Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ультразвуковой отпугиватель для собак Repeller Professional AD-100 с фонариком и функцией дрессировки

Оценка пользователей 4.26/5
  • Отзывы про товар продавца Benefito
  • Олександр Н***

Все працює! Дякую!

• Ірина С***

Відлякує собак!!!!!!!

Достоинства:
    Гарно працює
  • Сергій В***

Все працює добре!

Достоинства:
    Низька ціна
    Недостатки:
    Не виявив
  • Lina
    Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Цвет: Черный

Замовляла чорного кольору, орієнтуючись на розміщене фото товару. В результаті отримала жовтий. Чому? Чому не попередили, що колір буде інший?

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Цвет: Черный

Замовляла чорний ,прийшов жовтий.Не відповідає ціні.

• Роман В***

Зовсім не відлякую

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Цвет: Черный

Також замовила чорний ,а прийшов жовтий ,якість жахлива,цих грошей воно не варте

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Цвет: Черный

Замовила чорний, прийшов жовтий. А за ціною жовтий набагато дешевший. Не рекомендую

• Святослав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

На диво, апарат дійсно працює, собаки яких я оминав дорогою через двори, тому що за 10 років вони не могли вивчити моє обличчя, на цей раз як тільки на мене кинулися гавкати, дуже швидко зтихли, це було наче як пульт від телевізора, але він просто виключив їх лай, наче нажав кнопку mute. Дуже прикольно, я тепер навіть спеціально через них ходжу щоби нарешті навчити їх, шо якшо мене видно, то краще промовчати, а то буде бззззззз

Достоинства:
    Апарат дійсно працює
    Недостатки:
    Поки що не знайшов
    • Продавец  GQbox

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Para M***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Наляканих псів ще не було. Бо не було й агресивних. Перевірити не вдалося.
    Але ж коли ви оформлюєте кожен рік автоцивілку, ви не дуже сумуєте, що не скористалися нею. Так і з цим приладом.
    Бажаю здоров'я та добрих псів.

Достоинства:
    Самовпевненість при наявності прилада
    Недостатки:
    ХЗ
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO. Цвет: Желтый

Действует не на всех собак, но на большинство. Брал специально для неадекватного пса во дворе многоэтажки, на него действует - значит выполняет свое предназначение

Достоинства:
    Действует
    Недостатки:
    Не на всех)
    • Продавец  OLVO

Уважаемый Владислав!! Благодарим Вас за отзыв для нас это очень важно!! Всегда рады видеть Вас у нас в магазине!! Желаем хорошего дня и отличного настроения!!

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Це хороша річ для особистої безпеки, особливо якщо ви боїтеся собак. Він додає впевненості. Я не вважаю його магічною зброєю, але як додатковий засіб захисту – він себе виправдовує. Краще мати його в кишені, ніж не мати.

Достоинства:
    Працює, але не завжди ідеально
    Недостатки:
    Треба розуміти, що це не 100% захист. На дуже агресивних, глухих або дресированих собак (наприклад, бійцівських порід) він може спрацювати слабше або взагалі не спрацювати.
    • Продавец  GQbox

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Прилад прийшов у заводській упаковці з батарейкою на 9 вольт (подібна до Крони). Термін придатності батарейки - до 2028 р (тобто, запас терміну придатності понад два роки). На приладі з одного боку є трипозиційний перемикач, а з другого - кнопка. У передньому положенні перемикача (у бік до випромінювача ультразвуку і світлодіодів) прилад працює як постійно увімкнений ліхтарик.

У середньому положенні (для тренування собак) при натисканні кнопки прилад випромінює постійний ультразвуковий сигнал і світло.

У задньому положенні (для відлякування) при натисканні кнопки прилад випромінює пульсуючий ультразвуковий сигнал (сильніший за той, що випромінюється у середньому положенні) і пульсуюче світло.

Випромінення ультразвуку перевірив диктофоном у мобільному телефоні - він записав не сам ультразвук, а вібрації у конструкції мікрофону, спричинені ультразвуком, тобто, їх цілком можна почути. Чи дійсно сила випромінювання становить 150 децибел, не знаю. Краще не наводити його на вуха людей з відстані менше двох метрів, бо звук не чути, а тиск на барабанні перетинки може бути значним.

На щастя, ще не мав нагоди перевірити на тваринах.

Достоинства:
    Прилад працює.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  GQbox

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

это прелесть .работает отлично. во дворе 6 громадных собак.орендовали детскую площадку.пройти было не возможно.покусали многих,в том числе и меня.полиция не работает. собаки с этим приспособлением уходят моментально.радиус действиядо 30 метров. работает с 7 этажа.отучила лежать в песочнеце. всем рекомендую...

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Отримала товар, гарно упакований. На зв'язок швидко вийшли. Все гарно працює, дякую! Тепер дитина не боїться сама ходити до школи.

• Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Товар прийшов швидко. Товаром задоволений відповідає характеристикам тепер дитина буде не боятися сама ходити із школи.

