- Борис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Не рекомендую, т.к. от этого усилителя идут сильнейшие помехи. Брал 2шт таких на разные объекты. Один простоял 3мес, второй около года. Оба заставили снять. Без анализатора спектра вообще никому не рекомендую ставить, это вопрос времени когда к вам приедет укрчастотнадзор. А по началу да будете счастливы, сигнал усилит.
- Достоинства:
- Усиливает все диапазоны частот
- Недостатки:
- Создает помехи на базовые станции. Не сертифицирован.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Товар добре запакований, продавець відразу вийшов на зв'язок і відразу відправив, та надав рекомендації до встановлення!
- Достоинства:
- Зі своїми функціями справляється на відмінно!
- Продавец SMARTSTATE
Дякуємо за відгук! Найголовніше для нас — що підсилювач відмінно виконує свої завдання. Раді, що змогли швидко допомогти з підбором та налаштуванням. Завжди на зв'язку, стабільного вам сигналу!
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Підсилювач мобільного зв'язку LINTRATEK відповідає повністю своїм технічним характеристикам.Після встановлення якість зв'язку значно поліпшилась.
- Достоинства:
- Незначна вартість.
- Продавец SMARTSTATE
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді знати, що підсилювач повністю виправдав ваші очікування та допоміг покращити якість зв'язку. Користуйтеся із задоволенням, нехай сигнал завжди буде стабільним!
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Встановили-запрацювало з першого разу (Київська область, поблизу Бородянки, дачний будинок): все робили по інструкції, індикація GSM повна, індикація 4G - стабільно 2 червоних і періодично з'являються і пропадають 2 жовтих рисочки, іноді навіть проскакує повна, 3G- 2 червоних. Голосовий зв'язок київстара і лайфа тепер без проблем, інтернет від київстара 4G тягне аж бігом (раніше в будинку київстар дзвінки тільки в одній точці, лайф взагалі ніяк не дзвонив, інтернета в будинку ніде не було), про водафон не скажу, бо не маю. Роботу від павербанка не змогли перевірити, бо USB кабель, який ми докупили (12V, 2A) не підійшов до гнізда живлення, там внутрішній штирьок трохи ширший за 5,5х2,1 тому треба пробувати інші стандарти круглого роз'єму
- Достоинства:
- Швидко зв'язались, відправили, проконсультували
- Недостатки:
- У антени-грибочка ізоляція коаксіала була тріснута біля ніжки, мабуть при пакуванні виробник сильно "перегнув", але екран лишився цілий, тож врятували ізолентою (до продавця питань немає)
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все працює на відмінно.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все чудово
- СЕРГІЙ Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
З дня замовлення 5 днів, чекав замовлення. Продавець передзвонив на наступний день після сформування заявки, та надав консультацію по даному виробу. Все працює добре в лісовій зоні, 2g та 4g сигнал працює, а 3g не тягне.
- Достоинства:
- Комплектація як в описі про виріб, ціна якість.
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Купували в будинок за містом.
Одразу покращився і зв'язок і інтернет.
Легкий монтаж, зручні штекери, підключить навіть дівчина.
Все працює без нарікань. Дякую- Достоинства:
- Інструкція на українській мові
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Товар ок. Всё работает. У меня вопрос к продавцу. Почему Вы не предупреждаете о возможной административной ответственности? Если Вы продаете товар подлежащий сертификации, то могли бы и обеспечить товар сертификатом. Это Обязанность ответственного продавца. На днях представитель оператора угрожал мне изъятием и штрафом. Продавец, есть что ответить???
- Достоинства:
- Всё работает
- Недостатки:
- Закон
- Віталій
Гугл відкрийте й почитайте, ця штука заборонена.
Заборона: Самостійне встановлення репітерів заборонено і може призвести до штрафів та відключення від мережі.
Репітери можуть створювати перешкоди для базових станцій стільникових операторів, що погіршує або повністю блокує зв'язок для інших абонентів на відстані кількох кілометрів.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Дуже задоволена покупкою. Купувала за рекомендацією сусідів, так як в нашій місцевості відсутнє покриття всіх мобільних операторів. Велика площа будинку, велика прибудинкова територія- тепер покриття всюди, і зв'язок і мобільний інтернет! Щиро дякую магазину за таку чудову річ
- Достоинства:
- Покриття на відмінно! Обслуговування на вищому рівні! Швидка безкоштовна доставка!
