікання може трапитися. На майбутнє радимо: якщо виникає подібна проблема, одразу звертайтеся до нас із відео підтвердженням, не розбираючи пристрій самостійно. На жаль, через те, що цілісність резервуара вже порушена (знято прозору пластину), ми не зможемо оформити гарантійну заміну у виробника. Проте ми дуже цінуємо наших клієнтів, тому можемо запропонувати вам індивідуальну знижку на новий фонтан, зокрема на моделі з датчиком руху та акумулятором, які ви шукаєте.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Дуже зручно, що можна налити 1,5 л і не наливати кожен день. Розбирати і мити легко.
    Фільтрів в продажі вистачає під цю модель.

Трошки жужить мотор, особливо коли води менше половини баку, тому на ніч виключаємо.

Одній кішці подобається пити з ручейка, іншій з миски. Не думаю, що вони прям стали пити більше, але для зручності власника те, що треба.

Достоинства:
    Доволі тихий, не потрібне часте миття, котик може пити з піддону або з ручейка
    • Продавец  PetLife Store

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Класний девайс, гарно зроблений, тихо працює. Бажано одразу брати з сенсором руху.

• Алексей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

10/10, но, зараза, очень шумный. особенно когда уровень воды близится к минимальному. пришлось докупить умную розетку и выставить время работы, чтобы ночью не мешал спать)

Достоинства:
    кошка пьет с большим удовольствием
    Недостатки:
    громкий
    • Продавец  PetLife Store

Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
      З приводу шуму, спробуйте його почистити, зніміть 2 кришечки, витягніть крильчатку і подивіться чи всередині все чисто, якщо чисто, то зберіть насос назад, сильно притискайте кришечки до корпусу

• Яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Кішка пʼє з задоволенням) постійно чиста вода, брала відразу з фільтрами і датчиком руху

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Якісний і класний фонтанчик для улюбленців. Котик одразу ж прийшов пити, як тільки я його увімкнула. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Трохи шумить, чутно як вода біжить
    • Продавец  PetLife Store

• Карина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Гарна поїлка, котик п'є з неї, купувати разом з датчиком руху

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Найкраще, що ви можете зробити для свого пета)

• Продавец  PetLife Store

Дякуємо, що приділили час і залишили відгук )

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Киця п'є воду, що головне. Сьогодні перший день як я зібрала фонтанчик, побачим як буде далі працювати.
    Подобається, що у мисочці лишається вода, коли фонтанчик не працює, хотілося б аби на всякий випадок мисочка була глибше.
    Взяла з датчиком руху, він реагує на кішку, коли вона підходить, а конкретно на людину реагує навіть з відстані побільше.

Достоинства:
    Доволі тихий, легко збирати, кішка п'є
    Недостатки:
    Хотілося б аби датчик руху одразу йшов у комплекті, бо про можливість купити його я, особисто, дізналась із коментарів під товаром.
    • Продавец  PetLife Store

Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
      З приводу датчика руху, не всі хочуть купувати одразу датчик руху але для тих хто хоче купити датчик одразу, то є комплекти до товару, де можна одразу обрати датчик руху або додаткові фільтри.

• Вячеслав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Очень сильно понравилась поилка, как мне, так и котам. Насос и журчание воды вообще не слышно. Заказывал сразу датчик движения и пару фильтров.

Достоинства:
    Приятное оформление, не журчит вода, не слышно насос.
    Недостатки:
    Не выявил
    • Продавец  PetLife Store

Дякуємо, що приділили час і залишили детальний відгук з фото

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Залишу ще один відгук, попередній мій під цим товаром - на жаль, я зашвидко написав

Достоинства:
    Надійний, нержавійка, тихий, стильний

• Лідія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Чудово працює. Все правильно і легко підключається. Є підсвітка.
    На ніч вимикаємо, щоб не заважало спати. Миємо фонтан посвністю щотижня промиваємо губочку на фільтрі. Кожні 2 тижні замінюємо губочку. Раз на місяць міняємо фільтр.

