- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Треба розуміти, що повербанк має знаходитись під одягом , щоб користуватись ними по вулиці . не зручно, але при морозі, трохи виручають , якщо ти користуєшся транспортом і треба стояти чекати на зупинці.
Продавець відправив. Зауважень не маю- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за відгук!
Устілки працюють від зовнішнього акумулятора, і в холодну погоду його дійсно краще розміщувати під одягом — так батарея не втрачає ємність і підігрів працює стабільніше. Саме тому в комплекті передбачений подовжений кабель 150 см для зручного підключення.
Раді, що вони допомагають у мороз
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Гарно гріють.Чудові
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за відгук! Раді, що устілки добре гріють і залишили приємні враження
Користуйтесь із задоволенням!
- Денис І***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Те що треба, коли стоїш в -15 на вулиці в полях чи посадках.
Перевірив на собі. Все працює, устілки ТОП. Використовував з павербанкою 20w. Єдиний недолік, що конвектора на самих устілках трохи за короткі і іноді тиснуть у ногу- Достоинства:
- Зігрівають в сильний мороз
- Недостатки:
- Короткі дроти-ро'єми на самих устілках
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за детальний відгук і що поділились досвідом використання Раді, що устілки добре гріють навіть у сильний мороз.
Щодо конектора — прийняли зауваження, передамо виробнику. Рекомендуємо розміщувати кабель уздовж внутрішнього боку стопи або фіксувати його шкарпеткою, щоб уникнути тиску.
Якщо буде потрібно — звертайтесь, із радістю допоможемо.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Гріють нормально
- Продавец Кошик Тех
Олександре, дякуємо за відгук. Радi, що устілки добре гріють і справляються зі своїм завданням. Бажаємо тепла та комфортних прогулянок у холодну погоду!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Устілки якісні
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за відгук! Раді, що устілки сподобались і виправдали очікування. Нехай користування буде комфортним
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Швидка доставка,ввічливе обслуговування в точці видачі . Устілки працювали 10 днів.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже короткий час функціонування.
- Продавец Кошик Тех
Руслане, вітаємо. Дякуємо за теплі слова про наш сервіс, але ситуація з устілками нас засмутила не менше за Вас. 10 днів роботи — це неприпустимо, схоже, Вам трапився брак. Ми не залишимо це так. Будь ласка, напишіть нам через форму «Запитати про товар» або зателефонуйте — ми оперативно замінимо їх на нові або повернемо кошти. Хочемо виправити це враження!
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
На 3
- Достоинства:
- Гріють
- Недостатки:
- Але довго нагріваються і тепло не як в описі.
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за ваш відгук. Устілки працюють від стандартного живлення 5V 2A — саме ця потужність потрібна, щоб вони набирали заявлену температуру (до ~50°C) і гріли рівномірно. Якщо Power Bank або адаптер видає менший струм, нагрів буде значно слабшим або повільнішим — це нормальна технічна особливість USB-нагріву.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Не підходять для високих черевиків. Короткий провід від самих устілок, тому часто надриває провід в ньому і перестає працювати. В не вистачає довжини, щоб повербанк був в внутрішньому кармані куртки. (Ріст 182). Є інші аналоги з кращими проводами. Єдиний плюс, що провода між собою надійно з'єднуються
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися вашим досвідом використання товару. Нам шкода, що довжина проводу виявилася недостатньою для вашого зросту та умов використання. Ваші зауваження щодо міцності проводу ми обов’язково передамо виробнику для врахування в майбутніх оновленнях моделі.
Ми раді, що ви відзначили надійність з'єднань проводів, адже це один із ключових аспектів якості товару. Якщо ви шукаєте альтернативу з довшими проводами, будемо раді допомогти з підбором іншої моделі.
Дякуємо за ваш відгук! Сподіваємося, що наступні покупки будуть лише приємними.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 40
Працюють справно. Добре гріють. Заряду павербенку на 20тис вистачає приблизно на 4-5 годин роботи устілок.
- Недостатки:
- Підігріваюча пластина не доходить до пальчиків, гріє саму стопу і пʼяту.
- Продавец Кошик Тех
Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Ваша підтримка надихає нас ставати ще кращими! Якщо у вас будуть запитання чи побажання, завжди звертайтеся — ми із задоволенням допоможемо. Бажаємо вам приємного користування і гарного настрою!
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Чудові устілки. Виконують свою задачу на всі 100. Розігріваються десь за 3-5 хвилин і дуже добре гріють. В описі не пишуть, але необхідно використовувати повербанк який віддає 2ампери і більше. В мене на 20тис. То працював більше години, і розрядився менше ніж 20%.
Можливо хотілось би щоб ще прогрівалась зона пальців, а не лише ступня. Але з таким жаром у закритому взутті вистачає.- Достоинства:
- Гріють добре
- Недостатки:
- Не прогрівають зону пальців
- Продавец Кошик Тех
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Функції по обігріву виконуть.Оекомендую
- Достоинства:
- Все працює відмінно! Дякую!
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец Кошик Тех
Дякую за Ваш відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався. Сподіваємося, що він буде приносити користь ще довгий час!
- Іванна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Купила для військового. Наче задоволений, користуватися зручно, кабель для підключення не заважає. Гріють ноги добре.