• Продавец  GQbox

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову

• Юлия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Відлякувач дуже хороший, перевіряли на собаках відлякає на відстані 2-3 метри, може і на більш працює відстані не пробувала! Рекомендую

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  GQbox

• Галина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reksi market

Поняла так: если собака охраняет территорию или человека, то она не испугается, а даже может сильнее разозлиться, чувствуя от вас с прибором угрозу. Если это шавка, которая развлекается, бегая за велосипедом или уличная дворняга, то прибор реально действует. Они убегают за много метров, что мне и нужно было. Поэтому прибором довольна!

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    большеватый
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BuyOK. Цвет: Желтый

Покупали для дрессировки непородистого щенка. Устройство работает, щенок стал спокойнее, более послушен, перстал прыгать на хозяина. Огорчает только то, что специально заказала у этого продавца немного дороже, потому что устройство желтого цвета, но пришло все равно черное. Оценку не снижаю, потому что все работает.

Достоинства:
    устройство работает, в комплекте батарейка крона 9V
    Недостатки:
    черного цвета, вместо желтого
  • Петр К***

Дякую за гіпердоставку.
    Все працює. Що правда,тікають тільки малі та середні собаки.Великі просто презирливо дивляться)

• Игорь Г***

Больше не испытывали его??? Эффект точно есть ?

• Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Купила сыну (12лет) боится ходить в школу ,мы живём в частном секторе,собаки бегают по улицам.Эта штука работает, главное чтоб сокаба не была глухая)
    Спасибо

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Желтый

Працює, але треба нажати на кнопку, і ніхто це не зрозумів

Достоинства:
    Відлякує
    Недостатки:
    Не на всіх псів
  • Надія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Даний товар гарно справляється зі своїм завданням, відлякує стаю собак( при тривалому користуванні вже понад два місяці вже почали триматись осторонь коли йду)

• Александр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Швидка доставка, все добре. Відлякувач працює: собаки відбігають. Режим тренування не перевіряв. Ліхтарик слабенький, але не зайвий.

Достоинства:
    Маленький, зручний, є ліхтарик.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Від дійсно працює.Велика зграя агресивних собак,просто розвернулись і спокійно виляючи хвостиками побігли в іншу сторону.Дякую магазину за чудовий пристрій і швидку доставку.

• Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Купив загалом вже 3 штуки (собі, сусідам), агресивні собаки зазвичай реагують і відходять або зупиняються. Трішки крихкий пластик, поки вставляв батарейку, трохи куток надломився

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Товар не відлякує ні собак ні котів, фонарик навіть світить погано, як можна повернути товар

Достоинства:
    Недостатки:
    Сам товар і є недолік
    • Продавец  GQbox

Переконайтеся, що пристрій ввімкнений саме в режим "відлякування". Радіус дії повинен бути до 15 м і реакція буде лише на агресивну тварину, на спокійну чи домашню жодної реакції не передбачається. Також пристрій може не діяти на глухих старих собак. Якщо дотримуватись цих рекомендацій - Ви побачите результат.

• Марія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Купила для дитини бо біля школи купа агресивних собак. Працює !

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Щиро дякую за швидку відправку. Відлякувач дійсно працює. Все просто -включаєте ,направляєте на собак,нажимаєте на кнопку яку притримуєте і стається диво -всі собаки від вас тікають. РЕКОМЕНДУЮ

Достоинства:
    Дійсно відлякує!!!!РЕКОМЕНДУЮ

• Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Довго сумнівався, але тепер ні краплі не шкодую про покупку! Пристрій реально працює — кілька разів уже допоміг відігнати дуже цікавих чи агресивних собак. Звук, який він видає, для людей майже не чути, а на тваринах діє безвідмовно. Нарешті можу гуляти з дитиною у парку без зайвого стресу. Однозначно рекомендую всім, хто турбується про свою безпеку

Достоинства:
    Працює

• Юліанна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Купила після випадку коли на нас з дитиною напала собака,добре працює на собак які агресивно ставляться,зразу після натискання кнопки відбігають

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Сьонодні пересвідчився що відлякувач суперовий.
    На роботі, дошкуляла зграя собак. Увімкнув відлякувач, і о диво, вони робіглись неначе по команді.
    Рекомендуб усім хто ще вагається, чи придбати відлякувач.
    Беріть, не пошкодуєте.

Достоинства:
    Петренко
    Недостатки:
    Недоліків нема
    • Продавец  GQbox

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Чудовий пристрій, реально працює, стояли на зупинці, поруч були дві неадекватні собаки , натиснувши кнопку і навів в їхньому напрямку, собаки швидко відреагували піджали хвоста і бігли геть .
    Тож рекомендую , справді зручніше з таким пристроєм!
    Отримав на другий день після замовлення!

• Виталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Собаки реагують на прибор дуже чуйно

Тепер ходити додому після 21:00 легше

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Дійсно працює, надійна річ.

Достоинства:
    Ціна і ефективність

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Нам дуже сподобався відлякувач собак! Брали для дітей 6, 8 і 11 років — користуватися просто, діти швидко розібралися. Пристрій подає звук, який не чують люди, але добре сприймають собаки. Молоді тварини реагують майже миттєво — достатньо 2 секунд. Для старших собак іноді потрібно натискати трохи довше, але результат є: тварини відступають. Зручно і безпечно!