Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Держатели для кухонной губки-мочалки в раковину Haowa Sponge Holder (3M) 4шт Серебристые

Оценка пользователей 4.08/5
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade

З першим тримачем не склалося-відклеївся, а ось другий тримається доволі міцно
    Дякую!

Достоинства:
    Практичний
    Недостатки:
    Вже немає
  • Яна Л***

Покупкою задоволена. Вже більше місяця користуюсь. Губку тримають добре

Достоинства:
    Прикольна штука, яка тримає губку
    Недостатки:
    Не помітила
  • Проценко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade

На гранітній мийці тримаються добре. Недоліків немає. Тримачі якісні, не відвалюються

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade

Користуюсь недавно, але дуже задоволена. Хорошо тримаються на кухонній мийці, зручно у використані.

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade

Наче все гаразд, виглядають гарно Але є така біда-один, поки ще, відклеївся через дві доби і не від поверхні мийки, а від скотчу на якому тримався
    Прийдеться скотч докупляти(

Достоинства:
    Вигляд
    Недостатки:
    Поганий скотч
    • Продавец  MAVOXTrade

Нам шкода, що Ви стикнулися з цією ситуацією. Загальна порада - перед приклеюванням потрібно гарно продавити клейку основу до тримача, під час тривалого зберігання при різних температурних умовах клейкий шар втрачає щільність прилягання, притискання усуне це. Для Вас можемо надати безкоштовно клей для тримачів, Ви можете звернутися по контактам в чеку.

• Іра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade

Чудові тримачі. Практичні, не великі, добре тримаються. Задоволена повністю.

• Максим А***

Дякую, це плівка, справді :)) Пакування тоді не розкрив навіть. Думав повертати вже. Все ок

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade

На мийку з нержавійки приклеїдись без проблем. Користуюсь трошки більше місяця, все ок.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, зручність
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade

Після отримання поверхня кухонної мийки була вимита, висушена і знежирена. Наклеїла 3 тримача з 4-х: це 2 кухонні губки (не великої товщини) і прогумована ганчірка, підсумок 1-го дня: 2 держателя відклеїлися.

Достоинства:
    Начебто товар з нержавіючої сталі і не поганий.... але є велике але...
    Недостатки:
    Відклеїлися у першу ж добу (через 10 годин). У мийку вода не набиралася, просто мила посуд, дивлюсь один гачок відвалився, і другий також відклеївся...
    • Олена П***

Хочу доповнити відгук: питання до виробника товару, а не до продавця, тому що відклеїлася поверхня: гачок - скотч, а не гачок - мийка. З мийки скотч я ледве відклеїла, а ось поверхня скотча, який був на самому тримачі - взагалі без клею виявився.
      Представники продавця подзвонили дуже швидко, за що їм величезна подяка. Відео продавцю я відправила. Претензій до продавця немає. Якість самих гачків чудова. Оцінку 1 зірка поставила не обгрунтовано (на емоціях), думаю 2-х сторонній скотч є у всіх і проблему можна вирішити швидко: заміною самого скотча.

• Продавец  MAVOXTrade

Нам шкода, що виникла така ситуація. В результаті нам довелося провести ряд тестів, ми навіть заморожували тримачі. Нам не вдалося відтворити проблему, можливо дійсно був брак, або є якісь невідомі фактори, що вплинули на якість монтажу. Якщо Вам знадобиться клей, зверніться до нас, ми надамо його безкоштовно. Клей — самий надійний спосіб монтажу.

• Игорь Д***

Тримачі ідеальні!

Достоинства:
    Ціна та якість
  • Анатолий И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade

Через 3 дня из двух держателей один отвалился. Причём отвалился в месте где клеил завод. Второй пока держится. Поставил на свой скотч, пока висит. У меня стандартная мочалка, в держатель входит хорошо.

Достоинства:
    Удобно. Смотрится хорошо.
    Недостатки:
    На третий день отвалился один держатель
    • Продавец  MAVOXTrade

В даних тримачах використовується стандартний 3М скотч, він вважається доволі якісним.
      Для кухонної мийки на утримання досить сильно впливає температурний режим використання.
      Збільшення температури послаблює липкий шар.
      Якщо проблема повториться скористайтеся сантехнічним силіконом або іншим клеем.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade

В цілому на перший погляд тримачі виглядають добре, але я очікувала, що вони будуть трішки більші за розміром. Варто зауважити, що не всі губки підходять для цих тримачів, додам фото як тримаються більш тонкі і товсті губки на цих тримачах. В цілому дуже зручна річ, АЛЕ час служби саме на мокрих поверхнях дуже короткий. Мої тримачі протримались в середині раковини близько двох неділь, а потім відклеялась сторона, що з'єднує клейку стрічку і сам тримач. Доведеться купувати самостійно скотч і давати нове життя витраченим грошам. Ще одне "але", це іржа, що з'явилась на тримачах. Для сухих поверхонь підходить чудово. Я використовую як тримач для вилки пральної машини і гачок для кухонних рушників.

• Продавец  MAVOXTrade

Дякуємо за відгук. Нержавійка реагує на миючі засоби з хлором - результат поверхнева корозія. На-жаль вирішити це ні як не можна, це особливості матеріалу. Або відмовитись від миючих засобів з хлором, або кожні 3 тижні змивати іржу уксусом (він її легко повністю видаляє). До речі, звичайні засоби для миття не містять хрор. Вода ні як не вливає не клеючу основу, відклеювання можливо при нагріві тримача, клей втрачає густину. Тобто при наповненні мийки гарячою водою - такий варіант можливий з будь-яким скотчем. Рекомендуємо використовувати клей, можемо Вам його надати безкоштовно.

• Ольга Р***

Рекомендую

Достоинства:
    Чудове кріплення , тримається добре .
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade

Через месяц отвалилось, поставила на свой новый скотч, пока висит. Пришлось разогнуть немного, т к стандартная мочалка не помещалась.

Достоинства:
    Удобно
    Недостатки:
    Скотч слабый
    • Продавец  MAVOXTrade

Доброго дня, в даному товарі використовується базовий скотч 3М, в нього високі характеристики клейкості. На-жаль нам не вдалося з'ясувати причину відклеювання, можливо відсутність знежирення або деформація від розгинання. У вас дуже гарні мочалки, але вони не малі, і навіть не середні, у порівнянні з іншими вони великі. Завдяки Вам ми додамо в опис товару розміри підходящих мочалок. Ви можете звернутися до нас за безкоштовним клеєм, це саме міцне кріплення.