- Продавец Кошик Тех
- Любовь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Порадила подруга купити подібні устілки. Враження від товару: якість, гріють гарно, користуватися зручно, витрачені гроші повністю виправдовують.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Задоволена товаром. Прекрасно обігрівають мої ноги, постійно мерзнуть. Користуюся пару днів і дуже задоволений.
- Продавец Кошик Тех
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Гріють супер. Ціна хороша і якість нормальна. Можна рекомендувати.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Задоволена товаром на всі 100%, гарно гріють, відповідають опису.
- Достоинства:
- Гріють всю стопу
- Продавец Кошик Тех
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
В отца постоянно мерзнут ноги, потому купила подобные устилки. Мне понравилось пока тестила их, аж сама думаю купить себе.
- Продавец Кошик Тех
- Василиса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Дуже сподобалася якість устілок і як вони гріють, користуватися буде зручно. Брала для чоловіка, він акцентував, щоб був Г-подібний штекер, на цих устілках він саме такий. Я дуже прискіплива до товарів, тому дуже багато запитання було до продавця, але він мене витримав, та відповів на все)))
- Достоинства:
- Ціна, якість, ввічливий продавець, Г-подібний штекер
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Кошик Тех
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Устілки добре гріють, для холодної зими річ незамінна. Переваги: приємні на дотик, довгик дріт живлення.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
То, что нужно в холодную погоду. Очень рад, что мне рекомендовали купить такие стельки. Продавец проконсультировал, быстрая доставка и бесплатная.
- Достоинства:
- Ноги не замерзнут, гарантия
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Удобная, качественная и вообще шикарная вещь.
- Достоинства:
- Ноги не замёрзнут
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Katrin S***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Гріє добре, через 5 хвилин ногам вже спекотно, але зараз на вулиці ще тепло, тому взимку дуже стануть у пригоді для брата.
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Купую для чоловіка вже вдруге. Перша пара відслужила весь заявлений гарантійний термін і навіть більше. Чоловік дуже задоволений якістю, а головне – теплом для ніг.
- Достоинства:
- якість, витримають сурові умови.
- Микита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Гарні устілки, тепло гріють. Швидка відправка
- Достоинства:
- Г-подібний кабель
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Спочатку купив попередню версію цих устілок, але в них практично зразу зламався кабель. Після того продавець безкоштовно замінив їх на нову модель, і ці поки нормально працюють, та й на вигляд вони якісніше виглядають.
Дуже рекомендую продавця, бо самі запропонували замінити товар і дуже все оперативно зробили.- Достоинства:
- гріють нормально, зручний Г-подібний кабель, не висмикується випадко як прямий
- Недостатки:
- поки не бачу
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Гріють добре.
- Достоинства:
- Гріють.
- Недостатки:
- Не виявлені.
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Брав для брата, на вигляд устілки якісні, гріють добре. Думаю ногам буде тепло. Доповню пізніше відгуком від брата.
Відправили швидко, за що продавцю лайк.- Достоинства:
- Тепло гріють
- Недостатки:
- Непомітив
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Довгий час користуюся устілками, свою функцію виконують дуже добре. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарна якість, дуже теплі
- Недостатки:
кабель зломався на 3ій день, хоча візуально абсолютно цілий. взяв інший usb-dc кабель, з ним поки ще працюють.
- Недостатки:
- дуже ненадійний кабель
- Продавец Кошик Тех
Доброго дня. Нам шкода, що трапився такий випадок. З покупцем ситуацію вирішили заміною на нову пару устілок.
- Олександр П***
Продавець сам зв`язався і запропонував замінити на нову пару устілок, ці працюють добре. Дуже рекомендую магазин за якісну роботу з клієнтами!
- Константин Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Вцілому товар не поганий, але треба вдосконалити. Мокра ступня не повинна відчувати струм...
- Достоинства:
- Гріють досі не погано
- Недостатки:
- Якщо взуття промокне - "щипає" струмом
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Продавця однозначно рекомендую,все швидко вирішив.Дякую
Доброго дня,брала 2 пари,перша спочатку ледь гріла,а потім зовсім перестала,на день не вистачило.Другу тільки перевірила ніби поки гріє,не знаю на скільки вистачить.Павер видає до 3А,на устілках що брала раніше у іншого продавця все чудово.
- Достоинства:
- Доставка через Розетку
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец Кошик Тех
Доброго дня, нам дуже шкода, що сталася дана ситуація. Проблему вирішено, зробили заміну товару. Приносимо вибачення.
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 40
Користуюсь ними в умовах постійного холоду, гріють чудо, єдине що павер банк на 10000 сідає за 2-3 години роботи устілок
- Достоинства:
- Добре гріють
- Недостатки:
- Потребоють сильний павер банк
- Продавец Кошик Тех
Доброго дня. Дякую Вам за позитивний відгук.
- Руслан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
У нас теж пропрацювали 4 години..
- Достоинства:
- Класна річ, коли працює
- Недостатки:
- Ненадійні
- Продавец Кошик Тех
Доброго дня. Нам шкода, що у Вас склалася дана ситуація. Як показує практика, устілки надійні та щоб продовжити користуватися устілками потрібно використовувати надійні повербанки.
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Були питання, але продавець відповідально поставився, і вирішив питання, все чудово, продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Все працює
- Руслан Я***
Надійний павербанк, це який?
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Черный. Размер: 46
Товар прийшов вчасно, устілки просто супер спробував у взутті ноги прогріває дуже добре.
Рекомендую!!!!!!