- Недостатки:
- Не виявила!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все згідно опису, сподобалась якість матеріалів самого підсилювача, працює без нарікань!
- Достоинства:
- для домашнього використання взагалі чудова річ.
- Недостатки:
- пластик зовнішньої антени не дуже виглядає надійно, хоча якщо повісити на трубу і забути, то норм.
- Інеса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Супер!!
Я задоволений! Нарешті в мене є звʼязок!
Як всі пишуть - уважно читайте інструкцію… не достатньо уважно прочитали…. Але!! Постачальник одразу у дзвінку по вайберу вказав на нашу помилку - і все запрацювало!!
Все працює! 3 оператори - всі рисочки і 4G- Достоинства:
- Гарна підтримка від продавця
- Недостатки:
- Треба дуже уважно читати інструкцію!!!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Работает, усиливает слабый сигнал
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Добре працює
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Працює добре, підсилює сигнал з 2G до 4G, , випробовували на Водафон та Київстар, дякую за добру консультацію з налаштування.
- Достоинства:
- Швидкий монтаж без навичок..простий в налаштуванні
- Недостатки:
- Згорів блок живлення 12 в / 2 ампери, що був в комплекті , купляли новий..
- Іван О***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Дякую! Відмінно
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Замовляв ще до нового року. Зараз коли салати всі доїдені, руки дійшли до відгуку.
В мене квартира утеплена і виходить так, що на зовні мобільний зв'язок є, а в середині квартири дуже поганий, настільки, що розмовляти по телефону можна лише на балконі.
Погортав інтернет побачив що є такий прилад. Довго порівнював один з іншим, вирішив проконсультуватись. Зробив замовлення, розповів свою історію.
Менеджер, не пам'ятаю правда як його звати, сказав мені що не факт що в квартирі все запрацює, що треба лише тестувати. За це окреме дякую, що не намагаються "напарити" що завгодно аби тільки купили. Розповів все як правильно встановити, та сказав, якщо що, то без проблем зможу повернути товар, тому що поки не протестуєшь не зрозуміло чи допоможе цей прилад чи ні.
На свій страх і ризик замовив. Перед новим роком встановив. Хоча в мене вже сумніви закрадувались що може не запрацювати, бо з першого разу тік і не вийшло правильно встановити. Я відкрив інструкцію електрону на телефоні, прочитав, трішки поправив антену і все запрацювало.
Як висновок в квартирі з'явився мобільний зв'язок і 4G інтернет.
Всім задоволений рекомендую. Також одразу рекомендую читати інструкцію та дослухатись порад менеджера коли купуєте.
Буду такий ще на дачу на весну купувати.- Достоинства:
- Працює як заявлено
- Недостатки:
- не виявлвив
- Микола Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Не знаю як у кого, але у мене в квартирі він не працював. Прийомну антену поставив на балконі де був найкращий звязок. Передатчик поставив у середині квартири(де був поганий звязок). Так от у місці де передатчик - якість сигналу не покращувалась, хоча мала, так як на місці прийомника був хороший сиигнал. Тобто не зрозуміло що воно посилює. Шо є шо нема. Виглядає для мене як тупо не працююща річ. Гроші на вітер
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Не працює в квартирі(хоча сигнал у місці прийомника був хороший)
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Товар не стоит своих денег, полностью китайский отстой хотя сигнал усиливает. Я снял его с гарантии в течение двух часов так как все как всегда пришлось доделать, слава богу руки не из того места. А так в принципе прибор рабочий. Мы уже 3 месяца без света, связь пробивается только в некоторых местах, у меня например надо лезть на чердак, слава богу дом трёхэтажный. Ну после доделки этого китайца теперь и с квартиры на первом можно позвонить. И ещё. Недостаток это короткий кабель. 10 метров это мало. В принципе покупкой доволен но по хорошему его цена 2000грн
- Достоинства:
- Вроде работает
- Недостатки:
- От повербанка не работает, крепление штекера к кабелю
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Купувався на час відключення світла. Встановлював в квартирі на 7 поверсі в Києві.
