- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 52. Цвет: Бежевый
Перед замовленням пані менеджер уточнила розмір ще раз, аби все точно сіло вірно, вишиванка прийшла дуже швидко. Виглядає дуже красиво, на тілі відчувається приємно і по розміру підійшла ідеально
- Достоинства:
- Гарна якість і сервіс, приємна ціна
- Продавец Franka
Олена,дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що вишиванка ідеально підійшла за розміром, а процес замовлення був комфортним і швидким. Нам приємно знати, що Ви оцінили увагу нашого менеджера та якість виробу. Носіть вишиванку із задоволенням і дякуємо за довіру!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Вишиванка дуже сподобалась! Дуже дякую, що робите замовлення під покупця-це дуже круто, бо річ сіла ідеально! Дуже вдячна вам за це!
- Достоинства:
- Якість. Те що вишиванку роблять під твої параметри
- Продавец Franka
Анна, дякуємо за Ваш відгук!
Нам дуже приємно, що вишиванка Вам сподобалася та ідеально підійшла. Ми раді, що можливість пошиття за індивідуальними параметрами допомогла створити саме той результат, на який Ви очікували. Дякуємо за довіру та теплі слова про якість наших виробів!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Бежевый
Отримала вчасно. Якість характеристики і фото відповідає дійсності. Дякую.
- Достоинства:
- Краще підходить для прохолодних літніх днів ( для жарких літніх днів краще обрати льон або шифон)
- Продавец Franka
Світлана, Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що вишиванка була доставлена вчасно та повністю виправдала Ваші очікування щодо якості й зовнішнього вигляду. Дякуємо також за корисне зауваження щодо тканини - впевнені, воно стане в нагоді іншим покупцям. Носіть із задоволенням!
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 50. Цвет: Бежевый
Вишиванка дуже класна! Сподобалось, що порадили з розміром. Так як я хотіла, була б дуже велика і прийшлось би повертати і втрачати час і нерви. А так все ок, відповідає опису на всі 100%. Стильна, гарна, я довольна. Отримала кучу компліментів в День вишиванки від колег і знайомих.
- Достоинства:
- Стильна , якісно пошита, акуратна класна вишивка.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Franka
Вікторія, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що змогли допомогти з вибором правильного розміру і що вишиванка ідеально Вам підійшла. Нам надзвичайно приємно знати, що вона повністю відповідала Вашим очікуванням, а також принесла стільки позитивних емоцій і компліментів у День вишиванки. Носіть із задоволенням, а ми й надалі будемо старатися радувати Вас якісними та стильними виробами. Дякуємо за довіру!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Бежевый
Дуже задоволена своїм вибором. Дуже задоволена вишиванкою. Вишукана і витончена. Високої якості і тканина (м'яка та не мнеться) і сама вишивка, ніжний візерунок. Якісна робота. При всій своїй прискіпливості - не знайшла жодних недоліків.
Буду рекомендувати друзям.Соответствие размерной сетке
- Продавец Franka
Ольга, щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що вишиванка виправдала Ваші очікування і Ви оцінили якість тканини, вишивки та пошиття. Особливо цінно для нас, що навіть при Вашій прискіпливості не знайшлося недоліків. Дякуємо за довіру та рекомендації друзям- це найкраща оцінка нашої роботи. Нехай вишиванка приносить Вам радість і багато приємних моментів!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 46. Цвет: Бежевый
Вишиванка супер
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец Franka
Тетяно, дуже дякуємо вам! Нам надзвичайно приємно, що вишиванка вам сподобалась. Носіть із задоволенням і завжди раді вашим новим замовленням!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Бежевый
Дуже сподобалася вишиванка: мʼяка тканина, красива вишивка. Замовлення виконане дуже швидко. Щиро дякую.
- Достоинства:
- Висока якість
- Продавец Franka
Марина, щиро дякуємо вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно, що вишиванка вам сподобалась і ви оцінили якість тканини та вишивку. Раді, що змогли швидко виконати замовлення. Носіть із задоволенням і будемо раді бачити вас знову!
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Дуже гарна, вишукана. Підібрали розмір, заказ виконан вчасно. Дуже дякую!
