Отзывы покупателей о Термобутылка, термос Tyeso 750мл из нержавеющей стали для кофе, воды, black
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті. Объем: 530 мл. Цвет: Розовый
Дуже якісний товар. Термопляшки цієї марки купую не вперше. Продавець відправив товар оперативно. Менеджер зв'язався відразу після оформлення замовлення. Я задоволена і якістю товару і сервісом. Дякую!
- Достоинства:
- Якісний товар
- Продавец В побуті
Алло, дякуємо за довіру та повторний вибір нашого бренду! Дуже приємно знати, що рожева Tyeso на 530 мл повністю виправдала очікування. До речі, щоб улюблена кава чи чай тримали температуру ще довше, спробуйте перед заповненням сполоснути колбу гарячою чи холодною водою залежно від напою — це мінімальний лайфхак, який додає кілька годин ефективності. Носіть із задоволенням, чекатимемо на нові замовлення!
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті. Объем: 530 мл. Цвет: Синий
Пляшка зручна.
- Достоинства:
- Продумані кришка з кільцем
- Недостатки:
- Брав її саме на холодну пору для гарячої води.Силіконовий ущільнювач великої горловини від гарячої води розширяється й вилазить. Це проблема бо воду п'ю часто.
- Продавец В побуті
Дмитре, дякуємо за довіру та ваш відгук! Ми завжди дбаємо про максимально швидкий сервіс та чітку роботу, щоб кожна покупка у нас викликала лише позитивні емоції. Будемо раді новим замовленням!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті. Объем: 750 мл. Цвет: Черный
Замовляла 2і термопляшки: одну на 560 мл та на 750 мл. Продавець вислав 2і на 560. Товар я забрала в розетці і оплатила повну заявлену вартість. Писала відгук - не опублікували. Я розумію, що можна помилитись під час комплектування, але можна хоч вибачитись. Про переплату за одну термопляшку я писала - відгук не опубліковано...
- Достоинства:
- Термопляшка дуже сподобалась: зручна, добре тримає тепло.
- Недостатки:
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті. Объем: 530 мл. Цвет: Салатовый
Супер! Дуже сподобалось.
Естетична, зручна в користуванні, дійсно через кришку не проливається напій.
І чудове співвідношення «ціна-якість».
Дякую продавцю за товар і швидке обслуговування!- Продавец В побуті
Дякуємо, Ольго, за ваш відгук і приємні слова! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті. Объем: 530 мл. Цвет: Салатовый
Супер, дякуємо!)
- Продавец В побуті
Щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що термос виправдав очікування. Багато клієнтів відзначають, що він зручний не лише для щоденного використання вдома чи на роботі, а й під час подорожей — на прогулянці, в дорозі чи навіть у спортзалі. Раді, що він став для вас корисною річчю!
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: В побуті. Объем: 530 мл. Цвет: Салатовый
Якість сподобалася. Дитині подобається. Приємний на дотик
Дякуємо ,що обрали нас!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: В побуті. Объем: 750 мл. Цвет: Розовый
за таку ціну очікувала щось неякісне, але виявилась дуже хороша термочашка
- Достоинства:
- довго тримає тепло, не протікає взагалі, дуже зручно відкручувати кришечку як на пляшці, легка
- Недостатки:
- хз
- Продавец В побуті
дякуємо ,що обрали нас!