Загалом, купівлею задоволена, кіт зіткнувся до фонтану вже на 3-й день і регулярно ним користується. Річ корисна і практична, зручно пити для кота по висоті.
    Продавець відправив все дуже швидко, і вже за 2-3 дні забрала з поштомату.

• Євгенія М***

Працює без нарікань

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Дуже якісно зроблена, мацже немає платику у конструкції, енергоспоживання мінімальне. Швидка доставка.
    Котик із неї не пʼє але це вже питання індивідуально до хвостатого.

Достоинства:
    Якісна, енергоефективна
    Недостатки:
    Котик не пʼє із неї
    • Продавец  PetLife Store

Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
      Спробуйте фонтан поставити в інше місце.

• Нелля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Працює бездоганно, і котам він дійсно до вподоби. Один з котів, який раніше перевертав всі миски через те, що не бачив води, тепер п’є тільки з фонтана і з великим задоволенням. Вода завжди свіжа і чиста, що теж великий плюс. Єдине, що зверху на носику фонтана був пластиковий ковпачок, але ми його зняли, бо коти п’ють прямо з лієчки. В цілому, чудова річ — наші пухнастики щасливі, і нам спокійніше!

Дякуємо, що приділили час і залишили відгук.
      Кришечка на насадці знімається спеціально для випадків коли котики хочуть пити саме з насадки.

• Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Хороша якість фонтанчика, набагато кращий за минулий пластиковий, зрозуміла інструкція і швидка відправка магазином. Котик задоволений, тому можу рекомендувати саме цю модель і магазин!

• Елизавета Н***

Поилка классная!
    Большой объем, бесшумная (только слышен плеск воды очень-очень тихий), кошечке понравилась, она почти мгновенно поняла что с ней делать и пьет теперь оттуда регулярно.

Пользуемся месяц, нареканий пока что никаких, одни плюсы! Отлично работает от повербанка (почти не тратит заряд повербанка, за два часа минус 1%).

Подсветочку днем почти не видно, ночью в темноте небольшое приятное освещение.

Спасибо продавцу!

• Продавец  PetLife Store

Дякуємо, що приділили час і залишили розгорнутий відгук!
      Раді, що Вам і кішечці сподобалась поїлка )

• Влада Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

На днях собиралась написать оду этой поилке: какая продуманная, аккуратно исполненная, удобная в сборке и т.д. и т.п.

Но «есть нюанс»: фонтане начал усиленно течь, так как в шкале, отражающей наполненность водой, внезапно треснул пластик.

Посмотрела в логах – товар мы забрали 20 июня. Следовательно, срок службы фонтана составил 1 месяц и 1 неделю. (Предыдущий, качеством похуже, но +\- за такие же деньги, протянул примерно год.)

Достоинства:
    Аккуратно сделана
    Недостатки:
    Протекает
    • Продавец  PetLife Store

Дуже прикро, що так сталося, резервуар ми замінимо, просто потрібно було зв'язатися з нами, у вас же є всі наші контакти.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Фонтанчик чудовий, котикам дуже подобається) Купили як додаткове джерело питної води, тепер вона є у кожному приміщенні. Світиться у темряві, ненав'язливо дзюрчить ніби струмок. Навіть самі трохи релаксуємо від цього звуку)) Що ще дуже важливо - чаша з нержавіючої сталі, а не пластику. Вода у ємності є, навіть коли немає світла. Також можна заживити від павербанка, працює відмінно.

• Герман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Кота зантересовало на этапе распаковки. Несколько дней работал в постоянном режиме, чтобы кот привык. Теперь добавлен датчик движения.

Достоинства:
    Хорошая поилка.
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  PetLife Store

• Євгенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Чудовий товар. Доставка протягом 5 днів. Мені і коту подобається.

Достоинства:
    Працює безшумно
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  PetLife Store

• Петро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetLife Store. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

котам сподобалась вже на етапі розпакування)) пьють вже виключно з неї, до миски не підходять)

Достоинства:
    виконана дуже якісно, виглядає стильно. Насосу не чути взагалі, але користуюсь поки лише 4 дні
    Недостатки:
    з датчиком руху не хоче працювати від павербанка, тобто вона вмикається працює, але коли нема руху, вона вимикається і вже не вмикається. Тобто від павера якщо вмикати, то на пряму і щоб постійно працювала, якщо хочете через датчик руху, то лише від мережі( Але гадаю це буде стосуватись всіх поїлок
    • Продавец  PetLife Store

Протестували, з нашими повербанками працює, потрібен повербанк який може працювати з низькою напругою.
      Може не працювати з повербанками Xiaomi, там потрібно вмикати спеціальний режим роботи з низькою напругою але він також працює певний час і вимикається.

• Макаренко Д***

Це скоріше за все особливысть самого PowerBank. Без навантаження він відключається. Більшість PowerBank вімикається при споживанні струму менше 70mAh протягом 30 секунд. У багатьох PowerBank є можливість відключити цей режим, щоб погасла індикація, але не вимикався режим OUT.

• Светлана Г***

Здравствуйте, а фильтры входят в комплект, или где вы их берете каждый месяц?

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Поилка работает хорошо Скоро будет год как мы пользуемся.
    единственное мы отдельно купили датчик движения

Достоинства:
    Котик пьёт водичку и играет с фонтанчиком
  • Ксенія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Двумя другими моделями фонтанов от npet пользуемся года три, для разнообразия заказала этот, но лучше бы не экспериментировали. Конструкция шаткая, плохо закрывается, бенгал за секунду вскрывает и переворачивает, с другими такого нет. Но функцию свою исполняет, светится

• Надія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Гарний фонтанчик. Кішка до нього звикла і спокійно пʼє воду. По відчуттям, що стала пити більше води. Якщо це так, то це добре відобразиться на стані її здоровʼя) можливо через це і стан шерсті покращився

Достоинства:
    Доволі тихий, тільки дзюрчання води чутно
    Недостатки:
    Ми вже звикли до шуму води від фонтанчика, можливо для когось це буде мінусом
    • Продавец  TRYshop

Вдячні за ваш відгук!

• Аліка
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Гарний фонтанчик, все працює, але кішка не захотіла з нього пити, тільки коли вимкнений. Зате собака зацінила)

Достоинства:
    Працює, фільтрує воду, металевий
    Недостатки:
    Коли надто довго працює починає гудіти, наче шахед десь далеко летить. Стрьомно, приходиться на ніч вимикати
    • Продавец  TRYshop

Дякуємо за відгук! Рекомендуємо повністю розібрати та почистити насос, це може бути причиною гудіння. Також це потрібно робити раз на 1.5 місяці для того щоб продлити термін служби насосу.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Виглядає стильно, працює майже безшумно. Котик одразу зацінив )))

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Супер фонтан, мой котик в восторге

• Ігор К***

Все супер.
    Приємно що сталь .

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Вже місяць, як встановив - кіт жодного разу з неї не пив.
    А так, все добре, працює).

Достоинства:
    Працює справно,
    Недостатки:
    ...але кіт з неї не п'є
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Все чудово, все працює... але кішка в нас балувана, так і не схотіла з нього пити

• Косовська В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Объем: 1.5 л. Цвет: Серый

Моїм 2м котам сподобалось! Не відразу, але за декілька днів призвичаїлись і зараз ходять п'ють з задоволенням. Раніше потрібно було дуже часто міняти воду, щоб коти пили, інакше відмовлялись. В фонтані є фільтр, тому це дещо полегшило життя.

Достоинства:
    Чиста, холодна вода
    Недостатки:
    Не дуже зручно міняти воду