- Продавец Franka
Ірина, дякуємо вам за такі теплі слова! Нам дуже приємно, що вам сподобалась покупка та сервіс. Раді, що змогли підібрати ідеальний розмір і виконати замовлення вчасно. Будемо раді бачити вас знову!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 50. Цвет: Бежевый
Отримали вишиванки, замовляли парні:жіночу і чоловічу. Ми в захваті від виконаної роботи! Бездоганний пошив, вишивка, приємна тканина. Дуже уважний менеджер Ольга, вишиванки пошили за індивідуальними розмірами-все чудово підійшло!
- Достоинства:
- Дуже якісне виконання, дуже приємна тканина, вишивка бездоганн!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Продавець уважний, уточнювала деталі та навіть запропонувала розмір, який більше підійде. Робила повну передоплату. Отримали швидко та без проблем.
- Достоинства:
- Дуже якісна та презентабельна вишиванка. Шви акуратні, візерунок вишитий акуратно. Немає зайвих ниток, що стирчать. З поясом виглядає цікаво.
- Продавец Franka
Тетяно, щиро дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук! Нам дуже приємно, що змогли допомогти з вибором розміру і що вишиванка вам ідеально підійшла. Раді, що ви оцінили якість, акуратність швів та вишивки. Носіть із задоволенням, нехай річ тішить вас ще довго. Будемо раді бачити вас знову!
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый
Сподобалась якість вишиванки, зроблено з любов'ю і дуже приємне спілкування. Дякую, будемо ще замовляти.
- Продавец Franka
Оксано, Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалася якість вишиванки та спілкування. Працюємо з любов’ю для вас і будемо раді новим замовленням. До зустрічі!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 44. Цвет: Бежевый
Вишиванка супер
- Продавец Franka
Катерина, щиро дякуємо за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що ви обрали наш бренд і задоволені покупкою вишиванки!
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Бежевый
Вишиванка сподобалась! Давно шукала таке елегантне спокійне поєднання кольорів. Вдячна за оперативність виконання під мої параметри! Рекомендую!
- Достоинства:
- Якісно пошита, елегантна кольорова гамма
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Franka
Світлано, щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно, що вам сподобалась вишиванка та швидкість виконання замовлення. Завжди раді допомогти вам з новими покупками.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 46. Цвет: Бежевый
Дуже гарна!
Дякую дівчатам за турботливість!
Чітко по замірах! Відповідальні!! Сім раз перепитали - тільки потім оформили!!- Достоинства:
- Відповідальне відношення до клієнта
- Продавец Franka
Валентина, дякуємо вам за довіру і теплі слова! Дуже приємно отримувати такі відгуки. Завжди будемо раді бачити вас знову.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 50. Цвет: Бежевый
Дуже красива і вишукана вишиванка.Приємна натуральна тканина,все зроблено якісно.Замовляла на подарунок,обов’язково замовлю і для себе таку.Продавець весь час на зв’язку.
- Достоинства:
- Все сподобалось,зроблено якісно.
- Продавец Franka
Людмило, Ваші слова про красу та якість вишиванки — це найвища нагорода для нас і наших майстрів.
Дякуємо за замовлення, довіру та рекомендації. Хай вишиванка служить довго та приносить лише приємні емоції власнику!
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Дуже красива і якісна вишианка! Деталі пророблені до дрібниць: гудзики та петелькі на рукавах, поясок, шовчики - все ідеальне!
Окремо дякую за сервіс: надзвичайно приємне, персоналізоване спілкування: написали, уточнили мої розміри, пошили раніше, ніж обіцяли!
Гордість за те, що у нас є такі власні бренди!- Достоинства:
- Якість і вишиванки, і сервісу
- Продавец Franka
Євгенія, Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобалась тканина, вишивка та загальний вигляд виробу. Ваші слова — найкраща нагорода для нашої команди!
- Очинская М***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 52. Цвет: Бежевый
Дуже гарна і ніжна вишиванка, виглядає чарівно. Повністтю відповідає розмірам, сіла ідеально! Дякую за таку чудову роботу!
