- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет фюзеляжа: Серый
Непоганий екземпляр
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет фюзеляжа: Серый
Товаром очень доволен, продавец хороший, когда у других магазинов цена на него на 10к больше, а разницы по товару нет. Рекомендую
- Достоинства:
- Цена, обслуживание
- Продавец Geekon
Вітаємо, Андрію! Ми щиро вдячні за ваш час, витрачений на оцінку нашого сервісу. Бажаємо удачі та гарного настрою. Ми завжди раді вас бачити!
- Тарас Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
У комплекті вказано акумулятор x3 та футляр
Ні того ні іншого у комплекті не було- Недостатки:
- Не відповідає опису комплект товару
- ІлляПродавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
В описі товари вказано , але в поставці відсутні, і в цей комплект мабуть ніколи не входили:
- Жорсткий футляр - ВІДСУТНІЙ
- Акумулятор х3 В НАЯВНОСТІ 1 ШТ
- Запасні пропелери (пара) х3 В НАЯВНОСТІ х2
При цьому в коментарях претензія до комплекту вже була, тож була надія що Розетка приведе опис до факту.- Недостатки:
- Формування комплекту поставки у продавця (Розетка)
- Петро Ц***Продавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
Розчарований в тому що така велика компанія просто дурить своїх покупців.
- Достоинства:
- Вчасне вівідправлення
- Недостатки:
- В характеристиці вказано комплектація 3 батареї і жорсткий футляр. В наявності їх не було...
- Юрій К***Продавец: Rozetka. Цвет фюзеляжа: Серый
в комплекті поставки описаний варіант fly more combo, по факту приїхав тільки дрон
- Недостатки:
- не відповідає опису