Отзывы покупателей о Вологий корм Basttet`O SILVER Яловичина з рубцем і овочами в желе для собак(10+2)

• Отзывы про товар продавца Домашній улюбленець
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Домашній улюбленець. Количество в упаковке: 12. Вес 1 шт: 850 г

Обіцяли зробіти обмін, але коли це буде? Я повністю оплатила замовлення при отриманні у поштоматі. Кур'ер звинувачує виробника, виробник відправляє до менеджера, з менеджером зв'язок лише через повідомлення на сторінці магазину. Чому я маю за всіма бігати та перейматися за Вашу репутацію . Кур'єр взагалі запронував шукати потрібний мені корм деінде. Відношення до покупців , як до набридливої мухи

Достоинства:
    корм чудовий, собаки гарно їдять
    Недостатки:
    при повторному замовленні прислали корм для котів, більше 12 годин чекаю на відповідь менеджера!
  • Ирина П***

Собака їсть з задоволенням

• Соломійка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hfy. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 85 г

Замовляємо тільки тут на розетці і вирішили спробувати новий корм, малим зайшов, будемо тепер ще й його брати, дякую

• Ліза Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hfy. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 85 г

Гарний і недорогий корм. Мої собаки їдять його із задоволенням. Подобається склад і різноманітність смаків та лінійок