- Марія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Це просто супер очисник, працює на 10 зірок. Пшик пшик, по стояло і потекло, протираєш і бімба. Не смердюкає як інші шо аж дихалку забива.
- Достоинства:
- Ціна об'єм запах і ефективність
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Взяла за відгуками, собі і мамі. Отже, висновок із прикладами. Помити плиту після кількох днів використання - справляється. Відмити решітку для барбекю, яка чомусь лишилася непомитою з минулого літа - справляється. Відмити забризканий жиром чайник - справляється разом з металевим йоршиком, при чому шкребти дуже не довелося. Відмити решітку від витяжки, яку не мили може з місяць - тут ступор, верхній шар жиру змило, далі ніяк навіть після багаторазового заливання засобом, довелося шкребти йоршиком. Чому так - не можу сказати, мабуть, недостатня концентрація лугу. На усі забруднення діє дещо повільніше, ніж інший засіб, але зрештою діє
- Достоинства:
- Ціна, український виробник, працює
- Недостатки:
- Не завжди справляється
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Чудовий очисний засіб
- Достоинства:
- Продукт вітчизняного виробництва
- Недостатки:
- Не виявила
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Засіб просто чудо, рекомендую
- Достоинства:
- Все відмиває без зусиль, хороша ціна
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Гарний засіб, беру не перший раз.
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Користуюся постійно, жир прибирає гарно. Мию і каструлі і холодильник, і поверхню кухні.
- Надія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
користуюсь цим засобом рік; подобається.
- Достоинства:
- мені подобається цей спрей, добре і швидко поборює жирні плями.
- Недостатки:
- як на мене все добре, хочеться вірити, що справді засіб безпечний і екологічний
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Гарний засіб, мені сподобався, свою роботу виконує
Представник постачальникаІнно, дякуємо за вибір та за відгук. Раді, що Вам все сподобалося.
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Антижировий ефект не для пригорілого жиру, але для щоденного прибирання- саме те!
- Достоинства:
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за довіру. Користуйтеся із задоволенням
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Приїхали обидві пляшечки поламані,дуже погано запаковано нажаль.Прийшлось замінювати на інші пляшечки.
З забрудненням справляється добре!
Запах як у миючого для вікон ,звичайний.
По відгуках читала, що аромат ніжний,приємний,але ні.(- Достоинства:
- Добре справляється з забрудненням !
- Недостатки:
- Несподобався аромат,паламані роспилювачі.
Представник постачальникаАнно, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Нам шкода, що товар пошкодився при транспортуванні
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
чудово справляється з забрудненнями , навіть на стінках витяжки Дякую виробнику і Розетці за збережену тару - це має значення
- Достоинства:
- перша допомога і неїдкий запах
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо, що високо оцінили переваги нашого продукту. Користуйтеся із задоволенням
- Игорь О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
В каждой бут недолив
Все грязные и запечатаны в файлик . - Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Беру не перший раз,як завжди,супер.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- НеЄ
Представник постачальникаІгорю,дякуємо, що високо оцінили переваги нашого продукту. Користуйтеся із задоволенням
- Екатерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Взяла не читая отзывов. Была акция, два средства по сравнительно небольшой стоимости для меня. Не знаю, что у кого не отмывает, у меня было небольшое место на боку плиты з застаревшим жиром. Отмыло на "ура". Даже впервые отзыв на сайте решила оставить)) Берите - не пожалеете.
Я сначала попшикала и оно постояло так 5-10 минут. И все окей)
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за довіру. Користуйтеся із задоволенням
добрий засіб
- Достоинства:
- ціна і добре відмиває жир і тд. і тп.
- Недостатки:
- нема
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
шикарное средство. отмыло то, что и не надеялась отмыть. для "зажаренной" духовки конечно нужно что-то посильнее. но остальное - вязкий, засохший жировой налет - смывает за мгновения. использовала без перчаток - рукам не повредило. очень рекомендую.
- Достоинства:
- прекрасно отмывает. можно пользоваться без перчаток. нежный запах
- Недостатки:
- почему я не знала о нем раньше
- Откидач Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Ефекту не помітно ніякого, бруд не видаляє взагалі. Ніби просто мильний розчин.
- Иногда Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
На даний час це мій улюблений засіб.
- Недостатки:
- Гринько Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
- Достоинства:
- Очищает на ура!!!!!!
Чугунные решетки от поверхности, холодильник вообще блестит как новый!!!!! - Недостатки:
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Отмывали древний холодильник, со старым жиром.набрызгали, подождали немного,смыли -даже усилий не пришлось прикладывать.
С печкой тоже отлично справился. Довольно мылкий.смывать пару раз водой хотя бы надо.- Достоинства:
- Быстро всё отмывает
- Недостатки:
- Расход из-за того,что спрей, великоват
- СветланаПродавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
З брудом взагалі не справляється, взагалі, наче просто водою побрискала. Ефекта нуль.