Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Сумка женская кросс-боди через плечо для телефона и для документов из натуральной кожи маленькая Vintage Серый 37268

Оценка пользователей 4.82/5
  • Отзывы про товар продавца Carry Central
  • Кальчук Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Серый с голубым
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Відмінна якість матеіалів та фурнітури. Рівні шви. Щільна підкладка. Колір відповідає фото. Відсутні сторонні хімозні запахи.

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  Carry Central

Тетяна, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування

• Мария В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Очень симпатичная сумка!
    Компактная, качественная, много отделений и кармашков. Цвет отличается от фото на сайте, но как по мне в лучшую сторону) Более светлый, классический серый цвет.
    Покупкой очень довольна
    Добавила фото вживую, может кому-то это поможет определиться с выбором

• Лариса Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сьогодні забрала цю замовлену сумочку. Вона просто СУПЕР! Все розклала,як треба, гаманець тут не потрібно, гроші, карточки,пенсійне,вологі серветки, маленький рулончик паперу,антисептик в аерозолі ,ключі від квартири та ще і цукерки онучкам !,
    ВСЕ ВМІСТИЛОСЯ ...
    Р Е К О М Е Н Д У Ю!

Достоинства:
    Все мене задовольнило
    Недостатки:

Лариса, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с голубым

Дякую за оперативність, повністю відповідає співвідношенню ціни та якості. Приємно вражена.

Анна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Сумка гарна, якісна на вигляд, вміщує телефон, паспорт, ключі, серветки... Місця для необхідного вистачає.я задоволена.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, якість
    Недостатки:
    Не знайшла

• Оля К***

Доброго дня! Теж хочу таку замовити, але колір не дуже зрозумілий. Він більш темний, чи світліший? Якщо вам не складно, додайте фото, яка вона в реальності. Дякую!

• Тіхонова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка замечательная. Пахнет натуральной кожей. Замки работают хорошо. Поместился телефон, очки в футляре, деньги, ключи, косметика.

Надія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

купив дружині, вона вже півроку носить, жодних нарікань. Рекомендую! Ціна дуже адекватна! (купували за 790 грн) !

Достоинства:
    дуже компактна, зручна і вмістка
    Недостатки:
    не помітили
    • Соответствие указанным размерам

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с голубым
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже зручна. Навіть на невеликій розмір є багато відділень. Зручний ремінець. Хороші замочки.
    Що я туди можу помістити - гаманець, телефон, ключі (середня в'язка 5 шт), малесенька пачка вологих серветок, маленька пачка сухих серветок. І іноді дитячий підгузник (але сумочку то вже занадто багато).

Мені вона подобається і підходить по моїх потребах.

Достоинства:
    Компактна
    • Соответствие указанным размерам

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумочка дуже красива, компактна, але все необхідне вміщує. Пахне натуральною шкірою. Єдине, у мене через два дні відпала кнопка і не можливо її замінити. Підходящих в ремонтах не має.

Достоинства:
    Компактна та вмістка
    Недостатки:
    Відпала кнопка
  • Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с голубым
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Досить містка, класна якість шкіри, ремішок прошитий тканиною ізнутрі, тому не буде лущитись, змійки якісні, багато кармашків внутрі, запихнула в неї окрім телефону, в'язки ключів, пачки серветок ще 2 монстр траки дитини. Була дуже здивована, що така компактна і така містка

Достоинства:
    Офігенна якісна суика

Соответствует

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сумочка дуже сподобалась. Зручна, маленька, але все, що потрібно можливо розмістити. Неприємний запах є, але, я сподіваюсь, що він швидко
    вивітриться

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумочка прийшла швидко. Маленька, зручна, все необхідне поміщається. Шкіряна, прошита добре, всередині підкладка хороша. Замки і застібки цілі.

Хто любить маленькі сумочки рекомендую

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с голубым

Удобная, приносила почти год, до сих пор цела

Достоинства:
    прочно пошита

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с голубым

Шкіряна, маленька, зручна сумка. Брала і собі і на подарунок.
    Зручно, що є різні кольори.

