- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ECO-FOR-MAMMY. Размер: 41. Цвет: Светлый серый
Тонкі і теплі, навіть неочікувано! Шукала різні носки через холод і відсутність світла/опалення в Києві , щоб ноги були в теплі і вдома і при виході і ці виявились тепліші та зручніші, ніж флісові туристичні носки. Точно буду їх використовувати, навіть замовила собі ще 2 пари на зміну інші кольори) Випадково знайшла хорошу річ! Орієнтувалась на відгуки тут
- Достоинства:
- Тонкі, теплі
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: ECO-FOR-MAMMY. Размер: 39. Цвет: Светлый серый
Брала шкарпетки у вологий і холодний клімат. Дуже добре тримають тепло, і швидко сохнуть. Мʼякі і зручні!
- Достоинства:
- Тонкі, мʼякі, швидко сохнуть
- Недостатки:
- Поки немає
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ECO-FOR-MAMMY. Размер: 45. Цвет: Светлый серый
класна якість. виявились значно витривалішими ніж очікуєш від 90% мериноса. замовляю ще
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: ECO-FOR-MAMMY. Размер: 41. Цвет: Светлый серый
Через півтора місяці використання шкарпетки протерлись(
- Продавец ECO-FOR-MAMMY
Дякуємо за відгук, який тільки підтверджує високий вміст делікатної вовни мериноса шкарпетках!
Шкода, що Ви жодного слова не написали про властивості шкарпеток.
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ECO-FOR-MAMMY. Размер: 37. Цвет: Светлый серый
Дуже сподобалися, тепло і зручно
- Достоинства:
- В них тепло
- Недостатки: