Отзывы покупателей о Свитер MarSe 15 44-50 терракот (15 терракот)
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Daily. Размер: 42. Цвет: Графит
Свитер как на фото, мне понравился.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Відправили назад, не підійшов розмір. Була зроблена передоплата.
Хотіли повернути гроші.
Продавець знову відправив той же светр мені.
Враження, шо хочуть розвести на гроші- Достоинства:
- передоплату взяли з задоволенням
- Недостатки:
- Поведінка продавця шахрайська
- Татьяна В***Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Если бы подошёл размер, взяла бы. Но очень странный параметр размера 48-54. При том, что ношу 52-й, этот свитер едва налез. Оооочень маленький. Куцый.
- Достоинства:
- Симпатичный
- Недостатки:
- Сильно маломерит
Соответствие размерной сетке
Маломерит
- Тетяна В***Продавец: AngelLina. Размер: 54. Цвет: Светлый синий
Зверніть увагу, що якщо в цього продавця замовляти кілька речей одним замовленням треба брати або всі речі, або відмовлятися від всього. Або кожну річ замовляти окремим замовленням.
Що в цілому я вважаю тупо.
Мені підійшли не всі светри із замовлення, але віддала все назад.
Оцей светр має три ряди в'язки - по кольору, і мене посередині гризе. Але в цілому виглядає гарно.- Достоинства:
- Цікаве поєднання кольорів
- Недостатки:
- По границях рядів в'язки трохи гризе посередині тулуба
- Продавец AngelLina
Доброго дня, так, якщо ви замовляєте наложкою на пошту , то треба або забирати всі речі що в замовленні, або відмовлятись повністю від замовлення. Це не наші вимоги а вимоги транспортних компаній. Варіанти вирішення можуть бути такими : 1. Забрати повне замовлення та повернути частину замовлення. 2. Оплатити замовлення повністю, та потім повернути те що не підходить. Дякуємо за відгук.