Працює постійно хоч є світло хоч немає. Але коли раніше вимикали світло то взагалі і зв'язок і інтернет пропадав. Тепер при відключених є і зв'язок і інтернет. Всім задоволений.
Дуже рекомендую всім читати інструкцію. Я не прочитав та виносив мозок продавцю. Вони допомогли налаштувати. Потім просто прочитав інструкцію і там все було описано... Тому читайте, не лініться.
А так, всім задоволений. дякую.- Достоинства:
- Все як заявлено в описі
- Недостатки:
- не виявлено
- Мирон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
пристроєм цілком задоволений
- Достоинства:
- протстота установки, тягне одночасно лайф, водафон і київстар, інші не перевіряв
- Недостатки:
- користують більше 1 місяця, то недоліків поки не виявив
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Покищо нічого поганого не можу сказати, встановив в межах міста, сигнал хоч слабий але на вході був.....тепер і в хаті є і досить підсилений.... Тому раджу придбати...але умова - на вході має бути слабий сигнал
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
При повній відсутності зв'язку на лінії фронту з'явилася можливість подзвонити і більше того- хай і повільно, але працює мобільний інтернет. Покупкою задоволений.
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Обладнання було встановлено по всим рекомендаціям продавця, але зі своїми задачами прилад не справляється, жодного підсилення сигналу не відбувається.
Можна сказати прилад непотріб.- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі комплектуючі низької якості
- Продавец SMARTSTATE
Добрий день.
1. Рекомендації продавця стосовно обрізання конектора не було це ви зробили самостійно аргументуючи це ти м що не хотіли свердлити отвір в рамі. А потім Ви підключили просто мідну жилу в репітер, без землі.... Тому так, дуже дивно чому репітер не запрацював) Для перевірки справності комплекту не обов'язково порушувати цілісність конекторів, адже ви заздалегідь створили прецедент Який призвів до того що обладнання не працює.
2. Дуже дивно що прилад який купили більше 300 клієнтів є непотребом, саме у Вас, після того, яки ви його пошкодили.
3. Комплектуючі низької якості. Очікуємо від Вас експертне заключення будь-якого відділу контролю якості для того, щоб ці слова мали хоч якусь вагу, На разі це просто Ваша суб'єктивна думка через те що у Вас щось не запрацювало через Ваше власне втручання в цілісність обладнання.
Технічна підтримка провела діагностику Вашого обладнання після того, як ви повернули товар. Вам в особісті повідомлення у Viber були надіслані відео та фото фіксування працездатности комплекту.
Комплект поверненню не підлягає як Ви того бажали, бо мало того, що до нас він прийшов не цілісним, без упаковки, так і ще подряпаний і власноруч пофарбований.
Ми розуміємо Ваше невдоволення, але до обладнання треба ставитись з розумом не порушувати його цілісність, та не пошкоджувати, а потім не писали відгуки.. - Продавец SMARTSTATE
ЗАКЛИКАЄМО!!! Шановні клієнти ставтесь до відгуків ВІДПОВІДАЛЬНО!!! Бо відгуки це те що допомагає іншим потенційним клієнтам визначитись чи потрібно товар купувати чи ні.
НЕАРГУМЕНТОВАНІ відгуки або ті які написані "на зло" несуть викривлене ставлення до товару і до продавця.
Дякуємо. Успішних покупок.
- Oleg K***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
порада: попередньо замірте сигнал в своїй місцевості, виходячи з цього вибврайте прилад
- Достоинства:
- все працює
- Недостатки:
- не розбірні штекери, треба паяти
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
По результатам оперативной отработки продавцом моего затруднения с использованием купленного оборудования была установлена работоспособность оборудования, а также отсутствие мобильного интернета по причинам не зависящим от купленного оборудования, в связи с этим согласован и успешно осуществлен возврат оборудования и уплаченных за него денег. Благодарю продавца за оперативность в решении моего вопроса и глубокую компетенцию
- Достоинства:
- Оперативно и профессионально
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Валерія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Спочатку просто замовляла антену, бо думала що цього достатньо. Перетелефонував менеджер, не пам'ятаю як звати, проконсультували і сказали що одна антена це тільки антена, що потрібен ось такий комплект. Ну замовила.... Отримали, батько встановив, потелефоував в технічну підтримку для консультації, проконсультували, наче все правильно встановили.