- Достоинства:
- комір можна стягнути, приємна на дотик, гарна вишивка
- Недостатки:
- --
- Продавец Franka
Маріє, Дякуємо Вам за такі теплі слова! Нам дуже приємно, що вишиванка сподобалась і підійшла ідеально. Ми щасливі, що змогли зробити для Вас саме ту річ, яку хотілося. Раді будемо бачити Вас знову.
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Дуже гарна вишиванка, розмір, полотно все підійшло
- Продавец Franka
Катерино, дякуємо Вам, що обрали нас. Ми завжди горді, коли наші клієнти задоволені вишитим одягом, який ми створюємо.
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Бежевый
Це любов. Неймовірна вишиванка. Ніжна, кайфова. Приємна на дотик. Розмір ідеально підійшов. Сидить добре.
- Достоинства:
- Якість, колір, обслуговування, швидка доставка.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Franka
Віко, щиро дякуємо, що обрали саме нашого виробника — це велика честь для нас! Ваші теплі слова про якість і красу вишиванки надихають команду працювати ще з більшим натхненням і турботою.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Вишиванка чудова. Дуже гарна і якісно зроблена. Велике дякую дівчатам за неймовірне обслуговування.
- Продавец Franka
Катерино, Ваш відгук є найкращою нагородою для нас. Дякуємо за ваші приємні слова про якість та красу жіночої вишиванки. Ми завжди горді, коли наші клієнти задоволені вишитим одягом, який ми створюємо.
- Дар'я Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 46. Цвет: Бежевый
Дякую!
- Продавец Franka
Дарʼя, дякуємо і вам, що обрали нас. Ми завжди горді, коли наші клієнти задоволені вишитим одягом, який ми створюємо.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 44. Цвет: Бежевый
Все дуже сподобалося, вишиванка дуже красива! Брала на подарунок, сестра залишилася у захваті від неї!
- Достоинства:
- Відшивають згідно ваших параметрів
- Продавец Franka
Оксано, нам безмежно приємно, що ви обрали нашого виробника. Дякуємо за рекомендації. Такі теплі приємні відгуки мотивують нас працювати ще завзятіше!
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 44. Цвет: Бежевый
Класнюча вишиванка! Оригінальна, якісна, гарна, приємна до тіла! Гарне обслуговування. Залишилась задоволена
- Продавец Franka
Софіє, нам безмежно радісно, що вишиванка Вам сподобалась. Адже щасливі емоції клієнта є найкращою нагородою для нашої команди!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 50. Цвет: Бежевый
Дуже гарна вишиваночка! Якість тканини, вишивка - все якісне. У мене був індивідуальний пошив - все швидко виконали і доставили. Особлива вдячність менеджеру Юлії - дуже вічлива і професійна людина. Я дуже задоволена і з впевненістю можу радити цей магазин!
- Продавец Franka
Тетяно, Ваш відгук - це найкраща нагорода для нашої команди. Нам завжди радісно, що ви цінуєте не тільки красу і якість наших вишиванок, а ще й відзначаєте клієнт-сервіс. Повертайтесь і ми залюбки ще виконаємо замовлення для Вас!
- Твердохліб А***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 46. Цвет: Бежевый
Дуже гарна вишиванка, ідеально підійшла за розміром.
Швидко відправили, гарно проконсультували.- Продавец Franka
Анастасія, Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що ви обрали наш бренд і задоволені покупкою рідної української вишиванки.
- Артеменко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 46. Цвет: Бежевый
Вишиваночка дуже гарна. Вона нарядна, святкова і разом з тим чудово підходить як офісна. Акуратні шви, красива вишивка. Розміри підійшли ідеально. Купувала для доньки. І їй сподобалась, і всій нашій родині також. Надіслали дуже швидко, як раз на день народження прийшла. Щиро дякую за підбір розміру і за чудову вишиванку!!!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 46. Цвет: Бежевый
Дуже гарна вишиванка! Пошили по розмірах.
- Продавец Franka
Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що ви обрали наш бренд SERPANOK FOLK і задоволені покупкою рідної української вишиванки.
- ЗорянаОтзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Дуже красива сорочка! Дякую за швидку відправку та допомогу з розміром!)
- Продавец Franka
Зоряна, щиро дякуємо за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що ви обрали наш бренд і задоволені покупкою рідної української вишиванки.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 44. Цвет: Бежевый
Придбала таку вишиванку. Скористалась порадами консультанта магазину - зробили по замірам. Дуже задоволена роботою . Вишиванка ніжна, незвичайна. Дякую.
- Достоинства:
- Вислухали побажання та виконали як я хотіла
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Franka
Світлана, нам безмежно радісно, що бежева класична вишиванка Вам сподобалась. Адже щасливі емоції клієнта є найкращою нагородою для нашої команди! Дякуємо, що Ви звернули увагу на наш вишитий одяг та за Вашу довіру.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
дуже гарно та якісно!
- Продавец Franka
Юліє, нам приємно, що ви відмітили нашу бежеву жіночу вишиванку такою високою оцінкою. Тішимось, що вишиваночка Вам підійшла і порадувала. Ваші слова дарують нам радість та натхнення для створення нових шедеврів вишиванок.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Гарна вишиванка ,якісна!Швидка реакція магазину,допомогли з вибором.Все добре!
- Продавец Franka
Марина, щиро дякуємо за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що ви обрали наш бренд і задоволені покупкою рідної української вишиванки.
- Галина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 50. Цвет: Бежевый
Дуже сподобалася вишита блузка "Траяна" своїм дизайном, матеріалом та обслуговуванням. Сподобалося те, що можна корегувати заміри. Дякую за обновку, яку буду носити із задоволенням.
- Достоинства:
- Корнгування замірів
- Продавец Franka
Галина, ми щиро вдячні за ваші добрі слова про нашу бежеву вишиванку на домотканому полотні. Носіть вишиту блузу із задоволенням, нехай вона приносить щастя і радість. Ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху у створенні красивих вишиванок.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Вишиванка дуже гарна, висока якість. Швидко відповіли на питання, підібрали мені по розміру, отримала посилочку на другій день дякую вам!
- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец Franka
Тетяна, ми щасливі знати, що бежева вишиванка на домотканому полотні Вам сподобалась. Нехай ваша нова вишиванка від SERPANOK FOLK приносить вам радість і гордість за нашу українську культуру.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Після замовлення одразу зв'язалась менеджер, запросила заміри і вже за ними шили вишиванку, відправили чітко в строк, виглядає так само гарно як на фото. Замовляла для доньки, їй дуже сподобалась! Ще й пояс в комплекті приїхав) Дякую!
- Достоинства:
- Шиють за замірами, виконано в строк
- Продавец Franka
Юлія, дякуємо Вам за те, що обрали саме нашу жіночу бежеву вишиванку! Ваша підтримка дуже важлива для нашого бренду. Кожен вишитий орнамент – це своєрідний мовник нашої історії та культури.
- Ірина К***
Добрий день, яка довжина і ширина ?
Дякую
- Вероніка П***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 42. Цвет: Бежевый
Допомогли обрати розмір для донечки - підійшла ідеально
Якісна вишивка, приємна тканина , дуже гарно виглядає в реалії
Все вчасно відправили
Дякую за оперативну працю та якісний товар- Достоинства:
- Якість ; оперативність
- Продавец Franka
Вероніка, щиро дякуємо вам за підтримку українських виробників! Ваш вибір на користь нашої бежевої вишиванки допомагає розвивати наші національні традиції та культуру. Носіть вишиваночку із задоволенням, отримуйте компліменти від оточуючих та повертайтесь до нас ще!
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 44. Цвет: Бежевый
Дуже гарна, приємна на дотик тканина, гарна вишивка, стильна, зручно і комфортна річ!
- Достоинства:
- Не така як у всіх
- Продавец Franka
Вікторіє, сердечна подяка за Ваш вибір нашої жіночої вишиванки на домотканому полотні, яка не лише втілює в собі високу якість і стиль, але й переповнена українською душею та символікою. Чекаємо на Вас в розділі "Жіночі вишиванки SERPANOK FOLK" за оновленням гардеробу!