Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Подставка гипсовая NEROLI Овал 18 см Мрамор

• Виолетта П***

Дякую, все сподобалося

• Продавец  AromaCrafters

Віолетта, щиро дякуємо за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося. Нехай підставка тішить око та дарує ще більше затишку!

• наталья м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Товар відповідає фото і якості. Доставка була швидкою

• Продавец  AromaCrafters

Наталія, дякуємо за ваш відгук! Ми завжди прагнемо забезпечити якісний товар та швидку доставку. Раді, що ви задоволені нашими послугами. Чекаємо на ваші майбутні замовлення!

• Аліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Дуже задоволена замовленням. Приємна ціна та хороша якість підставки. Особливе дякую за гарний підхід до клієнтів та швидку доставку. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  AromaCrafters

Аліна, дякуємо вам за чудовий відгук:) Ми надзвичайно раді, що ви задоволені вашим замовленням та якістю нашої продукції. Наша команда завжди старається надати нашим клієнтам найкращий сервіс, і ми дуже раді, що ви оцінили наш підхід та швидку доставку. Дякуємо за рекомендацію!

• Віталінка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Підставка чудова, виглядає стильно, за таку ціну взагалі супер. Чудовий сервіс, ввічливий позитивний продавець, швидко відправили Буду замовляти ще. Дякую!

Достоинства:
    Якість-Ціна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  AromaCrafters

Віталіна, велике спасибі за ваш відгук та теплі слова! Ми раді, що ви задоволені нашою підставкою. Наша команда завжди старається забезпечити вас високоякісними товарами та привітним обслуговуванням.
      Чекаємо на ваші нові замовлення та завжди готові допомогти вам:)

• Аліна Т***

Все супер

Достоинства:
    якість, надійність пакування
    • Продавец  AromaCrafters

Аліна, дякуємо вам за такий позитивний відгук! Ми завжди намагаємося забезпечити високу якість продуктів та надійно упаковуємо кожне замовлення. Раді, що ви це відчули і вибрали наш магазин.

• Максимова Е***

Все як на фото!

• Продавец  AromaCrafters

Катерина, велике спасибі за ваш відгук! Ми дуже раді, що отримали позитивний відгук від вас і що товар вас влаштовує.
      Нам важливо, щоб наші клієнти отримували товар, який відповідає їх очікуванням.

• Нагорная Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Товар підійшов)) дуже дякую) якісно і оперативно))

• Продавец  AromaCrafters

Любов, Ваш позитивний відгук зробив наш день яскравішим! Дякуємо вам за те, що вибрали наш товар і висловили задоволення від покупки.
      Для нас важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари та обслуговування оперативно. Раді, що вам підійшов наш товар і що ви оцінили якість та ефективність нашої роботи.

• Илона З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Швидка доставка і гарненька підставка, міцна і приємна дотик, ще й за приємною ціною)

Достоинства:
    Якість-ціна
    • Продавец  AromaCrafters

Ілона, величезне спасибі за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що вам сподобалась наша підставка. Раді, що ви оцінили її міцність та приємний на дотик матеріал. Ще більше нас вражає, що вам сподобалася наша швидка доставка та дружня ціна.
      Ми завжди прагнемо надавати якісні товари та високий рівень обслуговування за доступними цінами. Це для нас важливо, і ваш відгук є для нас великою нагородою.
      Дякуємо за вибір нашого магазину та за те, що поділилися своїми враженнями.

• Мария Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

За таку ціну це прекрасний декор, якісно та класно виглядає!

• Продавец  AromaCrafters

Марія, дякуємо Вам за такий чудовий відгук про нашу гіпсову підставку! Ми раді, що вам сподобався наш продукт і що він відповідає вашим очікуванням. Ваші слова є для нас найкращою нагородою, і ми продовжимо працювати, щоб надавати вам тільки найкращі рішення. Якщо у вас виникнуть які-небудь питання або побажання, будь ласка, дайте нам знати. Бажаємо вам приємного користування продуктом і гарного настрою!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Підставка дуже класна)Якраз та яка була потрібна)
    Якість чудова)
    Відповіли та відправили швидко)
    Дякую✌️

• Продавец  AromaCrafters

Олександр, ми надзвичайно раді, що наш товар та обслуговування викликали такі позитивні емоції. Наша мета завжди - надавати Вам якісні продукти та сервіс, які відповідають високим стандартам.

• Алёна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Підставки дуже гарні, замовила декілька штук різних кольорів. Зв'язались швидко, обговорили всі деталі. Буду звертатись у цей магазин ще

Достоинства:
    Якість, ціна
    • Продавец  AromaCrafters

Олена, дякуємо за ваш відгук! Ми безмежно раді, що наш товар вам сподобався і ви залишились задоволені. Наша команда прагне завжди надавати вам найкращу якість і задоволення від наших продуктів. Дякуємо, що обрали нас, і чекаємо на ваші майбутні покупки!

• Ліза
    Отзыв от покупателя. Продавец: AromaCrafters

Дуже швидка відправка, якість чудова.

• Продавец  AromaCrafters

Ліза, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість наших виробів. Ми надалі готові Вас обслуговувати та надавати Вам найкращі вироби.