Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

• Олександр Л***

Супер.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PANSTOR

У вас й досі в описі є 4 насадки. Нічого ви не прибрали! Я так розумію, дуже зручно продавати насадки окремо. У вас найвища ціна, але я бачу мало вам. Мені дуже шкода, що я замовила у вас цей злощасний фен. До речи у продавця Розетка повний комплект, та вартість на 300 грн дешевше. Ваша пропозиція повернути вам товар без грошей мене не влаштовує, бо немає до вашої контори довіри. Взагалі, залишуся без товара та грошей. Але придбала досвід.

Достоинства:
    Ще не користалися
    Недостатки:
    Дуже непорядний продавець!
    • Продавец  PANSTOR

Ірино, я Вам ще раз повторюю, що дана модель комплектується виробником то з насадками, то без. Ми на це вплинути не можемо. Тому ні на фото, ні в описі нашого товару насадок немає, ми їх прибрали аби уникнути можливих непорозумінь (як от зараз з Вами). Також, про це Вам було повідомлено в розділі запитань про товар. Якщо Ви знайшли товар дешевше, то можете купити його там, ми Вам нічого не навʼязуємо, Ви самі зробили замовлення у нас. Згідно чинного законодавства України, кошти за товар повертаються після повернення та огляду товару, разом з товаром повинна бути заява на повернення коштів (Вам вже було це повідомлено у переписці). Але з урахуванням того, що при розмові по телефону Ви спілкуєтесь божевільним тоном російською мовою з лайливими словами, то Вам мабуть більше хочеться просто поскандалити.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PANSTOR

Як вам не соромно?! В описі фен йде з насадками!!! А прислали без! Поводирем себе як злодіїї з базару. Зараз понесу обратно!

Достоинства:
    Поки немає
    Недостатки:
    Відсутність насадок, хотяж повинні бути в комплекті.
    • Продавец  PANSTOR

Ірино, Ви 12-го січня пізно ввечері писали запитання про цей товар, а зранку 13-го січня Вам було надано відповідь щодо наявності насадок в комплеті. В описі та на фото до даного фену насадок немає, ми їх прибрали ще близько 2-х років тому оскільки поставки даного товару можуть бути з різною комплектацією і ми не можемо гарантувати Вам нявність насадок (про що було повідомлено у відповіді на запитання 13-го січня).

• Руслан

Повна комплектація

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Reight

Жирный минус магазину Бруш Лис
    Даже насадки комплектные украли , я молчу уже о том что кейс комплектный у них в подарок идёт.

Достоинства:
    Всё отлично
    • Brushless

Добрый день. Подскажите пожалуйста, а с чего Вы взяли что насадки идут в комплекте? В кейсе есть место под насадки, но Вы можете посмотреть на сайте любого официального дилера компании Макита, что в комплектацию к этому фену идет только кейс, а насадки докупаются по необходимости.

• Рома
    Отзыв от покупателя. Продавец: MTOOLS

Жарит хорошо ))

Достоинства:
    Тихий, удобный, крепкий, с виду красивый, кейс
    Недостатки:
    без насадок