Достоинства:
    Шкіряна

Анастасія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Лариса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NMShoping. Цвет: Серый

Сумка якісно пошита, акуратна, вміщує все необхідне. Планую замовити таку ж в інших кольорах.

Достоинства:
    Компактна і якісна за невеликі гроші
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Ребриста І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Маленька гарна сумочка. Дуже вмістка. Все якісно прошито. Для орієнтира, в мене смартфон 6.6", в чохлі вміщається впритик

Достоинства:
    Маленька

• Oksy K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с голубым
    • Общее впечатление

Дякую

Достоинства:
    В цілому задоволена.Сумочка на дотик приємна , гладка, м'яка. Справжня шкіра. Замочки легко ходять. Помістила в'язку ключів, телефон, паспорт і ще дещо з косметики. Кишень достатньо . Легко діставати з них все , що потрібно.

Oksy, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Виглядає точно як на фото, компактна, гарненька, вміщає все необхідне.

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Вікторія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Катерина Г***

Крута маленька сумочка. Рекомендую

Достоинства:
    Якість, ціна, вигляд
    Недостатки:
    Для мене недоліки відсутні

Катерина, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Татьяна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже гарненька на вид сумочка, шкірою пахне. Маленька, але дуже компактна (телефон, ключі, вологі серветки і навіть маленький гамаець вліз). Дякую за якісний товар.

Достоинства:
    гарна якість

Соответствует

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с голубым
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Шукала собі маленьку торбинку))..Ця мені дуже сподобалася, шкіряна й за приємну ціну..бо за таку ж ціну покупати кожзам не хотіла..А ще сподобалась вічливість хлопця на видачі замовлень !

Достоинства:
    Відправили без зайвих питань..сумка була дуже гарно запакована..все робоче..колір відповідає малюнку ..Маленька,акуратна, приємна .Дякую!

Соответствует

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с голубым

Мила дуже, гарно прошита, маленька але доволі містка

Юлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Надежда Х***

Колір відповідає фото

• Надежда Х***

Все добре, дякую

• Галина Ш***

Можно реальный цвет сумки, которую вы купили? Цвет везде разный.

• Віталій Л***

Купив. Жінка задоволена.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумочка дуже класна,мякенька шкіра,якісна підкладка,маленька але туди помістити можна все необхідне.

Достоинства:
    Якісний пошив,маленька але вмістка.
  • Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Клатч вполне себе достойная женская сумка. Пошив и фурнитура соответствуют цена качество. Смотрится очень хорошо, материал исполнения соответствует описанию: кожа. Много отделений . Слабоват магнит на застежке, немного тесновата для смартфонов выше 6.6" нужно учитывать. Есть небольшие погрешности по пошиву но не критично. Рекомендую к покупке. Отдельно скажу, продавец товара на 5+ быстрая обработка заказа , доставка, связь , можно решить все проблемы касающиеся товара.

Достоинства:
    Пошив , фурнитура , материал

• Віталій Л***

Зручна

• Борис М***

Доужина довольна

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Зручна сумочка. Колір супер

Людмила, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ганна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с голубым
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сумочка класна. Не дивлячись на маленький розмір, дуже вмістка і зручна. Рекомендую.

Ганна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороша, якісна сумочка
    Оперативна доставка

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не помітила
    • Соответствие указанным размерам

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый с голубым
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хочеться замовити ще одну іншого кольору.

Достоинства:
    Все прекрасно! Натуральна шкіра, хороші замочки, вмістка. Ношу день в день вже майже рік. Все подобається.
    Недостатки:

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Серый

Гарна сумочка.Гарної якості.Товар доставили швидко.Покупкою задоволена Рекомендую.

Достоинства:
    Шкіра
  • Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже зручна якісна сумка, темна фурнітура. Містка, багато відділень. Виглядає чудово

Достоинства:
    Місткість, якість

• Юлия Л***

Гарна сумка. Користуюся.