У підсумку:
Виключили світло на районі. інтернет на телефоні просів миттєво. Увімкнули через павербанк цей комплект, і я не повірила з початку, але зв'язок став такий, як наче і світло не виключали. На телефоні працює 4G на всіх поділках і нічого не зависає, голосовій звя'зок теж працює.
Задоволені комплектом. Дякуємо за те що порадили що потрібно придбати, та допомогли з налаштуванням. Рекомендую.- Достоинства:
- Працює, Посилює мобільний інтернет. та голосовий звязок
- Недостатки:
- поки не знайшла
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Ох дякую за комплект!! Дуже виручили, бо в нашій локації не те що інтернету, зв'язку взагалі не було. Окремо дякую спеціалісту що консультував, що і як встановлювати: що треба подалі антени розводити і провід повністю розкручувати:)
- Достоинства:
- Відмінне обладнання і гарна консультативна допомога. Швидка доставка
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Продали не работающий репитер
Светодиоды горят но мобильная связь отсутствует
Продали не работающий прибор- Михаил С***
Уточнение к предыдущему комментарию: По результатам оперативной отработки продавцом моего комментария была установлена работоспособность оборудования, а также отсутствие мобильного интернета по причинам не зависящим от купленного оборудования, в связи с этим согласован и успешно осуществлен возврат оборудования и уплаченных за него денег. Благодарю продавца за оперативность в решении моего вопроса и глубокую компетенцию
- Виталий И***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Работает норм
- Александр У***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Посилювач працює, відчули суттєве покращення кості мобільного зв'язку та інтернету.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Мой третий заказ, на подарок.
Все работает отлично, связь - интернет. До установки усилителя, мобильная связь отсутствовала совсем.
Рекомендую. За эти деньги - отличный выбор! - ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Повторно заказал другу.
Рекомендую! - Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Працює нормально , тільки слабенька внутрішня антена. Після першого запуску сигнал був відсутнім, після розборки внутрішньої антени побачив відпаяний екран проводу від корпусу, прийшлося припаяти самому)
- Недостатки:
- Тріснута пайка внутрнішньої антени.
- Продавец SMARTSTATE
Добрий день.
На жаль, ми як і всі хто продає будь-яке обладнання, не виключаємо що може бути брак, це техніка і на техніці таке звісно ж може бути. Очікуйте дзвінок від технічної підтримки. За потреби ми звісно ж зробимо обмін антени. Дякуємо що написали
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SMARTSTATE
Все отлично,быстро прислали,обьяснили технические особенности,как и где подключать,я доволен
- Достоинства:
- Работает нормально
- Недостатки:
- Пока нет
- Продавец SMARTSTATE
Добрий день, Олександр!
Дякуємо за відгук!
- Євгеній Т***Продавец: SMARTSTATE
Товар надійшов у повній комплектації, але не швидко, хоча зі сторони продавця відправлення проведено вчасно (затримка на стороніт доставки, яка відпродавця не залежить). Пристрій працює належним чином, сигнал посилює, але на мобільний інтернет не впливає, про що також було зазначено продавцем! Вирішив все ж таки спробувати, можливо якість сигналу вплинула б на якість мобільного інтернету (що і було ціллю придбання), але ні, на мобільний інтернет якість сигналу, на жаль, не впливає.
Продавця рекомендую, на комунікацію виходе, надає якісну консультацію, пропонує альтернативні варіанти у залежності від потреб замовника.
Товар повернув (так як не виправдав моїх сподівань, які замовником не були зазначені, тобто за власним сподіванням)
Кошти повернули дуже швидко, на наступний день після відправи продавцю!
Ще раз подяка продавцю за активну комунікацію та операитве повернення коштів!- Достоинства:
- Прилад працює за визначеними продавцем параметри, свої функції виконує згідно заявлених продавцем
- Недостатки:
- Доставка тривала 10 днів, хоча продавець відправив товар до служби доставки на наступний день після замовлення