Отзывы покупателей о Капа для бокса защитная боксерская защита для единоборств OPRO Bronze взрослая Red (SK-NBronze_RedS)

Оценка пользователей 3.33/5
  • Віталіна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже цікава капа за свою ціну, ребра які є в капі дуже хороші вони розплавляються та заповняють пустоти між зубами тим самим роблять кріплення капи до зубів більш ефективним, тим більше створюючи більшу вірогідність що капа не випаде з рота та надійна фіксація самої капи на зубах, пластикова ручка допомагає занурити окріп саму капу щоб не обпектися, та засунути капу у рот.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, надійне кріплення до зубів,якість
  • Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добра капа, гарно тримає форму, але потрібно варити не 30 секунд а 45-60, і краще коли задаєш форму в кінці зробити вакуум в роті

Достоинства:
    Гарно тримає форму
    Недостатки:
    В інструкції написано варити 30 секунд но це мало

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
      Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором , це надзвичайно цінно для нас.
      Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Капа абсолютно мене не задовольнила. Коробочка в наборі, це чисто формальність, після формування капи, вона не тримається на зубах.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Якість
    Капа не тримається на щелепі.

Спробуйте ще раз зварити, дана капа доволі якісна та популярна, але буває так що не з першого разу вдається кожному зварити правильно.

• Матвей
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Недавно купил эту капу, капа подошла идеально, качество бомба, не понимаю почему такие отзывы и не рекомендую обращать на них внимание. ВСЕМ РЕКОМЕНДУЮ

Достоинства:
    Хорошее качество, цена, бренд, инструкция, дополнительный держатель для капы
    Недостатки:
    Мало продукции оппо на розетке

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

Скоро поправимо, буде вся лінійка)

Бажаємо приємного користування!